Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש של חריקה חזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי בעיה עם רכב מסוג מיצובישי כריזמה 2002.

לפעמים אני בא להתניע את הרכב ואני שומע חריקה חזקה כל עוד המפתח בסיבוב והרכב לא מניע, ואז אני מפסיק מחכה קצת ואז הוא מניע רגיל.

הרכב עמד תקופה של 4-5 חודש לא יודע אם יש קשר לזה..

ועוד שאלה קטנה לגבי מזגן .. מזגן עובד אבל לא מקרר כמעט איך אני יודע שצריך למלא גז?

פורסם

הבנדיקס של הסטרטר תפוס.

כמה מכות עליו, בעדינות, עם קת של מברג יפתרו את הבעיה לזמן קצר.

בטווח הארוך- שיפוץ סטרטר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
הבנדיקס של הסטרטר תפוס.

כמה מכות עליו, בעדינות, עם קת של מברג יפתרו את הבעיה לזמן קצר.

בטווח הארוך- שיפוץ סטרטר...

יש מצב שזה יהרוס משהו אחר אם אני לא יתקן את זה?

כי אחרי פעם פעמיים הרכב מניע.

מישהו גם אמר לי גם שגלגלי שיניים שבורים כבר..

פורסם

בטווח הארוך, זה יגרום נזק לזר שיניים של גלגל התנופה.

כמו כן, באיזשהוא יום (בד"כ בחורף, כשלח ורטוב בחוץ) הבנדיס לא ישלב בכלל, ולא תוכל להניע.

מה שהבנדיקס עושה, זה לדחוף את גלגל השיניים של הסטרטר לכוון זר השיניים של גלגל התנופה, כך שהסטרטר יסובב אותו.

כשאתה עוזב את המפתח, גלגל השיניים של הסטרטר חוזר למקום, ככה שהוא לא יסתובב ו"יטחן" את הסטרטר כל הנסיעה.

מה שקורה אצלך, זה שלבנדיקס אין כוח לדחוף את גלגל השיניים של הסטרטר עד הסוף לשילוב מלא, והוא רק "מתחכך" בשיניים של גלגל התנופה. זה הרעש שאתה שומע- מתכת טוחנת מתכת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...