Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, bobi כתב:

איך היא היתה מבחינת הדלק?

מה נותן לחצן ה ev mode, יותר מ 100 מטר של נסיעה?

בבוקר קריר של חורף כנראה שלא הרבה מעבר לכמה מאות מטרים, ובמהירות של עד 40 קמ"ש . בקיצור - לא ריאלי. 

בנוגע לצריכת הדלק, עם רגל לא קלילה על הגז ונסיעות עירוניות בעיקר באזור ה 14 ק"מ / לליטר. אפשר להוציא הרבה יותר אם יש סבלנות. 

לפני 18 שעות, Adani כתב:

מה שבטוח זה שאתה לא דורש הרבה, במחיר של היאריס הזו ואף פחות אפשר לקנות אירופאית שטובה ממנה בכמה רמות. (בפרמטרים רבים שלדעתנו חשובים יותר)

אני חושב שזה היה שיעור מעורר בחוכמת ההמונים. בהחלט לא בשבילי. 

תודה רבה על המחמאות 😃 

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בהחלט, גם אני הייתי צריך סטירת לחי בצורת יאריס היברידית כדי להבין שהעדר לא מתאים לי.

דרך אגב, לגבי השאלה על צריכת הדלק, הרכב הזה מותאם לנסיעה עירונית ולכן בתנאים עירוניים הוא צרך אצלי פחות דלק מאשר בנסיעה בין עירונית.

כמעט בכל רכב אחר זה הפוך, אולי זה מה שמייחד אותו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 4 שעות, מיץ פטל כתב:

תודה על הסקירה.

היאריס פשוט לא בשבילך.

יש כאלו שהיא בול בשבילם. יאריס היברדית זה בכלל מושלם.

כאלה שלא מתרגשים מעיצוב, מביצועים ומ"שיכלולים".

מרגישים שנוהגים ברכב אמין, ששומר על ערך, שקל להכנס ולצאת ממנו ומאוד חסכוני. מי רוצה יותר מזה?...

בדיוק.

זאת מכונית לאנשים ששונאים מכוניות ונהיגה, ובטח ששונאים להתעסק עם תקלות ומוסכים, אבל חייבים להגיע ממקום למקום.

אם הייתה תח"צ אנושית בארץ, לא היה שוק לא לרכב הזה, ולא לעוד רבים כמוהו.

לפני 1 שעה, Adani כתב:

דרך אגב, לגבי השאלה על צריכת הדלק, הרכב הזה מותאם לנסיעה עירונית ולכן בתנאים עירוניים הוא צרך אצלי פחות דלק מאשר בנסיעה בין עירונית.

כמעט בכל רכב אחר זה הפוך, אולי זה מה שמייחד אותו.

כל היברידית זה ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בקורולה 1.6 בנזין אוטומטית קיבלתי 1:13.

לא יודע איך צריך לנהוג באותה יאריס כדי לקבל 1:14.

עם איוניק, רכב יותר כבד וחזק, אני מקבל 1:17 אם אני נוהג עם גז בריצפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מכיר מישהו עם כזו שרוב הנסיעה שלו עירונית ובקלות עושה  1-18 (בדקתי איתו עכשיו לטובת השרשור)

מהיכרותי איתו - הוא לוחץ יותר ממה שהיית מצפה מסגנון הנהג המאפיין רכישה כזו.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 39 דקות, vadim6385 כתב:

כל היברידית זה ככה.

הגיוני, אבל לא נהגתי על הרבה היברידיות כדי לקבוע את זה בצורה חד משמעית.

אני לא יודע אם זה ככה בהיברידיות אחרות, אבל היאריס בנסיעה בין עירונית פשוט בזבזנית בצורה מחרידה, אני יכול להישבע שאפשר לראות את המחוג של הדלק זז בזמן הנסיעה. (המיכל דלק קטן מאוד...)

גם אצלי הצריכה הייתה דומה ל1/14.

הסוללה שלה קטנה וחלשה משל האיוניק, אולי זה קשור.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לפי איזה נתון, יצרן? מבחן דרך ממומן? מדידה בנסיעה כמו זקנה בת 100 במהירות 90 בלי מזגן? תחושת בטן?

נו באמת, קח את הרכב ותעלה על כביש 6, במהירות 120 נורמטיבית המנוע צורח הצילו והרגל שלך כואבת כי אין קרוז קונטרול וצריך ללחוץ יחסית חזק על הדוושה כדי לא לחזור למהירות 90.

החזקתי את הרכב מעל שנה, אני לא זורק נתונים רנדומליים באוויר. מבלי לזלזל בנתונים שהבאת, זה לא המצב שאני חוויתי בשטח.

פורסם

בחיים אמיתיים! ויותר זמן ממה שאתה מחזיק.

וכן, איש מבוגר. שדווקא יחסית לוחץ ולא נעצר ב 90 או 100...

כבר כתבתי - זה לא רכב לחובבי נהיגה...

אני מניח שהכיול שלו תואם את אופי הנהיגה המצופה ויתכן שלוחצים עד הסוף, התוצאה שונה לחלוטין.

נהג יאריס היברדי ממוצע יעשה איתה 18 בקלות וגם יותר. 

פורסם

כפי שאמרתי - הרגל לא הייתה קלה על הגז. לא מדדתי בין תדלוקים וה 14 זה לפי הערכה של ק"מ למיכל דלק עם הפחתה קלה בגלל אי דיוקים. לא לקחת את זה כנתון בדוק.

הרכב חסכוני. את זה אי אפשר לקחת מטויוטה. 

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, Adani כתב:

לפי איזה נתון, יצרן? מבחן דרך ממומן? מדידה בנסיעה כמו זקנה בת 100 במהירות 90 בלי מזגן? תחושת בטן?

לפני כשעה, daniel.gri כתב:

כפי שאמרתי - הרגל לא הייתה קלה על הגז. לא מדדתי בין תדלוקים וה 14 זה לפי הערכה של ק"מ למיכל דלק עם הפחתה קלה בגלל אי דיוקים. לא לקחת את זה כנתון בדוק.

הרכב חסכוני. את זה אי אפשר לקחת מטויוטה. 

יש איזה פער קטן בין התגובה הראשונה שהטילה ספק במה שרשמתי לצורה של ה"בערך" שלך בתגובה השניה.

בכל אופן נראה לי שעכשיו מי שיתעניין העניין די ברור לו.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

ביאריס הלא היברידית שלי ממוצע צריכת דלק ארוך טווח בנסיעות עירוניות ובין עירוניות עומד על אותם 1:14 ק"מ לליטר שמדווחים פה
באוריס ההיברידית שלי ממוצע דומה עומד על 1:18
אני די משוכנע שהיאריס ההיברדית יותר חסכונית מהלא היברידית ולדעתי גם מהאוריס ההיברידית לכן האפשרויות שאני רואה הן:

- הממוצע של 1:14 הוא הערכה לא מדויקת ובפועל הצריכה טובה יותר
- צורת הנהיגה של פות"ש אכן לא מוטה לחיסכון ("רגל לא קלה על הגז")

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...