Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שעשיתי:

1. חיברתי צינור ניקוז חדש למזגן עד בחוץ

2. ניקיתי כל אמבטיה קידמית עם יציאה לניקוז

3. ניקיתי התעלה אחורית עד שזה מגיע לאמבטיה קידמית

מצב כרגע:

יש נזילה מהתעלה אחורית לתוך אמבטיה קידמית (סימן שאין סתימה שמה)

נוזל בחוץ מתוך הצינור ניקוז (סימן שאין סתימה בניקוז)

מה עוד יכול להיות הבעיה?

פורסם

האם בדקת שהמעבה תחת תריסי המזגן לא קופא, מפשיר ואז מטפטף? אם זה המקרה סביר מאוד שמדובר בחוסר גז.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יש עוד 2 אופציות:

יש קטע בדרך שבו הצינור יותר גבוה מפיית הריקון מהמזגן, המיים לא עולים מעל גובה זה (חוק כלים שלובים) וחוזרים לטפטף מהמזגן.

אופציה שניה - כשמפעילים את המזגן כשיש חלון פתוח, או במקום בו פותחים את הדלת תכופות ואויר לח חודר מבחוץ, תהיה תופעה של עיבוי על הגריל שיכולה להתפתח לטפטוף.

אלא אם המזגן מטפטף ממקום אחר, אנא פרט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתמול היה אצלי איש המזגנים שהתקין אצלי את המזגן. יש לציין שאני ממש מרוצה מהמזגן (מיני מרכזי, 4 כ"ס של תדיראן דירוג A).

היו פעמיים שהמזגן טיפטף ואכן זה קרה שהייתה לחות גבוהה בשילוב עם חלונות פתוחים. הוא חיזק את צינור הניקוז ושם חומר איטום אבל גם אמר לי שאני חייב לנקות פילטרים כי זה גם יכול לגרום להצטברות של לחות. לא יודע מה הקשר אינני מבין בזה אבל בגלל שהוא עשה לי אחלה עבודה ובאמת לקח אחלה מחיר, בא ממש מהר לכל דבר קטן שקראתי לו וכל מי שלקח אותו מהחברים שלי והשכנים שלי בפרויקט יצא ממש מרוצה, אני מאמין לו.

אז אתמול לקחתי יוזמה וניקיתי את הפילטרים של המזגן לאחר 9 חודשים שאנחנו גרים בבית :oops:

• תוכן חדש...