Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אני נוסע אתמול לנתניה, והחלטתי בטיפשותי לעקוף אוטו מימין (מהשוליים אחרי הפס הצהוב), אחרי שעקפתי אוטו אחר מסמן לי לעצור בצד וזה שוטר מגב שלא היה בתפקיד (אבל כניראה הכנסתי אותו לתפקיד), בקיצור הוא ניגש לאוטו ואומר רק!!! תן את הרשיון, אני נותן הוא מברר כמה דקות אין לי מושג מה הוא דיבר, ואז הוא בא לאוטו שואל אותי מאיפה אני, אם אני חייל (אני לא), ואת הטלפון בבית, ואז אומר לי שמחר אני צריך להתייצב במשטרה ומלמל משהו בקשר לשלילה, נתן לי את הרשיון ונסע!!! באמת נדפקתי או שהוא רצה להפחיד אותי? בבקשה תעזרו...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא קיבלת טופס המודיע לך להתייצב במשטרה לשימוע אצל קצין, הוא סתם ניסה להפחיד אותך.

בכל מקרה, מי שעושה דברים אידיוטיים, צריך לצפות סיבוכים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במקרה הכי גרוע (ולא סביר), תקבל דו"ח הביתה. בינתיים אין לך בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ומה יקרה אם אני לא יתייצב בתחנת המשטרה בת"א?

לא יקרה כלום - כי לא קיבלת זימון.

נקודה.

מי אמר שהוא בכלל עצר אותך? אולי מישהו אחר.

אין צילום, אין תיעוד, אין דו"ח - זה לא קרה!

להבא תתנהג כראוי ולא תבזבז את זמנך וזמננו....

:wink:

אלון

פורסם

שוטרי מג"ב הם שוטרים לכל דבר והם בעלי כל הסמכויות כמו שוטרים כחולים, להזכירך שוטר נמצא בתפקיד 24 שעות גם כאשר הוא איננו לובש מדים.

כמו כן הוא יכול היה לתת לך דו"ח שנקרא דו"ח לבן ובו הוא מפרט את העברה אשר ביצעת.

בינתיים אל תלך לשום מקום עד שלא תקבל זימון, ולהבא תנהג כמו כולם על הכביש ולא בשוליים.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסמן לי לעצור בצד וזה שוטר מגב שלא היה בתפקיד

יש נטיה לבחורים שאת השירות הצבאי שלהם עושים במגב להיתלהב מעט מהתעודה ומשחקים איתה כאילו הם מפק"לים. (כמובן שזה רק חלק קטן (ושולי) מהמגבניקים!!! שמשאירים כתם של טיפשות וילדותיות אחריהם ולא כולם). אם הוא היה רוצה לעשות משהו רציני הוא היה מחייג למשטרה ומזמין שוטר או מלוה אותך לתחנה הקרובה על מנת לתת לך דו"ח.

אז כמו שכתבה נהגת שודים:

אם לא כבלתה דו"ח לבן או משהו בכתב לא נראה לי שיש ממה לדאוג.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לעקוף מהשולים??? מה נסגר???

ואם היה שם איזה רוכב אופנים על השולים האלו, או משהו שמתקן פנצ'ר.

לפעמים אני קורא הודעות פה בפורום וחושב לעצמי: איזה אנשים מפג#$% גם עוברים באדום (עוקפים מהשולים לא עוצרים בעצור לא משנה מה) וגם מספרים על זה לעולם פה בפורום ומצפים תמיכת הקהל...

תקרא את הנושא הזה בבקשה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59081

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לכל אלו שנוזפים בפותח התר'ד ומאחלים לו איבוד רישיון:

תפסיקו לשחק אותה צדקנים / טלית שכולה תכלת! אתם לא!

אפשר לחשוב שאתם בחיים לא ביצעתם עבירת תנועה אחת.

אני יותר מבטוחה שכל אחד מכם פה בעבר ביצע עבירה זו / עקיפה לא חוקית אחרת אז תרגיעו.

אני לא מצדיקה את מה שהוא עשה, אני בטוחה שגם הוא יודע שהוא ביצע עבירת תנועה אז אפשר להסביר לו ( כמו נדב ) מה היה לא בסדר במה שהוא עשה ולהסביר לו מה יכולות היו להיות התוצאות.

אל תהיו משטרת ישראל - כמו שאתם רואים, שיטת ההפחדה עדיין לא הורידה את מספר ההרוגים / תאונות הדרכים.

אם תסבירו לו בצורה הגיונית מה היו עלולות להיות תוצאות מעשיו - אני בטוחה שהוא יבין מה יכול להיות הנזק וימנע מלעשות זאת בעתיד.

לפותח התר'ד:

1. אל תלך למשטרה - אם הוא ירצה, הוא יעביר את פרטייך למתנ"א והם ישלחו אלייך הביתה דו"ח - מהניסיון שלי ( אבא מג"בניק ), הוא רק רצה להפחיד אותך.

2. האם הוא הסביר לך את חומרת המעשה שעשית או הפחיד אותך ושלח אותך לדרכך?

3. בפעם הבאה, תשתדל להימנע מכך, חבל לך על הרישיון.

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

הוא בסוף שאל אותי אם אני יודע מה עשיתי, אמרתי לו שכן אני יודע וזהו, אז הוא אמר לי להתייצב בתחנת המשטרה בת"א בלי שום פרטים בלי כלום...

• תוכן חדש...