Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמו בכותרת - מחפש רכב שייסע הרבה. 40-50 אלף קמ בשנה.

דרישות נוספות:

בטיחותי

אמין

חסכוני בדלק.

לא גדול מדיי ולא פיצי (משמע סופר מיני)

אין בעיה בכלל עם ידני. וגם דיזל זה אחלה.

שוב אמין ושוב חסכוני. נראה לי שדיזל ידני היה אידיאלי - אבל אין פשוט מבחר.

שנתון 2014 זה הכי נמוך שמוכנים לרדת, עדיפות ל-2016.

אופציות שעלו לי:

1. סיאט איביזה ידנית - אולי תוכלו למקד אותי איזה מנוע ודגם הכי מתאים לדרישות שלי? 1.2? 1.0? 1.4?

2. פיג'ו 208 - חיפשתי את הדיזל, אין כאלו - איך ה1.2 הידנית ביחס לאיביזה? אשתי ממש נגד רכבים צרפתיים אבל בלי סיבה הגיונית.

3. קיה ריו? שווה משהו בנסועה כזאת?

4. הציעו לי רנו פלואנס דיזל - אני זרמתי, האישה נתנה ברקס - גם צרפתי וגם גדול מדיי.

5. קקטוס 1.2 דיזל ידני - ראה אופציה 4.

אשמח לשמוע את העצות שלכם.

פורסם

אני הייתי מנסה לשכנע את אשתך לשקול את הקקטוס (קח אותה לראות עם זכות וטו, מקס' ביזבזת שעתיים בחיים). יש אחת ביד2 שעונה לתאור שלך במדויק:

http://yad2.co.il/s/c/kp00ot

כמובן שאני לא מכיר אישית וכל הדיסקליימר הרגיל.

אופציה נוספת, גם היא גדולה מדי, תהיה סיטרואן c4 דיזל ידנית. דגם מאוד נדיר, אבל יש אחת ביד2 כרגע, לא יודע אם עדיין אקטואלי:

http://yad2.co.il/s/c/ms7kbp

למען הגילוי הנאות, אני מכיר את המוכר (קניתי ממנו את הרכב הנוכחי שלי, לא מעבר).

הונדה ג'אז (גם הבנזין הרגילה, לאו דוקא ההיברידית) ומיצובישי ספייס סטאר גם נחשבות מאוד חסכוניות, אבל לא הייתי רוצה לבלות באף אחת מהן כל כך הרבה זמן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב שלך מ 2016 תוכל למצוא דאצ'יה סנדרו , עדיפות ל STEPWAY ידנית דיזל, מפרטי ובמצב נורמלי.

יש לך עכשיו אחת כזאת בחדרה (תסתכל בלוח יד 2 ).

את הנסיעות המרובות שלך עדיף להתחיל עם רכב כמה שיותר חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם כולכם בנוגע לעדיפות לרכב חדש.

אבל קשה לי מאוד לשכנע אותה לרדת מהעץ.

מישהו אולי עם ידע במנועי של איביזה ויידע להגיד לי איזה מנוע יהיה הכי אמין/חסכוני למתאר נסיעות הזה לאורך זמן?

פורסם

אני דווקא מציע לך לחשוב על גדול, 40K ברכב קאן יהיה לך בסוף צפוץ ותסבול מזה,

מצטרף להצעות לפני, דבר ראשון, נסיעה מרובה כזה, עם עדיפות לרכב בטיחותי, רק רכבים חדשים יחסית,

גם ממיץ על הקקטוס, בינתיים מדובר ברכב אמין, יש את הדגם 1.2 ידני, יש גם את האטמוספירי, אמנם מדובר במנוע 82כ"ס אך חסכוני מאוד ומספק מומנט בסל"ד נמוך שמאפשר לך להשתלב בכל מהירות חוקית ללא כל בעיה, שווה לנסות גם את הפיג'ו 2008 ידני.

ממליץ שתתחיל בנסיעות מבחן.

פורסם

בבו, תגיד במטותא לזוגתך שתפסיק לבלבל את המוח (pardon my french...) . אם יש משהו שהצרפתים עושים היטב, אלה דיזלים ידניים קטנים.

