Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פעם בהיותי בחור צעיר תמים ויפה הגיע אלי בחור שטען שאין לו כסף לגדל את ילדיו. בלי לחשוב פעמיים הוצאתי שטר של 20 ונתתי לו.

אבא שלי שמע על זה וצעק עליי שכולם נוכלים רמאים שקרנים ואם למישהו יש בעיות כספיות שיפנה למדינה (ביטוח לאומי, רווחה ועוד).

אני מסתובב ואז אני רואה את הבחור שנתתי לו 20 שקל דופק ארטיקים.

מאז הבנתי ..

בהיותי חייל במרכזית של ת"א מגיע בנאדם ומבקש שיחה כי אין לו סוללה בפלאפון. אני מסרב הוא מנסה להתעקש ואני מתעלם.

הוא עובר לבחורה ליד ומבקש ממנה. היא נותנת לו והוא בכלל לא עושה שיחה..משחק בפלאפון. לאחר 2-3 דק הוא 'מתקשר'  למישהו והופ הגיע האוטובוס שלה.

היא מבקשת את הפלאפון חזרה והוא מסרב והיא מתחילה להלחץ ולצעוק. הוא מסתובב כדי לברוח אני ועוד 3-4 גברים מקיפים אותו (הבנו את הסיטואציה מראש) הוא מסתכל ומחזיר לה את הפלאפון.

כל פעם יש לנו אישה שמסתובבת ואומרת שהיא צריכה כסף לתרופות ויש לה כל פעם ניתוח במקום אחר.

יום אחד אני רואה אותה ממלא צ'אנס ומעשנת בכייף שלה.

היא תופסת את אישתי ליד הקופ"ח ומתחננת שאין לה כסף לתרופות . אישתי אומרת לה איזה יופי אני בדיוק נכנסת לקופ"ח בואי איתי לבית מרקחת נעזור לך.

היא כמובן סירבה והלכה.

יום אחד היא באה אליי , תעזור לי יש לי מחר ניתוח בבי"ח ברגל ואני סובלת ואי לי כסף וכו'. וואי רפואה שלימה תרגישי טוב. היא אומרת לי אתה יכול לעזור לי צדיק? אמרתי לה לא. היא הלכה. שבוע אחרי היא ניגשת אליי וואי יש לי ניתוח מחר ברגל. אמרתי לה לא היה לך שבוע שעבר? היא הלכה בלי להגיד כלום.

חודשיים אחרי היא רואה אותי ..צדיק תעזור לי.. ואמרתי לה (בטון של עצבים) שחררי אותי גברת אין לי זמן בשבילך. היא צעקה לי טפו עלייך והלכה.

אנשים חולים..

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, yuvk כתב:

נוכל כנראה לא יכול להראות נוכל - אחרת הוא יצטרך לעשות הסבה מקצועית.

"נוכל, אינו נראה נוכל, כי אם היה נראה נוכל הוא לא היה נוכל"

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

פעם בהיותי בחור צעיר תמים ויפה הגיע אלי בחור שטען שאין לו כסף לגדל את ילדיו. בלי לחשוב פעמיים הוצאתי שטר של 20 ונתתי לו.

אבא שלי שמע על זה וצעק עליי שכולם נוכלים רמאים שקרנים ואם למישהו יש בעיות כספיות שיפנה למדינה (ביטוח לאומי, רווחה ועוד).

אני מסתובב ואז אני רואה את הבחור שנתתי לו 20 שקל דופק ארטיקים.

מאז הבנתי ..

בהיותי חייל במרכזית של ת"א מגיע בנאדם ומבקש שיחה כי אין לו סוללה בפלאפון. אני מסרב הוא מנסה להתעקש ואני מתעלם.

הוא עובר לבחורה ליד ומבקש ממנה. היא נותנת לו והוא בכלל לא עושה שיחה..משחק בפלאפון. לאחר 2-3 דק הוא 'מתקשר'  למישהו והופ הגיע האוטובוס שלה.

היא מבקשת את הפלאפון חזרה והוא מסרב והיא מתחילה להלחץ ולצעוק. הוא מסתובב כדי לברוח אני ועוד 3-4 גברים מקיפים אותו (הבנו את הסיטואציה מראש) הוא מסתכל ומחזיר לה את הפלאפון.

כל פעם יש לנו אישה שמסתובבת ואומרת שהיא צריכה כסף לתרופות ויש לה כל פעם ניתוח במקום אחר.

יום אחד אני רואה אותה ממלא צ'אנס ומעשנת בכייף שלה.

היא תופסת את אישתי ליד הקופ"ח ומתחננת שאין לה כסף לתרופות . אישתי אומרת לה איזה יופי אני בדיוק נכנסת לקופ"ח בואי איתי לבית מרקחת נעזור לך.

היא כמובן סירבה והלכה.

