Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי את הכותרת.
איזה זנב לאריות? אולי זנב לשועלים.

זנב לאריות אומרים על דגם כניסה של מותג יוקרה.

גם לי הספיקה נסיעה של 10 דקות ביאריס 2019 (לא היברידית) כדי לקלל נמרצות. רכב זוועה.

אבל כן המלצתי עליה לזוג מבוגרים שהיו צריכים רכב קצר ועם גג גבוה יחסית, ולהם זה התאים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הייתה לי את האוריס אחותה הגדולה והמצב שם לא יותר טוב, פשוט לא כיף לנהוג על הרכב.

ולגבי צריכת הדלק אז האוריס הייתה עושה 1:16, קשה לי להאמין שיאריס עושה פחות.

אבל האיוניק לוקחת בגדול עם צריכת דלק כרגע של 1:19, ובטיול האחרון לצפון גם קיבלנו 1:20.5 (ובקלות)

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 20 שעות, amosbmw כתב:

לא הבנתי את הכותרת.
איזה זנב לאריות? אולי זנב לשועלים.

זנב לאריות אומרים על דגם כניסה של מותג יוקרה.

טויוטה היא יצרנית מוערכת בשוק הישראלי ונחשבת ל"אריה" עבור רבים מהאנשים. על כן לאור הנחיתות שמציגה היאריס לעומת המוניטין של המותג - מדובר בזנב. 

פורסם

היא מציגה בדיוק את המוניטין של המותג - מקרר אמין, שמשעמם בכביש ובעיקר משעמם במוסך.

היברידי גם משעמם בתחנת דלק.

לחובבי נהיגה שמחפש להתרגש מהאוטו עדיף ללכת למקום אחר, אבל כמה כאלה כבר יש?

הרוב מחפש אמין, חסכוני ושומר על הערך. מבחינת אותו הרוב (שהאמת גם אני מזדהה איתו), אוטו זה בגדר necessary evil, שצריך להתמודד איתו בחיים, קורולה/יאריס משתדלות להוריד את ההתעסקות הזאת למינימום אפשרי, וזה שהקהל מחפש.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שזה נכון. הרבה אנשים מאמינים שטויוטה מובילה לא רק באמינות אלא גם טכנולוגית ובאיכות.

מבחינת הרבה - מאזדה 3 וטויוטה קורולה נמצאות באותו מדרג. חלקם אפילו יעדיפו את הקורולה. 

פורסם

במדינת ישראל שרכב עולה כל כך הרבה ותיקונים עולים יותר אז האמינות של טויוטה ושוק חזק מנצח את הרגש.

אבל לכל מי שהיה לו טויוטה (אני לא יודע לגבי הדור האחרון, לא נהגתי בו עדין) מהר מאד מבין שזה רכב לנסוע מנקודה A לנקודה B ושום דבר לא יותר מזה.

האם זה רע, כנראה שאם אתה נמצא פה בפורום אז זה רע אבל לכל השאר זה לא משנה.

אישית, אני לא רואה את עצמי קונה טויוטה ולמעשה כשחיפשתי רכב לפני מספר חודשים הומלץ לי על ה RAV4 ולמרות ההמלצות הוא מעולם לא היה ברשימה שלי בגלל האוריס.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 33 דקות, daniel.gri כתב:

אני לא חושב שזה נכון. הרבה אנשים מאמינים שטויוטה מובילה לא רק באמינות אלא גם טכנולוגית ובאיכות.

מבחינת הרבה - מאזדה 3 וטויוטה קורולה נמצאות באותו מדרג. חלקם אפילו יעדיפו את הקורולה. 

מה שאגיד לא מתייחס לאריה או שועל, אני מדבר באופן כללי.

הרבה אנשים מאמינים בהרבה שטויות, זה שהרבה אנשים מאמינים במשהו לא הופך את זה בשום צורה לנכון.

ממליץ באופן כללי לשנות את צורת החשיבה ולא להסתמך על מה שהרבה אנשים מאמינים.

דרך אגב, אפשר להגיד הרבה דברים טובים על טויוטה אבל באיכות הם לא מצטיינים, גם לא בלקסוס. (לעומת מתחרים בקטגוריה ולעומת המחיר)

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...