Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 או C3 תקציב 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני במשפחה, נסיעה לסופר, סידור פה סידור שם.

תקציב 60k

התלבטויות: פג'ו 208 או סיטרואן C3 ( שנים 2017-2018)

הסיטרואן חורגת מהתקציב, אבל מדליקה יותר לטעמי.

מנסיונכם, איזה רכב מפנק יותר, מאובזר יותר, חסכוני, תחזוקה נוחה יותר מבחינת עלויות?

אולי גם תוכלו להמליץ ממי רוכשים, יד 2- אין לי סבלנות לאנשים שם, סוכניות רכב ( לא ליסינג)- מומלץ? אמין?

תודה

פורסם

שתיהן זהות מבחינת חטיבת כח (מנוע וגיר) הסיטרואן מאובזרת יותר ברוב הדגמים.

ממליץ לך לבדוק בטריידמוביל וגם בלובינסקי טרייד לשתי החברות יש סניפים בגלילות. ולשתיהן יש עשרות מכוניות מהדגמים שציינת, במלאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיטרואן לדעתי מעניינת יותר וברמת אבזור shine pk מאובזרת יותר.

הסיטרואן גם בטיחותית יותר.

המנוע בשניהם זהה, הרכבים מרגישים זריזים, מנסיון עם סיטרואן -מורגשות רעידות מנוע בהאצה קלה בכבוש בין עירוני, אותי האמת מעט עיצבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

הסיטרואן לדעתי מעניינת יותר וברמת אבזור shine pk מאובזרת יותר.

הסיטרואן גם בטיחותית יותר.

המנוע בשניהם זהה, הרכבים מרגישים זריזים, מנסיון עם סיטרואן -מורגשות רעידות מנוע בהאצה קלה בכבוש בין עירוני, אותי האמת מעט עיצבן.

ראיתי את ה-PK ואת ה-208 active pro.

ה-PK לדעתי מרשימה יותר בפנים, אני חושש מהרעידות האלה שכולם מדברים, הרעידות מורגשות בכל רכב? דגמים מסוימים? שנתון מסוים? ראיתי 2017, יש הבדל בין 2017-2018 במנוע או בעיצוב?

מתלבט קשות, שאלה נוספת, האם ב-PK ניתן להתקין תוכנה חדשה במולטימדיה הכוללת carplay? אולי יש כבר carplay?

באתר של מידרג ממליצים לא להתקרב לרכבים האלה, אבל אני בטח לא אלך על קיה פיקנטו

עריכה אחרונה על ידי אלונסו
פורסם

אני הרגשתי אותם בשני סיטרואנים שונים.

אישתי את האמת לא שמה לב אליהם עד שלא שאלתי אותה, אני ישר שמתי לב בתור נהג.

תנסה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנסות את הרכב בנסיעה והאם רעידות מפריעות לך.

אשתי לא שמה לב לרעידות עד ששאלתי אותה לגביהם, ואז היא שמה לב לרעידות.

חשבתי= הרגשתי, טעות ניסוח.

פורסם
לפני 57 דקות, אלונסו כתב:

ראיתי את ה-PK ואת ה-208 active pro.

ה-PK לדעתי מרשימה יותר בפנים, אני חושש מהרעידות האלה שכולם מדברים, הרעידות מורגשות בכל רכב? דגמים מסוימים? שנתון מסוים? ראיתי 2017, יש הבדל בין 2017-2018 במנוע או בעיצוב?

מתלבט קשות, שאלה נוספת, האם ב-PK ניתן להתקין תוכנה חדשה במולטימדיה הכוללת carplay? אולי יש כבר carplay?

באתר של מידרג ממליצים לא להתקרב לרכבים האלה, אבל אני בטח לא אלך על קיה פיקנטו

ההבדל בין 2017 ל-2018 הוא בעיקר בבלימה אוטונומית שהתווספה בשנת 2018, אני הייתי הולך על השנתון הזה לפחות.

לגבי carplay, כבר קיים אין לך מה להחליף, פשוט תחבר כבל וזה הכל.

לגבי הרעידות - מעט מורגש, אבל ממש לא משנה, זה פשוט חלק מהעניין, זה לא רועד כמו משאית אם מזה אתה פוחד.

לי יש סיטרואן כזאת שנת 2017, מרוצה סך הכל.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אני מנסה להתקדם עם אחד ממגרשי החניה בגלילות, רכב של 19000 קמ, עדיין חסר לי היסטוריית טיפולים וכדי לוודא שלא היו תביעות ביטוח אני ממתין לעבר ביטוחי.

לגבי לקחת רכב לבדיקה- נגיד שיש היסטוריית טיפולים, עבר ביטוחי נקי, אחריות יבואן עוד שנתיים, יש מה לקחת לבדיקה?

מכיוון שמשהו עדיין לא מסתדר לי ש "מנסים להשיג" היסטוריית טיפולים, אני מניח שצריך להיות טיפול ב-15000, אם אין טיפול ב-15000 היבואן יכול לא לממש אחריות במידת הצורך?

ועוד דבר, אני מדבר על C3 PK, יש CARPLAY של אפל ברכבים האלה שמגיעים לארץ?

פורסם

חייב בדיקה.

ומה אם הוחלפו דברים שלא במסדרת תביעה?

פגוש? איזה תיקון פחחות? לא תמיד שווה להפעיל ביטוח.

פורסם
לפני 5 שעות, אלונסו כתב:

אני מנסה להתקדם עם אחד ממגרשי החניה בגלילות, רכב של 19000 קמ, עדיין חסר לי היסטוריית טיפולים וכדי לוודא שלא היו תביעות ביטוח אני ממתין לעבר ביטוחי.

לגבי לקחת רכב לבדיקה- נגיד שיש היסטוריית טיפולים, עבר ביטוחי נקי, אחריות יבואן עוד שנתיים, יש מה לקחת לבדיקה?

מכיוון שמשהו עדיין לא מסתדר לי ש "מנסים להשיג" היסטוריית טיפולים, אני מניח שצריך להיות טיפול ב-15000, אם אין טיפול ב-15000 היבואן יכול לא לממש אחריות במידת הצורך?

ועוד דבר, אני מדבר על C3 PK, יש CARPLAY של אפל ברכבים האלה שמגיעים לארץ?

יש carplay, אבל אני רואה שאתה נורא מודאג מהעניין.

יש לי הצעה בשבילך, בגלל שאתה קונה ממגרש הרי הרכב שם

קח איתך כבל USB ותבדוק את המערכת

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...