Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק לגמרי את מוסך שי לי שמלכתחילה היית צריך כבר לגשת אליו! שמו לך שמן בצמיגות של 10/40 שזה לא הצמיגות שמתאימה כמדומני ואם כך הדבר הייתי שוקל החלפה של השמן. לבוא ולומר שהמורשה מישתמש בעצם בשמן שכן מתאים לריכבך והכי מתאים לריכבך שזה המוטוקראפט כדי לגרום לך נזקים זה פשוט בושה מהמעלה הראשונה ויושרה כניראה שאין לו! גם הצעת המחיר של החלפת מחזיר ב 1600 שח היא יקרה ניתן גם למצוא בסביב ה 1000 כולל החלק!

האמן לי שמזל שיש לי אתכם להתייעץ, נכוותי ואקח זאת כשיעור... האם זה ממש נוראי להשאיר את השמן הזה עד לטיפול הבא?

פורסם

אם אתה שואל אותי נגיד והרכב היה שלי...לא חושב פעמיים ומחליף למוטוקראפט. אתה יכול לקנות אותו גם בעצמך בחנות חלפים עלותו כ 100 שח לערך לגלון.

ולגבי הנזילה מהמחזיר האחורי...יש נזילה שיורדת לריצפה או שהוא הראה לך פשוט הזעה בין הגיר למנוע?

פורסם (נערך)
אם אתה שואל אותי נגיד והרכב היה שלי...לא חושב פעמיים ומחליף למוטוקראפט. אתה יכול לקנות אותו גם בעצמך בחנות חלפים עלותו כ 100 שח לערך לגלון.

ולגבי הנזילה מהמחזיר האחורי...יש נזילה שיורדת לריצפה או שהוא הראה לך פשוט הזעה בין הגיר למנוע?

בסוף חזרתי למוסך והתעקשתי שישים שמן של מוטורקראפט 5W-30, שם לי ללא עלות וביקש סליחה על הטעות.

ובקשר למחזיר האחורי, יש רק הזעה.

תמונה להמחשה: https://ibb.co/p0vrWZ4

האם יש צורך לטפל בזה בדחיפות לדעתך?

עריכה אחרונה על ידי Jester
  • תוכן חדש...