Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איכות השמן מנוע Chevrolet sonic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

בשעה טובה מכרתי את הגטס שליוותה אותי בנאמנות רבה ב5 שנים האחרונות והתחדשתי בסוניק RS 2014 במצב פשוט מעולה!

בשני הקרוב יש לי טיפול 55 אלף במוסך מורשה שברולט ואני מעוניין להביא איתי שמן מנוע שאני אחליט, אני רוצה להרגיש את השקט נפשי הזה שאני יודע בדיוק איזה שמן מאכילים את הרכב שלי ולתת לו את האיכות הטובה ביותר.

אני יודע שהשמן מנוע המתאים למנוע הזה 1.4L turbo הוא 5W30 בתקן Dexos 2 ויש לי כמה שאלות בנושא:

1) יש למישהו מושג איזו חברה משתמשים umi בשמנים שלהם? האם כדאי לי לסמוך על זה?

2) אני מעוניין להגיע עם שמן מנוע שאני אקנה ( Castrol edge) שעומד בתקנים והבנתי שהוא מציע איכות מצויינת, דרך אגב בגטס שלי הייתי שם אך ורק קסטרול לאורך רוב שנותיה איתי. האם זה אפשרי לבקש זאת מהמוסכניק? כמובן שאני יודע ומוכן לקחת את האחריות שאני שם שמן שאני בחרתי.

3) אשמח להמלצות שמן למנוע הנ"ל כמובן מוכן לשלם כל מחיר ללא פשרות.

פורסם

השמן המתאים לרכב זה שהוא מגודש הוא DEXOS1 GEN2

השמן במורשה לא עולה יותר מ160 שח שזה מה שיעלה לך בחוץ .

תן להם לטפל ברכב ושמור על האחריות לרכב

תתחדש

חיים יוד

פורסם
השמן המתאים לרכב זה שהוא מגודש הוא DEXOS1 GEN2

השמן במורשה לא עולה יותר מ160 שח שזה מה שיעלה לך בחוץ .

תן להם לטפל ברכב ושמור על האחריות לרכב

תתחדש

חיים יוד

היי חיים תודה על המענה חבר,

כשהתבוננתי בספר רכב היה רשום תקן שמן המנוע הוא dexos 2 ולא מה שרשמת, תוכל להסביר לי בבקשה מה זאת אומרת שמן מגודש ולמה dexos 1 הוא מתאים יותר?

פורסם

היצרן שינה את הדרישה לשמן למנועים אילו השנה מ DEXOS2 ל DEXOS1 GEN 2 זאת ההוראה בעקבות דטונציות שנגרמו בשימוש בשמן בתקן הישן למנועים אילו שהם מגודשים.

חיים יוד

פורסם
היצרן שינה את הדרישה לשמן למנועים אילו השנה מ DEXOS2 ל DEXOS1 GEN 2 זאת ההוראה בעקבות דטונציות שנגרמו בשימוש בשמן בתקן הישן למנועים אילו שהם מגודשים.

חיים יוד

וואו טוב לדעת, יתכן שזה מה שגרם לטורבו במנועים האלה ללכת אחרי 50K? בכל אופן הבנתי, וכניראה שפשוט אתן להם לטפל ברכב עם השמנים שלהם, לשקט הנפשי והמודעות אשאל רק באיזו חברה של שמן הם משתמשים.

• תוכן חדש...