יום אחד היא באה אליי , תעזור לי יש לי מחר ניתוח בבי"ח ברגל ואני סובלת ואי לי כסף וכו'. וואי רפואה שלימה תרגישי טוב. היא אומרת לי אתה יכול לעזור לי צדיק? אמרתי לה לא. היא הלכה. שבוע אחרי היא ניגשת אליי וואי יש לי ניתוח מחר ברגל. אמרתי לה לא היה לך שבוע שעבר? היא הלכה בלי להגיד כלום.

חודשיים אחרי היא רואה אותי ..צדיק תעזור לי.. ואמרתי לה (בטון של עצבים) שחררי אותי גברת אין לי זמן בשבילך. היא צעקה לי טפו עלייך והלכה.

אנשים חולים..

הלכתי פעם בעבודה לקנות אוכל (2 לחמניות) שאני חוזר מישהו מבקש ממני כסף לאוכל אמרתי לו אין לי כסף (באמת לא היה לי) אבל קניתי לעצמי 2 לחמניות ואני יכול לתת לך אחת. 

הוא התעצבן וצעק עלי נראה לך אני צריך ממך משהו? תלך מפה.

אז הלכתי

• מצחיק 4
פורסם
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

הלכתי פעם בעבודה לקנות אוכל (2 לחמניות) שאני חוזר מישהו מבקש ממני כסף לאוכל אמרתי לו אין לי כסף (באמת לא היה לי) אבל קניתי לעצמי 2 לחמניות ואני יכול לתת לך אחת. 

הוא התעצבן וצעק עלי נראה לך אני צריך ממך משהו? תלך מפה.

אז הלכתי

גדול!!

פורסם (נערך)
בתאריך 1.11.2021 בשעה 10:09, yuvk כתב:

מקפיץ את השרשור ומעדכן. כבר כמה שנים הוא לא נצפה (על ידי) ברחוב משכית בהרצליה פיתוח. אתמול הוא נצפה במגרש החנייה של רכבת בית יהושע. עדיין עם אותה מרצדס מוזהבת ואותו סיפור על שמן.

אתה מקפיץ לי זכרונות: שעבדתי ב 2000 בהרצליה פיתוח בכל יום היה קבצן בבוקר בדרך נמיר שביקש נדבות.

נהגתי לתת אבל פעם אחת ישבתי עם חברים בבית קפה באבן גבירול בערב והנה נכנס אדם עם חליפת 3 חלקים הדורה.

מי זה היה? כן ניחשתם אותו קבצן מהצומת.

ניגש אלי יום אחרי והערתי לו על בית הקפה ומאז לא התקרב אלי יותר.

נוכלים יש ואולי אף זה אותו הנוכל עם המרסדס הזהובה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

אתה רוצה שהוא יבוא עם הסמרטוטים של הבוקר לשתות קפה?

אולי... הוא ישן בארגז קרטון וחי כמו כלב. אבל יש לו חליפה אחת מהימים של פעם, כל סוף יום הוא לובש אותה בשביל להרגיש שוב בן אדם, ניגש לבית קפה ושותה קפה אחד ומדמיין את ימי העבר.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

אתה רוצה שהוא יבוא עם הסמרטוטים של הבוקר לשתות קפה?

אולי... הוא ישן בארגז קרטון וחי כמו כלב. אבל יש לו חליפה אחת מהימים של פעם, כל סוף יום הוא לובש אותה בשביל להרגיש שוב בן אדם, ניגש לבית קפה ושותה קפה אחד ומדמיין את ימי העבר.

פורסם

חחח 

תשמע זה טריק כל כך מוכר.

בחיים לא לתת להם כסף, אם ממש בא לך לעזור תציע לקנות להם את מה שהם מבקשים ותראה איך הם משתתקים פתאום

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קראתי כעת את השרשור.

לפני כמה שנים נסעתי בכביש החוף בחזרה הביתה. עצרתי לתדלק, ואז אני נוכח כי הארנק לא עלי, ונוכחתי כי נותר בבית: בלי אשראי ובלי מזומן. אני זוכר שלמשך זמן קצר הרגשתי כערום, בלי כלום. פתאום הבנתי כמה אנחנו תלויים באשראי וכמה אנחנו סומכים על דברים שבריריים שנותנים תחושת יציבות ולא על בורא עולם.

תפילה קצרה וניסיתי להשיג איכשהו הלוואה: 2-3 הראשונים שניגשתי אליהם סירבו וחלקם הציעו תרומה קטנה או טרמפ. סירבתי בתודה. כשראיתי שהזמן חולף התחלתי להציע את השעון שלי כפיקדון - שעון יקר. באמת. גם זה לא הייתי מציע לכל אחד כי מי שמבין בזה יכול לעקוץ לי את השעון. זה רק החמיר את המצב ואנשים רק סברו שמדובר בזיוף מסכן וחיזק אצלם את התחושה שאני רמאי מתוחכם, ואף הוכיחו לי כי השעון מזויף (לקח לי זמן להשתחרר מהמחשבה כי אולי הוא אכן מזויף).

