Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רכב שני,ידני, שיסע בעיקר בעיר ואחת לשבוע-שבועיים יעשה נסיעות מחוץ לעיר של 60 ק"מ לכיוון.

אין שום דרישות מרכב מלבד שיהיה בטיחותי, קטן(חניות), 5 דלתות,  ונעים לנהיגה( זאת אומרת-מנוע גמיש, שלא יצריך החלפות הילוכים מרובות, וכך גם תפעול תיבת הילוכים טוב -ללא בעיות בהכנסת הילוכים או קלאצ' קשיח) 

חשבתי על סקודה סיטיגו מנוע 75 כ"ס, ופיאט פנדה. אבל טרם נהגתי עליהם בגרסא הידנית. האם יש עוד רעיונות ? 

מה שנוסה ונפסל - פיזו 208 - לא אהבתי את תפעול הגיר.

אלטו- כי פשוט לא.

פורסם

דווקא שמעתי תלונות לגבי המצמד בסיטיגו, בcarewow פרסמו רשימת רכבים אמינים וציינו את הנושא, לא יודע בדיוק על מה מדובר אך שווה לבדוק ברשת.

הפנדה אחלה מיני, נוחה, תא מטען גדול יחסית ופנים הרכב נעים. המושבים נוחים אך עם תמיכת צד לא מספקת.

הייתי בודק רנו קליאו גם עם מנוע 0.9, גם מאובזרת, זריזה, נראית מודרנית, לרעה נוחות נסיעה בעיר נוקשה.

אם אתה רוצה לרכוש רכב זול יותר י את מנוע ה 1.2 אטמוספרי, אמין אך חלש.

או לחסוך משמעותית בתקציב ולקחת קליאו דור 3 עם המנוע הזה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איני יודע, תיראה החל מ3:10.

https://youtu.be/iY-M4G3jf94

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מנסה את הקליאו שיוליאן הציע.

כמה שאני זוכר הקלאץ' נוח לתפעול ותיבת ההילוכים גם בסדר.

גם הביצועים טובים יחסית.

אפשר גם לבדוק פאביה או איביזה ידניות עם מנוע 1.4, אבל הן פחות בטיחותיות מהקליאו או ה-208, מבחינת תוצאות של מבחני הריסוק של EURONCAP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את האמת שאפשר גם לשקול פיאסטה ידנית או i20 ידנית.

לא נהגתי באף אחת מהן ככה שאני לא יכול לחוות את דעתי על הקלאץ' ועל תפעול הגיר.

יכול להגיד שבפיאט 500 (שלא רלוונטית עבורך) הקלאץ' והגיר היו נוחים לדעתי. אם זה אותו גיר וקלאץ' שיש בפנדה (סביר מאוד להניח שכן) אז גם שווה לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...