Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגנטי בדלת המקלחת חורק כמו טנדר טויוטה מתחילת שנות ה- 90.

אני מבין שהוא חשוף יותר ללחות וביקשתי לשמן אותו, לא ממש הצלחתי להיכנס אליו או לפרק אותו חלקית ע"מ לשמן.

מה גם שבדלת אחרת בדירה - הקפיץ שלו התפגר.

בקיצור, נמאס לי מהם ואני מעונין להתחיל להחליף לצילינדר (איכותי) קונבנציונלי.

אפשרי?

פורסם

כן, אפשרי.

החריקות לא קשורות למגנטי / רגיל. שני המנגנונים עובדים עם לשונית שנכנסת לחריץ במשקוף בדיוק באותו אופן. הלשונית המגנטית נמשכת ע״י כוח מגנטי, והרגילה נדחפת ע״י קפיץ.

סביר שמנגנון איכותי יפתור לך את הבעיה. חפש באתר של אחים ביטר. אצלם יש כמה ליינים של מנגנונים - סיני ואיטלקי, הבדל גדול ובמחיר וכנראה גם באיכות (אני רכשתי משם את המנגנונים היקרים, מגנטי).

פורסם (נערך)

עדיף להחליף מנעול מגנטי, אם אתה תחליף למנעול לא מגנטי תצטרך להתאים לשונית לפחית שיש לך במשקוף (ולהגדיל את החור בדלת למנעול הלא מגנטי כנראה) כדי שהלשונית הלא מגנטית תכנס לאותה פחית בצורה תקינה ולא תתקע אותך מדי פעם בתוך המקלחת.

כמובן שצריך להתאים גדלים כי המנעולים והפחיות לא באותם גדלים, ואז זה יראה כמו עבודה חובבנית.

איזה דלתות אלו? אם זה פנדור - יש מנעולים מגנטים שמוכרים אצלם פשוט תחליף.

שימון לא יעזור כי המגנט לא עובד על ברגים, אתה בטוח שהרעש לא מגיע מהידית בזמן הורדה ועליה שלה?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אם תוכל תצלם לפה את הידית והמנגנון,

אמור להיות לך בחלק התחתון של הרוזטה מעין בורג אלן שמחזיק את הרוזטות (רוזטה - ריבוע / עיגול מסביב לידית עצמה).

אחרי הפירוק של הרוזטה מתגלים הברגים לשחרור הידית מהדלת עצמה, ומהמנעול שיושב בתוך הדלת (הידיות החדשות היום מחוברות ישר למנעול דרך בורג ולא לעץ עצמו של הדלת, אלא אם זה דגם ישן יותר).

בכל מקרה תמונה תעזור

Opel Adam S 2017

פורסם

בדיוק היה אצלי בחדר שינה ידית חורקת ולא יורדת חלק במנעול מגנטי.

התחלתי בלפרק את הצלינדר שבדלת ובשביל להוציא אותו צריך לפרק גם את הידית מהדלת.

אצלי בשביל לפרק את הידית צריך לסובב את ההברגה שמסתירה את הברגים.

אחרי שמוציאים את הצד עם המוט המרובע אפשר להוציא את הצלינדר.

לקחתי את הצלינדר ומה שעשיתי פשוט פתחתי את ה 3 ברגי כוכב שימנתי הכל והחזרתי למקום.

המנגנון הפסיק לחרוק והידית יורדת חלק.

טל.

• תוכן חדש...