Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב (רנו לוגאן, 235k ק"מ) יש דליפה קטנטונת (לא רואים כתמי שמן על מקום החניה, אבל התחתית של הרכב רטובה משמן) ממחזיר שמן אחורי. המוסכניק אמר שבנתיים אסחוב , ושניתן להוסיף תוסף למניעת נזילות.

ראיתי שיש כותבים נגד תוספים - אשמח לדעת חוות דעתכם האם להוסיף או לא?

תודה!!!

פורסם
מה ההגדרה של הזעות? (סליחה על הבורות..) אני מסתכל שם, וזה כאילו שימנתי בנדיבות את המקום....

* אבל זה לא שיש טיפות נוזלות וכדומה.. אלא פשוט המקום רטוב...

פורסם

מה שיש לך זאת הגדרה של הזעה, בגדול ההיגיון אומר לטפל בבעיה ולא להעלים אותה על ידי החלפת מחזיר השמן הבעייתי אבל אם אתה לא חווה איבוד שמן משמעותי ואין שום סכנה למנוע אז לא הייתי רץ לשים תוספים אלא מושך ככה עד להחלפת מחזיר השמן.

כרגע לפי איך שזה נראה הסכנה היחידה שלך היא כישלון בטסט שתאלץ אותך לבצע את ההחלפה ולא בהכרח בזמן\מקום הנוחים לך ולכן אני ממליץ לשטוף היטב את המקום בעזרת מסיר שומנים ומגבת לפני הטסט.

פורסם
מה שיש לך זאת הגדרה של הזעה, בגדול ההיגיון אומר לטפל בבעיה ולא להעלים אותה על ידי החלפת מחזיר השמן הבעייתי אבל אם אתה לא חווה איבוד שמן משמעותי ואין שום סכנה למנוע אז לא הייתי רץ לשים תוספים אלא מושך ככה עד להחלפת מחזיר השמן.

כרגע לפי איך שזה נראה הסכנה היחידה שלך היא כישלון בטסט שתאלץ אותך לבצע את ההחלפה ולא בהכרח בזמן\מקום הנוחים לך ולכן אני ממליץ לשטוף היטב את המקום בעזרת מסיר שומנים ומגבת לפני הטסט.

איזה מסיר שומנים? כמו לכלים וכו׳?

פורסם
כן אין שום בעיה, רק תדאג לעבוד נקי ומסודר, אני לא יודע כמה הגומיות יאהבו את החומר הזה אז עדיף שלא יגע בהן.

רגע, אז בשביל לא להיכנס לבעיה עם הגומיות, עדיף לקנות מסיר שומנים ייעודי לרכב?

פורסם

אתה יכול לנקות בראש שקט, אני מאמין שאתה לא מתכוון להתיז מסיר שומנים על כל תחתית הרכב אלא רק על החלק ה"נגוע"...לא הייתי משקיע קניה של חומר במיוחד בשביל זה.

קצת מסיר שומנים, תקרצף את כל האיזור, שטוף בעדינות עם צינור את כל המסיר שומנים ושלום על ישראל.

פורסם

YUY121,

נזילה דומה ברנו הזקנה שלי כבר 6 שנים כולל כתמי שמן על החניה. לפי המלצת המוסך, ממשיך לנסוע ככה.

משלים ליטר-שניים שמן בשנה ובלי תוספים. בטיפול השנתי לפני הטסט המוסך שוטף מלמטה.

כל זה כאמור לאחר אישור המוסך שהנזילה עצמה לא מזיקה לרכב; נזילה ממקומות אחרים יכולה להרוס חלקי גומי למשל.

לא מבין בתוספים ובחומרי ניקוי ביתיים אז לא אייעץ לך, ניכתב על זה הרבה בפורום. ניסיתי פעם מסיר שומנים ביתי וראיתי סימני איכול על האלומיניום במנוע, אז אישית כחסר ניסיון אני משאיר את זה למוסך (מבלי לחלוק על המומחים שכתבו כאן).

כמובן רצוי לבדוק שמן לעיתים תכופות, בגלל הנזילה ובגלל גיל הרכב.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם
אתה יכול לנקות בראש שקט, אני מאמין שאתה לא מתכוון להתיז מסיר שומנים על כל תחתית הרכב אלא רק על החלק ה"נגוע"...לא הייתי משקיע קניה של חומר במיוחד בשביל זה.

קצת מסיר שומנים, תקרצף את כל האיזור, שטוף בעדינות עם צינור את כל המסיר שומנים ושלום על ישראל.

האמת שמלחיץ אותי להזיק לחלקים ברכב... עדיף לי לקנות מסיר שומנים תעשייתי ב120 ₪ (בתקווה שזה ימשיך "רק" להזיע עוד כמה שנים, כמו שicohan436 כותב לגבי הרכב שלו עם בעיה דומה, ואז אוכל להשתמש בזה כמה שנים, לפני כל טסט...) השאלה רק איזה?

פורסם

אני אגלה לך סוד קטן, כל המסירי שמן האלו מהמנוע(דיגריזרים) זה בסך הכול נפט.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...