Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50k

VeNeZia94
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

אני מעוניין להשתדרג מהמכונית שלי עכשיו שהיא סיריון 2006 שירתה אותי כשנתיים ונתנה לי מעטפת אוהבת.

מעוניין לרכוש רכב עם גיר ידני בלבד בסביבות ה50k תקציב.

אין לי כל כך הרבה אופציות בראש, חשבתי על סיאט איביזה שנת 2016 מנוע 1.2 ידנית דגם רפרנס עולה 45k האם המנוע והגיר הם נחשבים אמינים?

צריך את דעתכם האם כדאי לקנות את הרכב, ועוד אופציות של רכבים שאוכל להכניס בתקציב ויענו על הפרמטרים שלי.

הפרמטרים העיקריים שלי זה: חיסכון, זריזות, יופי חיצוני, באזור, ובלאי שלא להכנס למוסך כל כמה זמן.

תודה רבה לעוזרים, הוסיף שזה יהיה רכב ראשון שאקנה בעצמי.

פורסם

האיביזה הידנית נחשבת לאמינה, היו כמה תלונות לגבי מצערת חשמלית, לחבר גם קרתה בעיה כזאת.

הייתי מוסיף גם את הקליאו שמציעה איבזור טוב, מראה לדעתי מודרני יותר.

מאחור שניהם לא ממש מרווחת, מושב קדמי באיביזה הרגיש לי תומך יותר והאיביזה בעיר נוחה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האיביזה הידנית נחשבת לאמינה, היו כמה תלונות לגבי מצערת חשמלית, לחבר גם קרתה בעיה כזאת.

הייתי מוסיף גם את הקליאו שמציעה איבזור טוב, מראה לדעתי מודרני יותר.

מאחור שניהם לא ממש מרווחת, מושב קדמי באיביזה הרגיש לי תומך יותר והאיביזה בעיר נוחה יותר.

תודה על התגובה המהירה, האם כדאי בכלל לקנות רכב צרפתי אם כל התקלות שיש ברכב צרפתי, לגביי מה שאמרת על האיביזה האם התקלה הזאת חוזרת על עצמה, ומה העלות לתקנה?

פורסם

איזה תקלות יש בקליאו?

החבר החליף במסגרת אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה תקלות יש בקליאו?

החבר החליף במסגרת אחריות.

אחי לא אמרתי שיש אבל זה נכון בסופו של דבר שרכב צרפתי נכנס למוסך יותר מכל רכב אחר.

פורסם

אם זה נכון (עובדה קוסמית מוחלטת, סוג של), אז למה אתה שואל? אל תקנה וזהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב שלך נכנסת ג'אז ידנית צורה חדשה שאמנם לא מהנה לנהיגה כמו 208 ידנית או איביזה ידנית (יחסית) אבל מרווחת מאוד, חסכונית, אמינה, ויש לה בלימה אוטונומית והיא מאוד בטיחותית.

אני חושב שזו אחלה אופציה, באוטוסנטר יש להם עכשיו כמה כאלו.

אישית אם הייתה לי אפשרות לרכוש רכב ידני הייתי קונה איביזה ידנית בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אם הפרמטים שלך מרכב זה זריז ויפה(למרות שזה בעיניי המתבונן כן?, אבל צורת המיקרוואן-טוסטר של הג'אז לא לטעמי) לא חושב שגאז' היא אופציה אמיתית.

איביזה רק חשוב שתבדוק נוחות של המושב, הייתה לי אחת והיא פשוט גמרה לי על הגב(המושב קשיח מאוד וצר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם הפרמטים שלך מרכב זה זריז ויפה(למרות שזה בעיניי המתבונן כן?, אבל צורת המיקרוואן-טוסטר של הג'אז לא לטעמי) לא חושב שגאז' היא אופציה אמיתית.

איביזה רק חשוב שתבדוק נוחות של המושב, הייתה לי אחת והיא פשוט גמרה לי על הגב(המושב קשיח מאוד וצר).

איך האיביזה הייתה מהנה לנהיגה? איזה שנה הייתה? ואיך הבלאי של הרכב?

פורסם

שלי הייתה 2014 אוטומטית.

לא עפתי על הרכב מבחינת ביצועים, מבחינת נוחות גם לא.

ביצועים היא הייתה אחלה אבל ההספק של האוטומטית שונה מהידנית.

המעבר לקליאו אצלי היה שיפור משמעותי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...