Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, באמת חבל על הריפודים ;)...

בשביל להסיר כתמים מומלץ להשתמש בחומר של STP שנקרא TUFF-STUFF...

על אופן השימוש אתה יכול ללמוד בעזרת חיפוש קל של המילים "TUFF STUFF"..

מקווה שעזרתי,

בהצלחה!

פורסם

מוכר מנסיון מר , אישתו של דוד שלי ילדה על ריפודי עור בצבע בז' של גולף חדשה לגמרי (חבל שהוריד את הניילונים)

בכל אופן , קפוץ לאחד מבתי החולים , תשאל שם את מי שצריך , יתנו לך מיכל קטן עם קצת מחומר מסויים ( שאין לי מושג איך קוראים לו) .. אבל אני יכול להגיד לך שהוא לא השאיר ש-ו-ם דבר על הריפודים ... !

בהצלחה

פורסם

לדעתי נתנו לו פשוט מי חמצן .

לפני זה , השיטה הטובה להורדת דם ללא חשש היא מים קרים. והרבה.

בלי שום סבון.

אם לא - מי חמצן יעשו את העבודה , ניתן לקנות בכל בית מרקחת . לבדוק קודם על פינה נסתרת של הריפוד.

זהירות , לא לגעת עם השיער. יהפוך אותך לבלונדיני...:wink:

פורסם

סופר פארם אח שלו..מה הבעיה?..ואל תדאג...מי חמצן לא יעשו אותך בלונדיני...רק זה ישרוף לך..ותיקח את ה9 אחוז , זה בקבוק ממש קטן- ככה מוכרים את זה . שפוך מעט ותנקה עם נייר מגבת זה ירד, ופעם הבאה אל תתן לחבר הזה להיכנס לאוטו

פורסם

אז ככה קוראים לזה היום... "החבר שלי דימם מהאף". פה בפורום אתה יכול גם להגיד את האמת, ניסית לבדוק איך הרגישו הדמויות הראשיות בסרט ספרות זולה :2gunfire: .

ועכשיו ברצינות. מי חמצן זה החומר הכי טוב לנקות דם, אבל צריך לבדוק מה זה עושה לריפוד כי הרי לשיער זה משנה את הצבע. כפי שנאמר פה, נסה לטפטף מעט מי חמצן בפינה נסתרת של הריפוד. זכור להמתין כחצי שעה ולוודא שאין כתם כי על חלק מהחומרים זה משאיר סימן רק לאחר מספר דקות.

שיטה אחרת שעשויה לעבוד בקלות היא לקנות חומר סטנדרתי לניקוי הריפוד ברכב, אפשר אפילו בחנויות הום סנטר. רוב התכשירים עובדים מצויין ומנקים את הריפוד כמעט מהכל.

דן.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים,

למרות שחלפו 4 שנים מאז שפיכת הדם מהאף באוטו הודעה זו מיועדת לאו שיגיעו לדף זה ויקראו את הפוסטים ואשמח לתרום את חלקי בנושא זה למי שיקרה לו בפעם הבאה.

בכדי שנבין דם הינו חלבון , לכן אנו נשתמש בחומרים המפרקים פרוטאינים, בשפה פשוטה למרות שיש משמעות לגיל כתם הדם ועל איזה סוג של ריפוד הוא נופל מבחינת הרכב הסיבים, דם טרי ניתן להוריד על ידי תכשירים מקצועיים המיועדים לכך. אחד מהם הוא מסיר דם מקצועי.

בכל אופן אם לא יוצא הכתם, מומלץ לפנות לבעל מקצוע, בדרך כלל הוא יהיה מתחום ניקוי ספות.

אני מקווה שהייתי לעזר.

בהצלחה.

פורסם

לבחור עם הניקוי ספות:

נשפך לי שמן מכוניות על ג'ינס חדש כיבסתי אך זה לא יורד.

כיצד אני מוריד את זה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אצלי לפני כמה שנים , נשפך שמן מנוע, חצי גלון בבגאז של הרכב, ויש שם שטיח, אז כל השטיח היה ספוג בשמן ,

הפיתרון, היה לשטוף את השטיח עם שמפו לאריגים עדינים, יש כאלו חומרים (לא אבקת כביסה רגילה, ) תחפש בחנויות זה אבקה בקופסא לבנה, ומצויין על זה שזה לאריגים עדינים , תנסה להשרות את הבגד עם החומר הזה בדלי מים חמים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
פה בפורום אתה יכול גם להגיד את האמת, ניסית לבדוק איך הרגישו הדמויות הראשיות בסרט ספרות זולה :2gunfire: .

צודק, האדם היחיד שיודע לנקות כתמי דם הוא Wolf

בכל מקרה, ניקוי כתמי דם הוא עניין לאיש מקצוע.

במקרה הזה, עברו כבר הרבה שנים והדם כבר נקרש.

TheWolfPulpFiction.jpg

• תוכן חדש...