Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כתבה שפורסמה היום ב The car  לגביי המנוע הנל.

מעדכן שאצלי הרכב עם 91200 ק"מ בלבד שנת 2014 ידנית אטמוספרית שטופלה באהבה לפני הזמן שמן רק בתקן שהיצרן קבע וכרגע מילאתי כ 2 ליטרים של שמן ב 8000 ק"מ...ולפי הקצב זה הולך ומחמיר. טיימינג הוחלף באופן יזום לפני שנתיים ב 53000 ק"מ. הרכב אצלי מאז שהיו לו 11000 ק"מ. בעסה אבל זה המצב. מאוד אוהב את הרכב אבל העניין עם המנוע מבאס

https://thecar.co.il/מנועי-פיורטק-מתפגרים-פיגו-סיטרואן/

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • אהבתי 1
  • תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלפת טיימינג פעם ראשונה אחרי 8 שנים?

מה היה מצב הרצועה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, itamarg כתב:

מעדכן שאצלי הרכב עם 91200 ק"מ בלבד שנת 2014

אולי עדיין על סף האחריות שהורחבה לאחרונה ל-10 שנים?

אם כי לפי הכתבה שקישרת, לא נשמע שהיבואן ממש רוצה לעזור.

וזה גם היה הרושם המובהק שלי בניסיון לברר דברים עם שירות לקוחות שם.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yulianx כתב:

החלפת טיימינג פעם ראשונה אחרי 8 שנים?

מה היה מצב הרצועה?

כן, כי האוטו בקושי נסע ובמוסך המרכזי וגם בשירות הלקוחות של לובינסקי טענו בהתחלה שלא צריך להחליף למרות שהיו לי רכבי VAG בעבר שהחלפתי בהם רצועה אחרי 3-4 שנים. 
לקחתי יוזמה נסעתי למוסך מוכר פה בפורום שהחליף והרצועה הייתה במצב התפוררות היה צריך לפרק את כל המעברים של השמן והקרטר 

עבדו על האוטו יום שלם הייתי בטוח שיהיה לי שקט אבל עכשיו התחילה צריכת השמן...

פורסם

אז זאת כניראה  הסיבה.החלפת כבר מאוחר מידי.

אני הולך להחליף בפברואר הקרוב, הרצועה תהיה בת 4, מעניין איך תהיה.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מהכתבה אני מבין שמדובר בשתי בעיות שונות. שחיקה של הרינגים מצד אחד והתפוררות רצועה מצד שני

הלא כן?

בנוסף כמו שכתבתי השמן תמיד הוחלף לפני הזמן לפעמים אפילו לפני שעבר 10K. 

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, itamarg כתב:

מהכתבה אני מבין שמדובר בשתי בעיות שונות. שחיקה של הרינגים מצד אחד והתפוררות רצועה מצד שני

הלא כן?

זה גם מה שאני הבנתי, שצריכת השמן לא נגרמת בעקבות התפוררות הרצועה. אבל יכול להיות שההתפוררות מגדילה את קצב "אכילת" השמן. לא יודע.

בנוסף צריך לקחת בחשבון שבמנוע האטמוספרי הרצועה מתפוררת בקצב איטי ביחס למנוע המטורבת.

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)

חשבתי שזה לפני מע"מ...

אגב, "שמן מנוע בחבית" אמור להיות טעים יותר בגלל נגיעות של עץ אלון ושקדים?

עריכה אחרונה על ידי elera
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

יש ברשותי c4 space 2021, עם 45 אלף קילומטר נרכשה חדשה, רק סיימה אחריות, מטופלת לפני הזמן במוסך מורשה.
במבט לאחור זה הרכב הטוב ביותר שהיה לי (והיו לי לא מעט), למרות שבהתחלה לא התרגלתי לגיר ולצריכת הדלק שהשתפרה, הרכב נוח בצורה שלא נתקלתי בה, מרווח ומתאים ממש למשפחה.
אממה, אני ממש חושש מעתידו של המנוע שלו, עד כדי כך שקבעתי תור לבדיקת הרצועה והחלפתה.
עם כל הצער שקלתי למכור אותו, אבל ירידת הערך כל כך כואבת.
שאלתי היא: אם הרצועה עדיין לא התפוררה ותוחלף, האם זה ימנע בעיות עתידיות?

עריכה אחרונה על ידי mottioh
פורסם

אם אתה מחליף לפני,ומקפיד על החלפת שמן ב

קן כול 10 זה יקטין את הסיכוי לבעיות.

פורסם

מוסיף שאלה שלא קשורה באופן ישיר למנוע - 

גם לכם יש הרבה בעיות עם המזגן? 

עם המנוע טפו טפו כבר 4 שנים אין בעיות, הרצועה הוחלפה כשהיא במצב תקין, ומקווה שיהיה ככה גם בהחלפה הבאה. דפוס הנסיעות שלי נוח למנוע ואני מאמין שיהיה בסדר. 

המזגן לעומת זאת... לא מפסיק לעשות בעיות. מדחס, נגד מאוורר מנוע, דליפת גז, ועכשיו עוד בעיה שעוד לא אובחנה. מתיש. 

תוהה אם יש בעיה ספציפית אצלי, או שעוד אנשים עם המנוע (שלהבנתי אומר שגם מערכות המזגן דומות עד זהות) חווים בעיות כאלה. 

פורסם

אצלי בקקטוס 2016 אין בעיות במזגן, אך המדחס אכן בעייתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...