Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, בעל מאזדה 3 2006, לא רע, פשוט הרכב שותה דלק!!!

הייתי רוצה לשמוע על 2 אופציות, רכב מודרני שירפא את החסך שיש לי לגבי כל הרכבים הישנים שנסעתי בהם לבין רכב חסכוני בדלק(שגם מזה יש לי טראומה!).

כרגע ההתלבטות שלי היא בין SX4 לקיה ריו, כמובן שאשמח לשמוע על עוד המלצות, חייב לא להיות רכב סופר קטן מבחינת המרחב הפנימי.

איזה רכב הכי מודרני ניתן להשיג בתקציב? איזה רכב הכי חסכוני אפשר להשיג בתקציב? תודה!

עריכה אחרונה על ידי yulianx
שימוש ב...
פורסם

קיה ריו לא תתן לך שום חסכון בדלק. אם סופרמיני חסכונית מעניינת אותך , תצטרך לחפש יאריס /ג'אז /ספייס סטאר עם גיר רציף וכמובן שצריך לנסוע רגוע כדי לקבל צריכה נורמלית.

פורסם

חסר פרטים כמו נסועה שנתית, שתוכל לעזור לנו להבין כמה צריכת הדלק משחקת משחק חשוב בתקציב, והאם כדאי למתוח אותו מעט כדי לקנות משהו חסכוני מאוד.

פורסם

הכי מודרני? עם סבלנות ויכולת מיקוח טובה תוכל לקנות פג'ו 208 2016 אוטומטית עם מנוע 1.2 טורבו ברמת איבזור גבוהה (אקטיב פרו).

פורסם

הפיג'ו אופציה מעולה, אני כמעט רכשתי כזו. בסופו של דבר לקחתי ג'אז מסוף 2015 מאוטוסנטר דגם קומפורט, הסיבה שבחרתי בג'אז היא מערכות בטיחות אקטיביות ומרווח פנים ותא מטען, זו הסקירה שלי על הרכב בשבועיים שהוא אצלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

אבל באמת שאלת השאלות היא כמה ק"מ אתם נוסעים בשנה? אולי השדרוג לא משתלם אם הק"מ השנתי נמוך.

פורסם

ל-SX4 לא מעט תכונות טובות, חסכנות בדלק לא ביניהן. בכל מקרה - לרכוש רק דגם 2010 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים וקבלת המנוע המשופר.

בכלל, עלות החלפת רכב מגמדת כל חסכון בדלק שתשיג. קנה רכב חדש כאשר תזקק לו בגלל חוסר התאמה או אמינות של הרכב הישן, לא לצורך הפחתת הוצאות דלק (אלא אם אתה נוסע 50,000 ק"מ בשנה, ואז כל התחשיב משתנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...