Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין לקנות I30 CW שנתון 2015 ומעלה, אחרי שהתייאשתי משוק הפרטי החלטתי לבדוק אופציה של רכישת רכב יוצא ליסינג יד1 מאחת החברות הליסינג.

יותר מטריד אותי עניין הטיפול והאחזקה של החברות הללו לרכבי הליסינג שלהם.. מישהו יכול להגיד איזה חברה יותר מומלצת ומאיזה להמנע? איזה חברה ידועה בטיפולים ואחזקה של הרכבים שלה? איזה חברה ידועה שמטפלת במוסך מורשה עם היסטורית טיפולים ולא ב'מסוכי קומבינה' כאלו ואחרים?..

בינתיים מההתרשמות שלי במגרשים, שלמה סיקסט נראו לי הכי רציניים, מישהו יכול לתת חוות דעת עליהם?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא אכתוב ממי להימנע אבל כן ממליץ על ליס-פוריו, אופרייט ליס ואלדן, הרכבים אצלם מטופלים במורשה יבואן(אלדן לדעתי רק בחלק מהדגמים), אחריות יחסית מקיפה ומהנסיון שלי יחסית אמינים.

אישית לא הייתי קונה רכב מחברת ליסינג שמטפלת במוסכים שלה מחשש להסתרת מידע כפי שהתפרסם בעבר על חברת ליסינג מוכרת.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לגבי מי שהיה נראה לך הכי רציני, חיפוש קל היה חוסך לך את ההתלבטות.

בלי קשר לסיפור "המדהים" עליהם כאן בפורום שפרנס כאן לא מעט דפים וכתבה לא מחמיאה על אחד ממנהליהם בסניף אשדוד ששודרה בטלויזיה ,אישית עברתי שם חוויה הזויה והחלטתי אפילו לא לקחת רכב לבדיקה אחרי שקר לא קטן שהתגלה בקלות ע"י אדם כמוני שהוא חשדן מאוד.אם אתה מעוניין,מוכן לנדב פרטים בפרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

רמז: לשלמה סיקסט יש מוסך פרטי משלה שם היא מטפלת בלא מעט רכבים.

בקש היסטוריית טיפולים ותראה מי המוסך המטפל בקבלות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני קיבלתי היסטוריה מפורטת מאוד ברכישה מאלבר אך ממש לא ממליץ לרכוש מהם.

כן ממליץ על אוטוסנטר.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תבדוק בטרייד אין של יבואן יונדאי - כלמוביל טרייד אין. יש להם גם רכבים פרטיים .

סניף פ"ת מומלץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אתן לך עוד דוגמא . יש לי חבר עם ליסינג (קיה סיד באופורייט ליס) . סוגר עכשיו שלוש שנים ו 45K.לטענתו הרכב מעולם לא היה בטיפול , את זה הוא גילה כשביקש לדעת מתי היה טיפול אחרון כי הוא לא זכר . קיבל רק טפסי טסטים וגם זה רק תשלום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה חבר מפוזר מאד. אחריות אצלו זה קטע חלש. הוא מתדלק ונוסע. פעם יום שלם עם נורית לחץ אויר דולקת.

המצחיק ששבוע שעבר הם לקחו את הרכב לטסט ואמרו שלא היה זמן לעשות טיפול ...

פורסם
אתן לך עוד דוגמא . יש לי חבר עם ליסינג (קיה סיד באופורייט ליס) . סוגר עכשיו שלוש שנים ו 45K.לטענתו הרכב מעולם לא היה בטיפול , את זה הוא גילה כשביקש לדעת מתי היה טיפול אחרון כי הוא לא זכר . קיבל רק טפסי טסטים וגם זה רק תשלום.

חבר ששכח טיפול בדיוק כמו שתיארת נקנס ע"י חברת הליסינג על זה שהוא גרם נזק לרכב(רק על עצם שהוא שכח את הטיפול).

אגב - הרכב שלי באלדן טופל במורשה ב2 הטיפולים הראשונים שלו ולא מזמן נכנס לטיפול אחרון, בו הוא טופל במוסך לא מורשה יבואן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
חבר ששכח טיפול בדיוק כמו שתיארת נקנס ע"י חברת הליסינג על זה שהוא גרם נזק לרכב(רק על עצם שהוא שכח את הטיפול).

זה לא משנה את המצב. הקנס הזה ילך לכיס של החברה.

עדיין הרכב ימצא את עצמו במגרש רכבים עם נזק למנוע בטווח הרחוק ואף אחד לא יספר לקונה

המאושר שהרכב לא היה בחיים בטיפול ולא החליפו לו שמן אחרי 3 שנים.

פורסם

הרכב שלי נרכש מאופרייט ליס לפני 7 שנים אחרי שהיה מטופל במוסך חברה אצלם. חוץ מעינוי עם החלפות אלטרנטור (משופץ) חוזרות הרכב היה במוסך רק לטיפולים

• תוכן חדש...