Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשות אחי הרכב הנ"ל הוא בן 26 בקרוב, נהג ללא עבר ביטוחי של תאונות וכו',

אני גיליתי שבמשך כבר שנתיים הוא משלם ביטוח על סך 4200 שקל !!!

והשנה הוא חידש את הביטוח גם באותו מחיר(חובה +צד ג' כמובן ללא מקיף)

הוא אמר לי שהיא בירר בכמה חברות ביטוח והרבה אמרו לו את אותו מחיר ואמרתי לו שזה לא הגיוני בשום צורה ושמשהו שם מסריח , הוא טוען שזה בגלל שהרכב ישן ולא הרבה מוכנים לבטח אותו משהו כזה...

האם אלו המחירים או שעשו עליו וואחד קופה?

זה אשכרה עולה פי 2 ממחיר הרכב..

אשמח לשמוע מה אתם אומרים לכאלה שיש להם ניסיון עם רכבים ישנים .

פורסם

ראשית, ב3,4 שנים האחרונות, ביטוח לרכבים ללא esp ובכלל עם מעט כריות אוויר (מניח שיש לרכב 2 כריות אוויר וכנראה שABS גם קיים) התייקר.

דבר נוסף מי שלא היה לו ביטוח על שמו גם מחיר הביטוח מתייקר.

פורסם

לצורך העניין:

ביטוח חובה - ביטוח כנגד נזקי גוף (ולכן לשווי הרכב שלו אין רלוונטיות פה)

ביטוח צד ג' - ביטוח כנגד נזקים לרכב אחר בעת תאונה (ולכן שווי הרכב שלו גם לא רלוונטי, אלא תקרת הכיסוי לנזק לרכב השני, בד"כ מיליון או 2 מיליון שקל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבוע שעבר החזרתי את הפאסאט שלי לכביש - 2005 v6 2800

חובה באזור ה-1500שח

צד ג - באזור ה-700 או 750 שח (לא זוכר בדיוק)

אבל ללא גרירה ושמשות (תוספת של כ-200שח)

אבל אתה צודק - התעסקתי עם זה מספר ימים.

מה קרה ל- wobi ?

נתנו לי הצעות מטורפות ויום אחרי חזרו אלי עם מחירים זולים יותר ממה שסגרתי וכולל גרירה ושמשות - לא היה לי כח להתעסק עם הביטולים אז לא עשיתי אצלם בסוף

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
לצורך העניין:

ביטוח חובה - ביטוח כנגד נזקי גוף (ולכן לשווי הרכב שלו אין רלוונטיות פה)

ביטוח צד ג' - ביטוח כנגד נזקים לרכב אחר בעת תאונה (ולכן שווי הרכב שלו גם לא רלוונטי, אלא תקרת הכיסוי לנזק לרכב השני, בד"כ מיליון או 2 מיליון שקל)

אז לפי מה שאתה אומר עשו עליו קופה כיוון שהוא כלל לא ביטח הרכב?

מה שאני יכול אולי לחלוק על דעתך כיוון שזה רכב לא בטיחותי אז נזקי הגוף כביכול במצב של חלילה תאונה עלולים להיות גבוהים יותר.

ואם זו טענתך גם אז אם כך כל הרכבים יהיה להם את אותו מחיר ביטוח חובה מה שלא כך...

פורסם

אין קשר, מחיר ביטוח החובה אמור לשקלל (בכלליות, כי לא מכירים אישית את אח שלך) מה הסיכוי שאחיך יהיה מעורב בתאונה (בביטוח חובה אין משמעות לאשמה, כל רכב מבטח את הנוסעים בו כנגד פגיעות גוף) ומה עלות של נזק כזה, ובנוסף מה הסיכוי שאחיך יהיה מעורב בתאונה עם הולך רגל או רוכב אופניים (שמכוסים תחת הפוליסות של הרכבים) ועלות של נזק כזה.

את כל הדבר הזה משקללים ובסוף אומרים לו יעלה לך X שקל לשנה.

לגבי צד ג' העלות אמורה לשקף מה הסיכוי שאחיך יהיה מעורב עם אשמה כלשהי בתאונה עם רכב אחר, ומה העלות של נזק כזה. עד כדי נזק של 1 או 2 מיליון שקל לרכב השני.

אין קשר בין שווי הרכב לרמה הבטיחותית (באופן כללי), לדוגמה רכבים שהמחירון שלהם נופל בחדות לעומת כאלה יציבים יותר.

