Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

את מי אתם אוהבים יותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק את האשה , ולדעתי זה שאלה טיפשית .

אל תשכחו למרות כל האהבה והמשיכה ( למכוניות כמובן ) זה עדיין מכניקה.

ובלילה קר אני מעדיף להתקרבל עם האשה ולא עם החימום הלא משהו של הצרפתייה שלי .

וחוצמזה צרפתיות לא מגלחות בית שחי ולכן אני גם לא נמשך משהו .

פורסם

איזה מזל יש לי שאין לי עכשיו רכב,

הייתי נכנס לתיסבוכת שגם פסיכולוגים, לא היו מוציאים אותי מזה...

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

טוב אני רואה שאני היחיד כאן שמרגיש קצת בעיה לענות על השאלה... אבל כניראה שאחרי התלבטויות קשות (אם יציבו לי אולטימטום אוטו או חברה) אני אבחר בחברה.. (אולי?!) :):roll:

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

את החברה הקודמת שלי אני מעדיף על כל אוטו,

אבל מאז שנפרדנו אני מעדיף אוטו על כל חברה...

פשוט עוד לא מצאתי מישהי מעניינת כמו האיטלקייה הקטנה שלי

(והאיטלקיות כן מגלחות למזלי :mm_tongu: )

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם הייתי נשוי אני דיי בטוח שהייתי מעדיף את האישה...

אבל הנה שאלה אחרת בשבילכם....

מה הייתם מעדיפים, בחורה מ-ד-ה-י-מ-ה ללילה אחד....או איזה אוטו שאתם רוצים, ללילה אחד?

זאת לדעתי שאלה הרבה יותר נכונה....

(התשובה שלי לשאלה הזאת... הייתי לוקח את המכונית ללילה אחד....גם הייתי נהנה עם המכונית (ומי יודע, אולי אפילו גומר.....חח) ומצד שני, עם מכוניות מסוימות אפשר להשיג בחורות מדהימות......

מה דעתכם?

Back to the original - NC again.

פורסם

ללא ספק השוואה מצויינת.

רכב ללילה אחד וגם בחורה מדהימה ללילה אחד יגרמו בעיות להמשך החיים.

אתה תמיד תחשוב שיכול להיות יותר טוב, איפהשהו במקום אחר, וזה יגרום לבאסה תמידית.

אני חושב שהייתי מוותר על סיפוק חד פעמי (חזק ככל שיהיה) ומעדיף סיפוק "נמוך יותר" לתקופת זמן שאני אקבע.

נשמע פלצני, אבל זה מה שהייתי מחליט בסופו של דבר... :shock:

אם בכל זאת הייתי חייב לבחור, אז הייתי בוחר באישה.

:-)

פורסם
ללא ספק השוואה מצויינת.

רכב ללילה אחד וגם בחורה מדהימה ללילה אחד יגרמו בעיות להמשך החיים.

אתה תמיד תחשוב שיכול להיות יותר טוב, איפהשהו במקום אחר, וזה יגרום לבאסה תמידית.

אני חושב שהייתי מוותר על סיפוק חד פעמי (חזק ככל שיהיה) ומעדיף סיפוק "נמוך יותר" לתקופת זמן שאני אקבע.

נשמע פלצני, אבל זה מה שהייתי מחליט בסופו של דבר... :shock:

אם בכל זאת הייתי חייב לבחור, אז הייתי בוחר באישה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תשמע FEINT....

עצם העובדה שאתה מעלה שאלה כזאת זה ממש מחשיד.

אלה השוואות שאתה לא צריך לעשות-זה ממש לא במקום.

מדובר כאן על שני פרמטרים שונים לחלוטין.למרות כל ההקבלות המטומטמות שקיימות,אין שום דימיון בכלל בין אהבה לבחורה לאהבה למכונית.בכלל,אני בספק אם יש דבר כזה שנקרא אהבה למכונית.אני לא "אוהב" את האוטו שלי. אני לא "אוהב" חתיכת ברזל.אני חושב ש"אוהב" זה מונח קצת חזק מדי בשביל לתאר יחסים שלך עם...אוטו.

אני אוהב את מה שהוא עושה לי.אני אוהב את הנהיגה.אני אוהב את הקטע של לקום בבוקר,לצאת לעבודה ולעמוד דקה ולבהות באוטו עד שהוא מתייצב בסרק.להכיר כל בורג בתחתית שלו ולהתרגש כמו ילד קטן כשמישהו באיילון מסמן לי לעצור בצד ומבקש לדעת מה יש במנוע.

יש אנשים שאוהבים פרארי. עד לרמות קצת מוזרות... (היה כאן לפני כמה ימים ת'רד על נעליים של פרארי.זה לא נראה לכם מטורף?!?!) זה גם דבר שאני לא מבין.זה לא שנהגת על פרארי והיא העמידה לך את הזין ולכן נהיית חסיד של אנזו.בעיני זה סתם חוסר חיים והתמקדות מטופשת בדבר שלעולם לא יהיה לך.

