Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שחף אני אודה לך אם תסביר לי איך אני יכול לבדוק את החוטים?

ומהו בערך המחיר של סט חוטים לאוטו שלי? אם זה לא יקר מידי אז אני אקנה חדשים כי זה לא יכול להזיק.

נושא זה מעט שנוי במחלוקת, יש כאלו האומרים כי ניתן לבדוק את התנגדות החוטים ע"י רב מודד פשוט - ערך של עד 15 קילואום הוא תקין, ובמידה והערך יותר גבוה יש להחליפם. כמו כן, ישנה שיטה בה כאשר המנוע פועל מנתקים את חוטי ההצתה כ"א בתורו ומרגישים את התנהגות המנוע - במידה ואין שינוי ממשי, אותו חוט פגום ויש להחליפו ובמידה והמנוע מתחיל לגמגם החוט תקין.

לעומת זאת, ישנם גם המון חברי פורום שמתנגדים לשיטות אלו, בטענה שנוהל בדיקת ההתנגדות שגוי מכיוון שרב מודד פשוט אינו מספק למדידה שכזו, ושיטת ניתוק החוטים עלולה לפגוע במע' החשמל של הרכב ולגרום נזק כלשהו.

לכן, אני ממליץ לך לבדוק ויזואלית את החוטים ולוודא שהם שלמים ובריאים, ולגשת לחשמלאי רכב לבדיקתם, לבל לא יגרם נזק לרכבך.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

המחשב לא מראה שום תקלה אבל לא נראה לי שיש מחשב חכם מידי באיביזה הזאת.

ואיך אני מנקה את בית המצערת? כמו שנאמר פה עם נוזל בלמים ומברשת שיניים זה טוב? שהאוטו יהיה דלוק או כבוי?

ועדיין לא הבנתי מה יכול להיות הקשר של בית המצערת לגימגום רק בהדלקת מנוע?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

איך אתה יודע שהמחשב לא מראה תקלה, בלי שאתה נכנס במיוחד?

למיטב ידיעתי צריך ללחוץ על הכפתור של איפוס הק"מ ולסובב את המפתח חצי סיבוב בסוויץ' בלי להניע,

זה יביא אותך למצב של דפדוף ברשומות האחרונות במחשב.

אני כבר לא זוכר אם זה מראה רק צורך בטיפולים או גם רישום תקלות, אבל בכל מקרה אם יש שם משהו ששונה מ IN01/2 או OEL אז יש בעיה מסויימת.

בכל מקרה , כל מה שאמרתי לך נעשה בהמלצת איציק לפני כשנתיים בערך...

נ.ב. ברור שהאוטו צריך להיות כבוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמע, ההמלצה שלי לך היא לקפוץ למוסך ,

גם לי יש רכב שאני מטפל בו רק לבד ויש לי עוד אחד שאני לא מעז לגעת בו ,

למה?

כי אני לא מכיר אותו והוא יותר מדי ממוחשב ודורש מחשבים לכיוונים

שונים וכו' .

גם אצלך יש מצב שזה רק דורש כיוון בסיסי של המערכת .

פורסם
המחשב לא מראה שום תקלה אבל לא נראה לי שיש מחשב חכם מידי באיביזה הזאת.

ואיך אני מנקה את בית המצערת? כמו שנאמר פה עם נוזל בלמים ומברשת שיניים זה טוב? שהאוטו יהיה דלוק או כבוי?

ועדיין לא הבנתי מה יכול להיות הקשר של בית המצערת לגימגום רק בהדלקת מנוע?

לא.

את הבית מצערת אתה יכול לנקות בעצמך באמצעות מברשת שיניים ובנזין. כן, בנזין רגיל 95 נטול עופרת. לטבול את המברשת בבנזין ולנקות בפנים.

להשתמש בהרבה מטליות לספיגות הלכלוך.

כמו כן ישנה אפשרות להשתמש גם בתרסיס לניקוי קרברוטורים שהוא בטוח לחיישן החמצן (OXYGEN SENSOR SAFE) כחומר לניקוי בית המצערת.

חשוב לציין שהתעסקות עם העניין דורשת קצת ניסיון ואם אינך יודע אז עדיף שלא תיגע. במידה ויכנס או יפול משהו לתוך הבית מצערת אתה עלול לגמור את המנוע במידה ותניע אותו ו/או תצטרך לפרק את כל סעפת היניקה בשביל להוציא את המזיק.

למידע נוסף בצע חיפוש ב"גוגל" לערך:

throttle body cleaning

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק קודם כל תודה.

בחופש פסח אני אנקה את הבית מצערת עם בנזין ואחזיר לכם תשובה אם זה עזר או לא.

אתה יכול להסביר לי מדוע התופעה שקורה לי, שזה גימגום בלחיצת גז ראשונה, יכולה להיגרם ע"י בית מצערת מלוכלך?

ובקשר לידע שלי פירקתי כבר כמה פעמים את הפילטר אויר ואת הכל מסביב והגעתי לבית מצערת אז לא נראה לי שיהיה לי מסובך לעשות זאת שוב אני רק צריך להיזהר שלא יפול כלום פנימה ואני לא רואה סיבה שמשהו יפול אם אני עובד עם מברשת שיניים.

בזמנו צביקה המליץ לי לשים את הברזל של האבנית בתוך הצינור של הנשם מנוע, וכשניסיתי ראיתי שאם אני אשים אותו שם אז הברזל יפול לתוך המנוע ואני לא אוכל להוציא אותו, מישהו יודע איך אני שם אותו?(צביקה?)

תודה

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...