Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצלמת דרך של שיאומי שהאמת זה לא כל כך משנה איזה מצלמה זאת, מה שמשנה זה שהיא מחוברת לבית פיוזים איפה שהמצת מחובר עם פיצול פיוזים,

ברגע שאני מדליחק את הרכב המצלמה דולקת הכל עבד תקין עד לפני כמה ימים שבאמצע נסיעה פתאום המצלמה נדלקת ונכבת כל הזמן, ניסיתי לרסס ספרי מגעים וזה לא עזר, השאלה היא מה הבעיות הפוטנציאליות שיכולות להיות כי הרי אם משהו שם נשרף אז לא היה עובד כלום, אולי מגעים רופפים? איך אפשר באמת לבדוק מתח במצב כזה? מנורת ביקורת תעזור או איך אפשר?

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

אצלי במצלמת דרך viofo , המצלמה הייתה מאתחלת את עצמה  כS&S היה מכבה ומניעה את הרכב בעת הנסיעה,

בסופו של דבר הייתה צריך להחליף את השנאי של המצלמה, לאחד פשוט יותר , כי הניתוק נעשה ע"י השנאי ברגע שהמתח ירד מרף מסוים .

פתרתי את הבעיה בשימוש בכבל USB + מתאם חשמל למצת סיגריות שאליו הלחמתי את המפצל פיוזים.

תחילה תנסה להעביר את המפצל לפיוז אחר, אולי זה יפתור לך את הבעיה.

וגם החלפת כ.זכרון יתכן והוא תקול וגורם לאתחולים.

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם
לפני 5 דקות, shimta כתב:

אצלי במצלמת דרך viofo , המצלמה הייתה מאתחלת את עצמה  כS&S היה מכבה ומניעה את הרכב בעת הנסיעה,

בסופו של דבר הייתה צריך להחליף את השנאי של המצלמה, לאחד פשוט יותר , כי הניתוק נעשה ע"י השנאי ברגע שהמתח ירד מרף מסוים .

פתרתי את הבעיה בשימוש בכבל USB + מתאם חשמל למצת סיגריות שאליו הלחמתי את המפצל פיוזים.

תחילה תנסה להעביר את המפצל לפיוז אחר, אולי זה יפתור לך את הבעיה.

וגם החלפת כ.זכרון יתכן והוא תקול וגורם לאתחולים.

המפצל מחובר לפיוז של המצת

אז לפיוז של מה להחליף? אני לא הכי מבין בזה אבל יכול להעיף מבט באזור שם, כרטיס זיכרון אני אשים אחד חדש ונעדכן.

יש מצב כזה שרק שהרכב מונע זה עושה את הבעיות האלה? כי משום מה מקודם בדקתי שמתי חצי סוויץ והמצלמה עשתה רושם שהיא עובדת תקין.

PEUGEOT 206XS

פורסם
Just now, shimta כתב:

נסה להעביר את המפצל אל הפיוז של הוישרים/מחמם כסאות או כל דבר שאינו קשור למערכת בטיחות.

אוקיי אני אנסה ואעדכן, תודה!

אוקיי אני אנסה ואעדכן, תודה!

עדכון מהשטח , פיוז אחד שהיה מחובר למפצל היה נראה שבור צלע אחת שלו יצאה החוצה מהמקום דלה והחלפתי אותו באחד אחר ועושה רושם שהכל תקין כרגע אעשה נסיעה של חצי שעה היום ואעדכן תודהה

Sent from my iPhone using Tapatalk

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...