אני לא מציג את עצמי כ"תומר,יש לי מאה ושש שאני חולה עליה" כי זה נראה לי קצת לא שפוי.

ללכת ולסובב את כל החיים שלך סביב מכונית זה חוסר חיים.וזה דבר שאפילו אני,עם כל מה שהשקעתי באוטו מבין.אז נכון-זה בן זונה של דבר.אני חולה על האוטו שלי.אני חולה על מה שהוא עושה לי ואני יודע להעריך את זה וממש מפחד מהימים שבהם לא תהיה לי היכולת ליסוע 220 ולצרוח כמו משוגע עם חלון פתוח (קשה,הרוח מוציאה חוטים של ריר).

אבל תמיד תדע להקדיש לכל דבר בחיים את הפרופורציה המתאימה.

בחורה זה דבר אחד ואוטו זה דבר אחר. ואם יש לה שכל-היא תדע לכבד את האוטו.

סליחה...לא את האוטו.

אין מה לכבד אוטו.

היא תדע לכבד אותך ואת העיניין שלך באוטו.ותאמין לי שאם היא בסדר,אז אתה תראה שכל העיניין באוטו תופס פרופורציות שפויות להפליא ואתה מוצא זמן לכל דבר בחיים.

בקיצור איש,אין כאן בכלל מקום להשוואות.כל עיניין לגופו.

שיהיה בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
תשמע FEINT....

עצם העובדה שאתה מעלה שאלה כזאת זה ממש מחשיד.

אלה השוואות שאתה לא צריך לעשות-זה ממש לא במקום.

מדובר כאן על שני פרמטרים שונים לחלוטין.למרות כל ההקבלות המטומטמות שקיימות,אין שום דימיון בכלל בין אהבה לבחורה לאהבה למכונית.בכלל,אני בספק אם יש דבר כזה שנקרא אהבה למכונית.אני לא "אוהב" את האוטו שלי. אני לא "אוהב" חתיכת ברזל.אני חושב ש"אוהב" זה מונח קצת חזק מדי בשביל לתאר יחסים שלך עם...אוטו.

אני אוהב את מה שהוא עושה לי.אני אוהב את הנהיגה.אני אוהב את הקטע של לקום בבוקר,לצאת לעבודה ולעמוד דקה ולבהות באוטו עד שהוא מתייצב בסרק.להכיר כל בורג בתחתית שלו ולהתרגש כמו ילד קטן כשמישהו באיילון מסמן לי לעצור בצד ומבקש לדעת מה יש במנוע.

יש אנשים שאוהבים פרארי. עד לרמות קצת מוזרות... (היה כאן לפני כמה ימים ת'רד על נעליים של פרארי.זה לא נראה לכם מטורף?!?!) זה גם דבר שאני לא מבין.זה לא שנהגת על פרארי והיא העמידה לך את הזין ולכן נהיית חסיד של אנזו.בעיני זה סתם חוסר חיים והתמקדות מטופשת בדבר שלעולם לא יהיה לך.

אני לא מציג את עצמי כ"תומר,יש לי מאה ושש שאני חולה עליה" כי זה נראה לי קצת לא שפוי.

ללכת ולסובב את כל החיים שלך סביב מכונית זה חוסר חיים.וזה דבר שאפילו אני,עם כל מה שהשקעתי באוטו מבין.אז נכון-זה בן זונה של דבר.אני חולה על האוטו שלי.אני חולה על מה שהוא עושה לי ואני יודע להעריך את זה וממש מפחד מהימים שבהם לא תהיה לי היכולת ליסוע 220 ולצרוח כמו משוגע עם חלון פתוח (קשה,הרוח מוציאה חוטים של ריר).

אבל תמיד תדע להקדיש לכל דבר בחיים את הפרופורציה המתאימה.

בחורה זה דבר אחד ואוטו זה דבר אחר. ואם יש לה שכל-היא תדע לכבד את האוטו.

סליחה...לא את האוטו.

אין מה לכבד אוטו.

היא תדע לכבד אותך ואת העיניין שלך באוטו.ותאמין לי שאם היא בסדר,אז אתה תראה שכל העיניין באוטו תופס פרופורציות שפויות להפליא ואתה מוצא זמן לכל דבר בחיים.

בקיצור איש,אין כאן בכלל מקום להשוואות.כל עיניין לגופו.

שיהיה בהצלחה.

:mm_yeah:

צודק 100%

גם אני מרגיש ככה,למרות שיש לי מן רגשות לאוטו בסיגנון של אם אני רואה שריטה זה הורס לי את כל היום,ואני לא מפסיק לדבר על זה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...