בסופו של יום לאחר כשעה וחצי הלווה לי חרדי מבני ברק 200 שח והביא לי את פרטי החשבון שלו.

לא יודע מה הוא חשב אבל למדתי פרק באמונה וגם..... איך זה מרגיש בצד השני, הנזקק.

• אהבתי 5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כנראה הרבה מאוד שנים - כי כנראה היו לך כמה וכמה דרכים להעביר כסף מהפלאפון כבר אז. פייבוקס, פייפאל וכו לדוגמא.

(אני לא מסתובב עם ארנק - בטח לא עם מזומן חוץ מפעם בכמה חודשים שאני הולך לספר שלי שספציפית מקבל מזומן)

תשלום בטאץ מהפלאפון ועוד כרטיס חירום צמוד לפלאפון + רישיון (ארנק מגנטי על הפלאפון) וזהו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיזנגוף ניגש קבצן לבן שלי, ביקש כסף לאוכל.

הבן, תל אביבי ותיק כבר מכיר את השטיק הזה,

ענה לו שסבבה - אם אתה רעב, בוא ואקנה לך מנה פלאפל בדוכן פה ליד.

הקבצן לא התבלבל, אמר שהוא לא אוהב פלאפל,

אבל... "אם אתה כבר מציע לקנות לי אוכל - יש לא רחוק מכאן מסעדה עם פסטה שאני מאוד אוהב"

ומה נראה לכם?

הוא באמת קנה לו מנה פסטה.

הקבצן היה מבסוט מהאוכל, והבן מהקטע...

• אהבתי 2
פורסם

לפני כמה שנים, נכנסה מישהי היסטרית למקום שעבדתי בו. 

לא הצלחתי להבין בדיוק את מה שהיא אמרה (המבטא, הדמעות וכל השואו הזה). משהו על טיפול רפואי, כסף (כמובן) וכו. 

עבד. קיבלה 20 ש"ח. במקרה הגרוע הלך כתרומה לשחקנית ברמה של אוסקר.

תחנה מרכזית ישנה בחיפה (לפני שהיא נסגרה ופוצלה, שנים רבות אחורה).

בחורה צעירה, שנראית מסוממת על כל המח, מבקשת כמה שקלים לנסיעה הבייתה. לא נתתי. 

הסתובבתי בשטח התחנה (חנויות מעניינות עבורי), ואחרי כ-20 דקות ניגשה אליי שוב-"כבר ביקשת ממני".

ברחה...

ואחד מנחוס לסיום. 

נכנס (צונזר עקב ביטויים ציוריים במיוחד) למקום שעבדתי בו.

רצה נדבה. 

לא הייתי בשולחן שלי באותו זמן, אלא "קבור" מאחורה- מספיק קרוב כדי לשמוע אותו ואת שהלך שם. 

אממה, הסיגריה האלקטרונית שלי הייתה על השולחן שלי. 

מר בחור (צונזר, שוב מאותה סיבה) שלא בא על מסופקו התחיל לצרוח "הכדור הוא עגול! הכדור הוא עגול!!!" ויצא. 

כנראה ביחד עם הסיג"א שלי שמאז נעלמו עקבותיה.

למזלי יש ספייר בתיק 🙃

שוב סיג"א. 

מאדה מחוץ לעבודה. 

עובר מישהו עם אופניים חשמליות ומתעניין- רוצה לראות. 

מראה לו. 

רוצה להחזיק...

כשהבין שזה לא הולך לקרות, ויתר. 

במקרה הטוב היה לוקח שאכטה (ומי יודע איפה הפה שלו היה קודם), במקרה הרע את הסיגריה כולה ובורח על האופניים שלו.

כנראה שהיו עוד, אולי אזכר בעתיד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, ברווז כתב:

ממה, הסיגריה האלקטרונית שלי הייתה על השולחן שלי. 

מר בחור (צונזר, שוב מאותה סיבה) שלא בא על מסופקו התחיל לצרוח "הכדור הוא עגול! הכדור הוא עגול!!!" ויצא. 

כנראה ביחד עם הסיג"א שלי שמאז נעלמו עקבותיה.

למזלי יש ספייר בתיק 🙃

המסקנה שלי מהשרשיר הזה ומהשרשיר של ההוא שהלווה כסף ולא החזירו לו זה שסיגריה אלקטרונית באמת לא בריא.

• מצחיק 1
פורסם

עוד פחות בריא למר בחור אם אי פעם אני אצליח למצוא אותו ואשים את הטלפיים שלי עליו...

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...