Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המצלמת MOBIUS הגיעה עם גרסת 0.47 ואני מבסוט ממנה.

אתמול לקחנו אותה לבדיקה אחרי שהגדרנו הכל דרך התוכנה, היא מצלמת מצויין ביום, סבירה בלילה, איכות סאונד טובה מאוד, כיתוב של תאריך ושעה...לא צריך יותר מזה תאמינו לי. אח"כ בדיקה של החומר שצולם במחשב במקטעים של 5 דקות (לפי הגדרה שלנו) וזהו.

יופי של מצלמה, אני מאוד אהבתי למי שעדיין התלבט אחרי שקרא את כל השרשור הזה ותודה לכל החברים שדיברו עליה פה שכן בזכותם גם אני רכשתי אותה.

אני פועל לפי עיקרון אם זה לא שבור לא מתקנים, לכן כל עוד לא יהיו לי בעיות אני לא רואה סיבה לעדכן לגרסת 0.57

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי!

תמליצו לי בבקשה על מצלמת dvr טובה שרואים בה טוב והיא איכותית(צילום טוב גם ביום וגם בלילה)

לא משהוא זבל שלא יעבוד טוב.

עדיפות למשלוח יחסית מהיר(עדין לא מסין)

ועוד משהוא שחשוב לי זה שיהיה אופציה קלה יחסית להסיר את המצלמה(אני מפחד שיפרצו את הרכב בשביל זה).

תודה רבה

פורסם

אם לא חשוב לך מסך אז ה mobius מעולה.

http://www.ebay.com/itm/Mobius-ActionCam-Full-HD-Sports-Camera-1080P-30FPS-720P-60FPS-Pocket-Camcorder-/151071891306?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item232c961f6a

היה עדיף שתפרסם את השאלה שלך בנושא על המצלמות לרכב.... (בטח יעבירו את זה לשם עוד מעט)

פורסם

שלום לכם חברה.

אני שם לב באשכול הנ"ל שרשמתם על המצלמה של מוביוס.

ונדמה שיש קונצנזיוס לגביה, לפחות כאן.

יש גם את LUKAS שלא ראיתי שרשמו עליה כאן.

מה ההבדל בניהם, מי טובה יותר?

ועכשיו לבקשה שלי, כמו של כולם פה האמת.

די התבלבלתי מכל הדגמים(וגם אף אחד לא הציע של לוקאס, רציתי שתציעו דגמים גם משלה אם אפשר).

אני רוצה מצלמה שתענה על הדרישות של צילום טוב מאוד בלילה וצילום טוב מאוד ביום.

שתיהיה דואלית, וגם הצעה לכרטיס זיכרון טוב שיילך עם צילום של 1080P או 720P כמו שצריך.

האם צריך לדעת עוד דברים על זה?

תודה מראש.

פורסם

קראת את כל מה שכתוב על המצלמה כאן?

המצלמה היא מיצרן סיני לא הכי מוכר, יש לה בכלל מסך? אמרת שאתה רוצה מסך. אם תשאל אותי, אני לא הייתי קונה אותה, היצרן הוא סיני עלום שם, לא נראה לי שיש לה בכלל פיתוח, אתה לא תקבל עדכוני קושחה, ראיתי שרשום שם משהו על Build quality לא הכי להיט.

אם המחיר של 105$ ל mini 0801 מרתיע אותך אתה תמיד יכול ללכת על ה Mobius שקוצרת שבחים מפה עד הודעה חדשה. המצלמה עולה 68$ כאן, וכאן וכאן יש כבל חשמל לחיבור לרכב וזרוע לשמשה שיעלות לך עוד 5$ כל אחד. סה"כ 78$. במחיר של 78$ אתה מקבל מצלמה שיש איתה כבר המון ניסיון, יש לה הרבה מאוד סקירות טובות, איכות צילום מצויינת ומפתח שמוציא תיקוני באגים ופיצ'רים חדשים כל כמה שבועות/חודשים.

פורסם

מישהו שם את המוביוס על הדשבורד ויכול להעלות תמונה איך זה נראה? או לחילופין סרטון מדגים של טווח הצילום שלה כשהיא יושבת כה נמוך?

פורסם
מישהו שם את המוביוס על הדשבורד ויכול להעלות תמונה איך זה נראה? או לחילופין סרטון מדגים של טווח הצילום שלה כשהיא יושבת כה נמוך?

עדיף להדביק אותה על החלון מלמעלה כדי שתראה טווח גדול יותר של הכביש ולא ייכנס לך פלסטיק לתמונה

פורסם
שלום,

גם אני רוצה לקנות מצלמה לרכב, עפי התגובות בשרשור ראיתי שהמוביס מומלצת, יש אחת כזאת עם מסך?

תודה

אין מצלמה עם מסך, מדובר במצלמה מאוד קטנה ונוחה שהינה Action Cam

הנה ביקורת מעולה על המצלמה:

הנה הבחור המומלץ ממנו לרכוש את המצלמה ואביזרים לה: http://www.ebay.com/itm/Mobius-ActionCam-Full-HD-Sports-Camera-1080P-30FPS-720P-60FPS-Pocket-Camcorder-/151071891306?pt=Camcorders_Professional_Video_Cameras&hash=item232c961f6a

אני אישית רכשתי אותה ומרוצה ממנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...