Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשים יפנית קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ידידה שלי מחפשת אוטו בשבילה.

אבא שלה מתעקש על יפנית בשביל האמינות והאחזקה הזולה, והיא מתעקשת על אוטו קטן ונוח(היא ת'אמת מתה לגולף או ל 206 - אז תבינו את הסגנון).

חשוב מאוד שתהיה מכונית אמינה, ושניתן למצוא בשוק לקנות יד ראשונה מהשנים האחרונות(2001-2002).

התקציב הוא בערך 80-90 אלף.

האופציה היחידה שעלתה לי בראש זה מיצובישי קולט - אבל היא לא התלהבה מהעניין.

חשוב לה שלאוטו יהיה לוק של אוטו קטן כזה, ולא של מכונית סטיישן(והקולט להגדרתה - "אוטו ערסים").

יש הצעות?

תודה!

פורסם

יאריס- אמינות יפנית עם איכות אירופאית.

נסה למצוא אחת משנתונים 2002-2003.

ואל תתמהמה שאתה בדיוק בודק באינטרנט אחת כזאת למכירה תתקשר בהקדם (כל עוד הקילומטרז' מתאים לך) כי יאריס היא מכונית מבוקשת מאוד ובצדק.

פורסם

אני לא מבין מי שוקל פה.

היא או אתם?

אם הייתי מחפש רכב יפני סגנון גולף/206 בכלל לא הייתי מסתכל לכיוון הונדה ג'אז היא פשוט ההפך מזה היא עגלה שכל החשיבה שלה זה מרחב מרחב ושוב פעם מרחב.

היאריס מכונית מדליקה והיא לא רק יפה היא גם אופה (חוץ מתא מטען קטן).

פורסם

יאריס זאת הסופר מיני היפנית היחידה שראויה בכלל.

אני לא מבין מי הפראייר שאשכרה יוציא מכיסו 80-90 על סיריון, פשוט אני חושב שצריך לקבל מכה ממש חזקה בשביל לשקול אותה, אז אמנם יש לה מנוע חזק מהממוצע (ה-1.3) אבל חוץ מזה המצב זוועה ביותר. רק תשב בפנים 2 דקות אתה נכנס לדיכאון. ותזהר להתקרב למנוע 1.0

ההונדה ג'אז כמו שציינתי קודם היא מחשבה הפוכה מ-206, היא מכונית איקאה פשוט.

אין לי ספק בכלל שהיאריס הכי תתאים (אלא אם היא נוסעת לחופשה כל יום אז התא מטען יגביל אותה).

פורסם

שמע .. אם הוא לא מעוניין ביאריס,, חבל לדחוף לו בכוח.

מה גם שאם כבר לא מסכימים לקנות מכוניות על טעמי יופי, אז להציע את הסיריון?!

אישית, 206, אוטו יפה, זריז ומתאים לכוסיות :)

פורסם

בסכום הזה אפשר להכניס יונדאי גטס. נכון, לא יפנית, אבל בהחלט מתקרבת באיכות ובאמינות.

יש גם דייהטסו YRV שלא ממש הצליחו להימכר בארץ, ועדיין רכב מוצלח מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי בעקבות שיחה אישית שלי עם אבא שלה האופציות נפתחו :)

עכשיו אפשר יפניות גרמניות צרפתיות תימניות וכל מה שעולה לכם לראש :-)

אז מה אנחנו מחפשים?

תקציב 90 אלף ש"ח, יד ראשונה(או שנייה לכל היותר), קילומטראז' נמוך, מכונית קטנה ונוחה, אוטומטית, ש"לא תהיה עגלה", ושתהיה זולה לאחזקה.

עד כמה הטיפולים של הגולף יקרים? כמו גרמנייה טיפוסית או שהמצב יותר טוב?

ואיך הטיפולים של ה 206?

עד כמה שתיהן נוטות לעשות בעיות?

שוב תודה רבה!

פורסם

בתקציב הזה נדמה לי שאפשר לקנות פיאט פנדה אוטומטית חדשה מהסוכנות, או פונטו ספייס כנ"ל בת שנה-שנתיים.

האחזקה של פיאטים היא מן הזולות, התיבה הרציפה חוסכת דלק ונעימה למדי לשימוש, במבחני דרכים שקראתי על הפנדה היא זכתה לשבחים רבים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שוב - עולה שאלת האמינות.

איך האמינות של היאריס? איך האמינות של ה 206? איך האמינות של הגולף?

לאף אחד פה אין את אחת מהנ"ל ויכול לספר על תדירות הביקורים במוסך? עלות כל טיפול?

שוב תודה.

• תוכן חדש...