Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס סקיפרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהשעמום שמגיע ביחד עם כל נושא החל"ת וכו,

חשבתי לממש חלום ולעשות קורס סקיפרים. הים לא זר לי בכלל ויש לי ידע נרחב בתחום.

האם יש המלצות על מקום באזור השרון(עדיפות) לעשות קורס סקיפרים  ?

מי שעשה מוזמן לספר על החוויה מבחינת הלימוד והבחינות...

תודה

פורסם (נערך)

אני כרגע באמצע הקורס(בערך), עוד לא ניגשתי לבחינות.

קיבלתי המלצה מחבר על "דרך הים" בהרצליה, וזרמתי עם ההמלצה שלו(סטגדיש).

הקורס נעשה באווירה נינוחה וכייפית, השיעורים וההפלגות מהנות והחומר מועבר בצורה ברורה ומקצועית. ישנם שיעורים, תרגולים, חזרות, אפליקציה, ספרים ומה לא- רק תלמד.

החבר׳ה שם אחלה, וגם התלמידים לרוב אנשים סבבה לגמרי שקל להתחבר איתם. ובכלל, לימודי קורס סקיפר זו חוויה בפני עצמה, זו לא אווירה סטודנטיאלית קלאסית, זו אווירת חופש(כיאה לים).

בחינות עדיין לא עשיתי, אך מה יש כבר לפרט בנושא? יש כמה נושאים עיקריים- לומדים וניגשים לבחינות.

ממליץ פשוט להתקשר אליהם ולקבוע הפלגת היכרות- שם יסבירו לך הכל וכמובן ינסו לצרף אותך לקורס. מאמין שגם תקבל הנחה בהפלגת היכרות.

אין לי מקור השוואה למקומות אחרים שמציעים את הקורסים הללו, כך שאין לי מה לתרום בחזית זו.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
לפני 8 שעות, vogel כתב:

כחלק מהשעמום שמגיע ביחד עם כל נושא החל"ת וכו,

חשבתי לממש חלום ולעשות קורס סקיפרים. הים לא זר לי בכלל ויש לי ידע נרחב בתחום.

האם יש המלצות על מקום באזור השרון(עדיפות) לעשות קורס סקיפרים  ?

מי שעשה מוזמן לספר על החוויה מבחינת הלימוד והבחינות...

תודה

ממליץ לך לחפש בפייסבוק קבוצת סקיפרים יש שם מלא מידע.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

9000? נשמע זול.
תוכל להרחיב קצת?
למשל כמה הפלגות עושים בלימודים?, מניח שזה החלק הכיפי.
עד כמה המבחן נוראי? (הבנתי שהוא נוראי).

מה מקנה לך רשיון סקיפר?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כמו שציינתי לעיל- עוד לא הגעתי למבחנים(כי אני עצלן).

ישנם ארבעה מבחנים עיוניים(כזכור לי) ולבסוף מבחן מעשי. אני בשלב הקורסים העיוניים, כאשר הקורס האחרון הוא מעשי שכן המבחן האחרון הוא מעשי גם כן. כמות ההפלגות היא די מותאמת לקורס הספציפי, נניח בקורס מכונה אתה תלמד עיוני(עם כל מיני מכלולים שיש להם בכיתות) ואז תקבל הסבר על גבי היאכטה, לא זכור לי שהייתה הפלגה בקורס הזה(אם כי כל קורס מכונה זה כמה מפגשים בודדים). בנושא ימאות ומפרשנות יצאנו להפלגה ובה תרגלנו את כל הנושאים הרלוונטיים. ובכמה מקרים אחרים גם יצאנו להפליג.

בשורה התחתונה, לאחר 3 קורסים עיוניים, היו כמה הפלגות בודדות. האם אני מרגיש שחסר לי יותר שעות ים? לא ממש. כל תהליך הלימוד מהנה, וכשיש סיבה לצאת לים אז יוצאים לים.

המסלול שאני בחרתי הוא לימודים בימי שישי בוקר, וזה נחמד מאוד(חושב שהייתה אופציה גם לאמצע שבוע בערבים, לא רציתי את זה).

אל תצפה להפליג כל מפגש שני.

מאמין שרוב ההפלגות מתנקזות לקורס המעשי(שאליו עוד לא הגעתי).

רוב המבחנים העיוניים הם אמריקאיים.

הרשיון מקנה לך להפליג על יאכטה עד אורך 24 מטר ועד כ 12 מייל מהחוף כמדומני. אי אפשר להפליג ממדינה למדינה עם רשיון זה.

חפש "משיט 30" לפרטים נוספים על הרשיון.

הרשיון הבין-לאומי הוא משיט 60... 

• תוכן חדש...