Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי איפה שיש מצלמת רמזור אדום עכשיו כל הנהגים עברו והרמזור היה מכובה כאילו לא דלוק שום מנורה אז עברתי את הרמזור ולא חיכיתי כי זה היה נראה שהוא מקולקל.

יש סיכוי לקבל דוח על אור אדום? כי מן הסתם הרמזור לא היה דלוק אלא אורות מכובים.

פורסם

אם באמת הרמזור לא פעל, במידה והמצלמה צילמה, בתמונות לא יופיע אור אדום. לכן לא יישלח דוח.

ואם בכל זאת תקבל דוח, יבטלו אותו/ יזכו אותך בבית משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם באמת הרמזור לא פעל, במידה והמצלמה צילמה, בתמונות לא יופיע אור אדום. לכן לא יישלח דוח.

אורות לא דלקו בכלל ברמזור ונהגים עברו.

פורסם

שוב, דוח רמזור אדום מלווה בשתי תמונות של הרכב - כניסה לצומת + התקדמות לתוך הצומת , בשתיהן רואים בבירור אור אדום דולק.

אין אור אדום= אין על מה לשלוח דוח.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שוב, דוח רמזור אדום מלווה בשתי תמונות של הרכב - כניסה לצומת + התקדמות לתוך הצומת , בשתיהן רואים בבירור אור אדום דולק.

אין אור אדום= אין על מה לשלוח דוח.

כי לפי מה שאני יודע רמזור מקולקל זה רמזור שמהבהב בצהוב.

פורסם

בישראל ברוב הצמתים ישנם שני רמזורים, לפני ואחרי. שני הרמזורים לא דלקו?

פורסם
בישראל ברוב הצמתים ישנם שני רמזורים, לפני ואחרי. שני הרמזורים לא דלקו?

הרמזור שלפני והרמזור שאחרי שהם באמצע, אף אור לא היה דלוק.

אם היה דלוק אור אדום מן הסתם שהייתי עוצר.

פורסם (נערך)

אני יודע שזה לא באמת משהו שיכול לעבוד לאורך זמן אבל יצא לי כמה פעמים לנהוג כשהרמזורים באזור תקולים (ביפו לאחרונה) וברצינות שהתנועה זרמה יותר טוב והנסיעה היתה יותר מהירה ונעימה בהרבה, לפחות מחוץ לשעות השיא של הלחץ והפקקים ואולי לא בכבישים הכי ראשיים וגדולים (ובעיקר בדרכים עירוניות שעובדות על מהירויות נמוכות יותר)

פשוט עברתי כשהכביש היה יחסית פנוי והיה ניתן לעבור וזהו. במקרה הרע מישהו היה צריך להאט קצת בשבילי וכך גם אני בשביל אחרים, התוצאה היתה תנועה הרבה יותר זורמת ונעימה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

יש מצבים בהם הרמזור חשוך. בכל מקרה, צילום ללא תיעוד של אור אדום דולר ברמזור לא יגרור דו"ח. הרי במצב זה נוהגים לפי כללי זכות הקדימה (תמרורים אם מותקנים, ואם לא - לפי תקנות זכות הקדימה מימין). המצלמה לא יכולה לתזמן זאת. כמובן תתכן נורה שרופה, אם כי בימים אלה, ימי ה-LED , זה קורה פחות מאשר בימי נורות הליבון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש מצבים בהם הרמזור חשוך. בכל מקרה, צילום ללא תיעוד של אור אדום דולר ברמזור לא יגרור דו"ח. הרי במצב זה נוהגים לפי כללי זכות הקדימה (תמרורים אם מותקנים, ואם לא - לפי תקנות זכות הקדימה מימין). המצלמה לא יכולה לתזמן זאת. כמובן תתכן נורה שרופה, אם כי בימים אלה, ימי ה-LED , זה קורה פחות מאשר בימי נורות הליבון.

הבנתי, אז אם באמת אחד הנורות היו שרופים ולא היה אור אדום דולק בשני הרמזורים מקדימה וברמזור באמצע אחריו ועברתי והמצלמה צילמה אני לא יקבל דוח?

כן היה רכב שפנה משמשאל אבל ראיתי שהוא נהג בזהירות רבה ולא במהירות פנה אלא במהירות איטית, שהנהג הראשון עבר הוא עצר לו ונתן לו זכות קדימה וגם לי.

נניח וגם הרכב שהיה באמצע צולם שהוא פונה והוא נמצא באמצע הצומת היכן שהרמזור שלי ואני כבר נכנסתי, עדיין אני לא יקבל דוח? או שיש סיכוי לדוח?

פורסם

זהירות חשובה תמיד, ומצב של רמזור לא תקין מסוכן במיוחד ומחייב זהירות כפולה ומכופלת. העונש על טעות במצב זה הרבה יותר חמור מקנס של אלף ש''ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
זהירות חשובה תמיד, ומצב של רמזור לא תקין מסוכן במיוחד ומחייב זהירות כפולה ומכופלת. העונש על טעות במצב זה הרבה יותר חמור מקנס של אלף ש''ח.

שרמזור לא תקין הולכים לפי התמרורים ואם אין תמרורים אז מי שבא מימין נותנים לו זכות קדימה.

לא היה תמרור מן הסתם שבמצב כזה הזכות קדימה של הרכבים שנוסעים ישר איפה שאני הייתי.

אז מן הסתם אין כאן שום עבירת אי מתן זכות קדימה.

בנוסף לא רק אני חציתי את הצומת היה עוד רכבים שחצו.

וזה שפנה שמאלה היה צריך לתת לי זכות קדימה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

בדיוק מה שכתבתי בהודעה #9 בשרשור. העניין הוא שכיון שהנהגים מורגלים בחצית הצומת לפי הוראות הרמזור לעתים לא שמים לב לתמרורים (שמוצבים בדרך כלל על עמודי הרמזור, לאו דווקא במקום הנראה ביותר), ולעתים קרובות נוצרים פלונטרים במרכז הצומת.

פורסם
בדיוק מה שכתבתי בהודעה #9 בשרשור. העניין הוא שכיון שהנהגים מורגלים בחצית הצומת לפי הוראות הרמזור לעתים לא שמים לב לתמרורים (שמוצבים בדרך כלל על עמודי הרמזור, לאו דווקא במקום הנראה ביותר), ולעתים קרובות נוצרים פלונטרים במרכז הצומת.

גם הרכב נתן לי זכות קדימה כי זו הייתה זכות קדימה שלי כי הרמזור לא פעל.

פורסם

רמזור לא פועל לעיתים בגלל הפסקת חשמל. בעת תקלה (ומסיבות אחרות) הרמזור מהבהב בצהוב

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...