Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הצעתי לו את זה סייגתי את זה אם וזה היה קורה לי.

תקרא טוב להבא!

ולא להחזיר רכב חלופי מחשש להיתקע עם רכב חדש כל שני וחמישי זה לא נקרא לרמות לידיעתך!

מר סנגור ;)

מה זה משנה? אתה המלצת לו לשקר את היבואן בכדי לקבל את ההתכתבות מול היצרן (הסטוריית טיפולים הוא יכול לקבל בלי בעיה). זו הרמאות שכתבתי עליה.

וההצעה שלך לא להחזיר את הרכב החליפי היא פשוט בריונות לשמה. על פי חוק זה הרכב שלו. הוא לא מעוניין בו? יכול לנסות בדרכים חוקיות ומקובלות, השארת רכב חליפי ברשותו, בניגוד לרצון היבואן זו לא אחת הדרכים.

"אדון סנגור" מכיר את המקרים האלה הרבה יותר ממך, ועם כל האמפטיה שירגיש שופט לכזה מקרה, הוא ממש לא יאהב בריונות ועבירה על החוק.

Sent from my SM-J730GM using Tapatalk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק לפני מספר שבועות שמעתי ברדיו שכ 10 כלי רכב נתקעו מיד אחרי תדלוק בתחנה ספציפית.

אין קשר לתחנה קבועה, בכל תחנה לפתע עלול להיות דלק לא תקני עקב טעות אנוש או כל סיבה אחרת.

אלי הגיע לקוח בגרר עם חשבונית של בנזין 95 והמיכל היה מלא באוריה(!) ונגרם לרכב נזק ( משאבת דלק, מזרקים, מסנן דלק, ניקוי צנרת ושטיפת מיכל)

אם וכאשר יתברר והדלק לא תקני אתה מחוץ לאחריות, תצטרך להתמודד מול תחנת הדלק, נשמע מאוד לא סביר התקלה הזו ברכב חדש לגמרי, דברים קורים כרגע אין לדעת מה הסיבה עד אשר התקלה תאובחן במלואה.

תמתין בסבלנות עד שהרכב יהיה תקין ובטוח לנסיעה.

הרי מטפלים בך זה לא שמיהרו להתנער מאחריות, אז על מה אתה מבקש כיצד להתמודד מול היצרן?

כאשר הרכב יהיה מוכן תעשה את החישובים שלך מה הפסדת והאם נגרמה לך עוגמת נפש והאם מגיע לך פיצוי.

יתכן מאוד ומבלי שתבקש במעמד מסירת הרכב תקבל פיצוי כלשהו בין אם טיפול ראשון חינם, שטיפה לרכב או סוכריה ומשם תחליט האם אתה שבע רצון מהטיפול מהמקרה הלא נעים במידה ולא תמיד תשאר הדרך לתבוע.

אל תשכח לעדכן.

לא באתי בשום טענה ליצרן או למוסך כרגע.

רשמתי שזאת פעם ראשונה שקונה רכב חדש, ושאלתי מה הפיצוי שאמור לבקש במקרה של תקלה שאורכת המון זמן, כי אני מניח שאמור לקבל פיצוי כלשהו.

זאת הסיבה שהעליתי את הפוסט.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

אייל, אני אכלתי מרורים עם פיג'ו 301 שקניתי חדשה, אני נוהג כבר 20 שנה והיו לי לא מעט רכבים, בשנתיים וחצי שה301 היתה אצלי, היא נכנסה למוסך יותר פעמים מכל הרכבים שהיו לי בסה"כ, ואתה יודע מה קיבלתי כפיצוי?!,

לשלם 700 ש"ח על שריטה שמוסך לובינסקי טען שאני עשיתי לרכב החלופי, ברור שהכחשתי, אך זה לא עזר, אפילו טיפול בחינם לא קיבלתי, בקיצור, לא יודע אם תקבל פיצוי בכלל, אך מאחל לך שינוי במדיניות של לובינסקי ובכך שיתיחסו אליך אחרת, בהצלחה.

פורסם

עדכון.

הבוקר קיבלתי את הרכב.

התקלה הייתה חיישן חמצן עליון.

קיבלתי טיפול ראשון חינם.

מקווה שהסאגה הזאת הסתיימה ולא תחזור.

תודה על העזרה.

פורסם

הוחלף חיישן חמצן תחתון בפעם הראשונה.

זה מה שבחברה אמרו למוסך להחליף.

החליפו בשישי וביצעו נסיעות על הרכב, והתקלה לא חזרה.

פורסם

אין דבר כזה כיוון שבארץ אין חוק "לימון" - תקופת האחריות מיועדת בדיוק כדי שהיבואן, כנציגו של היצרן, ייטפל בכל תקלה ללא עלות.

במידה ולרכב ספציפי יש כמות תקלות לא סבירה בתקופת זמן, אזי לגיטימי לדרוש מהיבואן לרכוש את הרכב, אך זה מצריך תהליך משפטי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין כל משמעות לפרק הזמן, אם יחליפו לחלוטין רכב, זה יהיה רק בגלל כשל מהותי מאוד ברכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים גם אם קורה תקלה כשעה לאחר המסירה או יום לאחריה.. זה עדיין לא לגיטימי לבקש רכב חדש..?!

נשמע לי הזוי

פורסם

גם במדינות בהן יש חוק "לימון", גם אם יש תקלה שעה מהמסירה, אתה לא זכאי להחלפת רכב.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מקווה בשבילך שזה באמת הסתדר

לי יש פזו 3008 בת בקושי חודש שמבלה במוסך יותר ממה שהיא אצלי . ליבןאן אין מושג כרגע איך לטפל בה והם מחכים שהיצרן יתן להם קצה חוט . קיבלתי רכב חליפי מעפן שרק לי יש ביטוח עליו ( בפגו היה לי לנהג צעיר כי יש חייל בבית) וחוץ מלהגיד שאין להם מה לעשות אין יותר מדיי עזרה ( הרכב נמצא במוסך מיום רביעי וכרגע עומד שם צובר אבק)

• תוכן חדש...