אז לדוגמה במחיר של קורולה משנה X אפשר לקנות מגאן משנה X+2 או X+3 לדוגמה.

אז ייתכן שיש לך 50 אלף שקל, ולקנות קורולה משנה X יעלה לבטח סכום מסוים, אבל אתה יכול לקנות מגאן עם שנתון גבוה יותר, נניח בטיחותית יותר שיעלה פחות לבטח אותה.

אבל כמובן שהגורם המשפיע כאן הוא בד"כ רמת הבטיחות של הרכב (כלפי הנוסעים וגם כלפי הולכי רגל וכו') ולא שווי הרכב.

לצורך העניין כמה ידיים הרכב עבר לא אמור להשפיע על מחיר הביטוח (למרות שהוא כן משפיע על השווי)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הביטוח יקר בגלל המחסור במערכות בטיחות,

היום כבר משקללים פנימה גם התראה על שמירת מרחק וסטיה מנתיב.

כפי שכבר כתבו לך, במאזדה המדוברת יש abs ורק שתי כריות אוויר אז ביטוח החובה יקר יותר.

רכב עם 6 כריות אוויר ו-esp זול יותר לבטח.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אוסיף גם שנפח מנוע גדול והספק גם מייקר את המחיר.

תיכנס למחשבון ביטוחי חובה של משרד האוצר שמשווה בין חברות הביטוח השונות. תנסה להדוות רכב עם 6 כריות אוויר וesp שילוב שרוב הרכבים הגיעו איתה בעשור שחלף. תוסיף נפח מנוע צנוע יותר ותגלה מחירים זולים יותר. ועוד לא דיברתי על מערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית וסטיה מנתיב.

פורסם

מה קרה ל- wobi ?

נתנו לי הצעות מטורפות ויום אחרי חזרו אלי עם מחירים זולים יותר ממה שסגרתי וכולל גרירה ושמשות - לא היה לי כח להתעסק עם הביטולים אז לא עשיתי אצלם בסוף

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

שאלה טובה.

בעבר הייתי מקבל הצעה מהסוכנת שלי. משווה בוובי ומגלה מחירים די דומים. לעיתים זה סייע לי קצת ללחוץ עליה לשפר את ההצעה. מה שקרה לעיתים.

בכל מקרה תמיד סוגר עם הסוכנת.

ואני יודע שלעיתים המחירים הטובים שם היו מותנים ברישום וכו.

בחודשים האחרונים חידשתי ביטוח לשני הרכבים ובוובי קיבלתי הצעות מאוד מאוד יקרות.

גם לדעתי השתנה משהו שם.

כן, אני יודע שוובי זו לא המקבילה של זאפ. זו בעצם סוכנות ביטוח. אבל עדיין היה כלי נוח לרחרח את השטח. בעבר.... כעת כבר לא.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

שיעשה ביטוח חובה דרך הפול, או שמשווה דרך אתר חובה.

צד ג לפי וובי או משהו אחר.

אצלי צד ג דרך ישיר, חובה דרך ,,hova

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הביטוח חובה+צד ג לרכבים ישנים ללא מערכות בטיחות ונפח מנוע גדול התייקר לפני 3 שנים בצורה די משמעותית. השנה דווקא ירד מעט.

אבל אחיך עדיין משלם הרבה יותר מדי. שיחפש סוכן ביטוח טוב ויוכל להוריד הרבה.

אני משלם 2700 ומשהו על חובה וצד ג עם גרירה. יש ABS וכריות אויר אין ESP. נפח מנוע 2500. נהגים מעל גיל 40, אין תביעות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
הביטוח יקר בגלל המחסור במערכות בטיחות,

היום כבר משקללים פנימה גם התראה על שמירת מרחק וסטיה מנתיב.

כפי שכבר כתבו לך, במאזדה המדוברת יש abs ורק שתי כריות אוויר אז ביטוח החובה יקר יותר.

רכב עם 6 כריות אוויר ו-esp זול יותר לבטח.

שרייד 2000 בלי ABS או כל מערכת בטיחות לצורך העניין (אולי 1-2 כריות אוויר) צד ג' 1100-1200.

חובה 1200 (אם כי למיטב ידיעתי מחיר ביטוח חובה משתנה ע"פ גיל לכן זה אינדיוידואלי )

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • תוכן חדש...