יש לך עוד אופציה, הרבה יותר נפוצה מ-208 דיזל, והיא c3 פיקאסו דיזל, יש ידני ויש רובוטי.

חזיר דיזל

פורסם
מסכים עם כולכם בנוגע לעדיפות לרכב חדש.

אבל קשה לי מאוד לשכנע אותה לרדת מהעץ.

מישהו אולי עם ידע במנועי של איביזה ויידע להגיד לי איזה מנוע יהיה הכי אמין/חסכוני למתאר נסיעות הזה לאורך זמן?

אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי להחליט בין המנועים של איביזה?

האם המנוע 1.2 TSI הידני יידע להתמודד עם הנסועה הזאת?

פורסם

לנסועה כזאת קח רכב דיזל או היברידי.

סלח לי אבל אישתך נותנת לך ברקסים בלי סיבה ובלי ידע....תנסה לקחת אותה בערבון מוגבל או לנסות להסביר לה (אני יודע שזה קשה :) )

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי להחליט בין המנועים של איביזה?

האם המנוע 1.2 TSI הידני יידע להתמודד עם הנסועה הזאת?

לשאלתך, אין סיבה שלא יידע להתמודד כל עוד מתחזקים היטב ולא רוצחים את המנוע (קרי לנהוג בו לפי הכללים המקובלים לשמירה על הטורבו). היו פה דיווחים שמנוע TSI 1.0 בצירוף רכב בגודל איביזה חסכוני ביותר ברמת מגרד 20 קמ"ל בנסיעה בין-עירונית.

יש לך גם קליאו טורבו 0.9 ידנית, מאמין שאחת בת 2-3 תיכנס בקלות לתקציב, אבל,...

מבחינתי, אני מצטרף להמלצה על הסטפווי דיזל.

חזיר דיזל

פורסם

בא בנאדם לפורום ואחד מצרכיו המרכזיים הוא רכב בטוח ואתם מציעים לו שוב ושוב את הדאציה סטאפוואי... מה נסגר אתכם אנשים?

פורסם

40,000 ק"מ בשנה זה המון נהיגה,לא כיף להעביר אותה ברכב קטן וקופצני.

פלואנס תעשה עבודה טובה.

ה208 דיזל רכב מעולה,לא נמכרו הרבה אבל אם תהיה סבלני תמצא.

מי עושה את ה40,000 האלה,אתה או אשתך?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לא מדובר ברכב עם רמת בטיחות ירודה.

https://www.euroncap.com/en/results/dacia/sandero/8866

4 כוכבי בטיחות עם 80 אחוז הגנה על מבוגרים כאשר המבחן בוצע בשנת 2013 זה רחוק מלהרשים.

תוסיף לכך יכולות דינמיות לא בטוחות.

רכב שלא מחלץ אותך ממצבי קיצון ולא מגן עליך בצורה מיטבית בזמן פגיעה נקרא רכב לא בטוח

אחת מההתנהגויות המסוכנות שנצפו במבחן זה ועוד במהירות נמוכה באופן יחסי

פורסם
40,000 ק"מ בשנה זה המון נהיגה,לא כיף להעביר אותה ברכב קטן וקופצני.

פלואנס תעשה עבודה טובה.

ה208 דיזל רכב מעולה,לא נמכרו הרבה אבל אם תהיה סבלני תמצא.

מי עושה את ה40,000 האלה,אתה או אשתך?

אני אעשה את הק"מ המשמעותי. היא תסע אולי פעם בסופש תל אביב-ראשון.

בכל מקרה אתמול בדקתי איביזה 2015, ידני, יד 1, 42K קמ במוסך...הכל היה טוב ויפה עד שהגענו לנושא השעבוד של הרכב..

לא הצלחנו להגיע לפתרון שנותן לי בטחון מספק. גם ככה היה לי חשוד שרכב מפורסם במחיר זול משמעותית מכל השאר ולא נמכר תוך חודשיים וחצי.

אז ממשיכים בחיפושים. רכב צרפתי, עם כל הרצון שלי - כנראה לא יהיה.

קיו ריו דיזל אולי? מה דעתכם?

• תוכן חדש...