Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום, מדובר במנוע 2.0 אקובוסט, עקב בעיות של אדים דרך המדיד ואיבוד כח, המנוע נכנס למוסך.

האבחנה הייתה מיקום לא נכון של הטיימינג (למרות שמדובר בשרשרת...) וחיישן נקישות כמדומני.

השרשרת והחיישן סודרו, לאחר בדיקת לחץ הפוך, המכונאי טוען שאחד משסתומי הפליטה עקום, כפועל יוצא, הרכב מעשן דרך המדיד.

המכונאי טוען שבכדי להחליף את השסתום נדרש להרים ראש (לא מובן למה).

השאלות שלי הם כך:

1. מה ההשלכות של המשך נסיעה עם שסתום עקום.

2. האם באמת נדרש להרים ראש בכדי להחליף שסתום?

הרכב לדברי המכונאי נוסע מעולה..

תודה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

איך בודקים מע' למחזור אדי שמן?

ואם הוא יודע איזה שסתום מדובר, למה לבדוק את המע'?

פורסם

משהו בסיפור לא מסתדר.

שסתום פליטה עקום יגרום לבריחת גזים מהצלינדר לפליטה. לא לעוקה. כלומר בשום צורה זה לא אמור לגרום לעישון ממדיד השמן.

הדרך היחידה של גזים מהצלינדר להגיע לעוקה זה בגלל blow-by דרך הרינגים

יום טוב גם לך

פורסם

בס"ד

הגזים לא יברחו לכיוון המכסה שסתומים?

במידה וקיים מרווח הגזים לא יברחו לשם...

פורסם

לא, שסתום עקום קודם כל לא יסגר עד הסוף, לכן הגזים יצאו לפליטה.

בשביל שבמצב כזה יגיעו גזים לאיזור מכסה השסתומים, מוביל השסתום צריך להיות הרוס ברמה לא הגיונית וגם צינור הפליטה צריך להיות סתום.

יום טוב גם לך

פורסם

בס"ד

צירפתי צילום שאולי יבאר את העניין..

מה לגבי השלכות של נסיעה כך? [ATTACH]507103[/ATTACH]

פורסם

ייתכן ובאמת מוביל השסתום פגוע מה שכן מוביל למעבר גזים למערכת השמן ומייצר לחץ עוקה. אם אתה רואה אדי גזים שיוצאים דאך פתח המדיד אז כדאי גם לבחון לעומק בריחת לחץ דרך הרינגים. בבדיקת לחץ הפוך ניתן לאבחן בדיוק היכן הבעיה. מה ההשלכות? שריפת שסתומים, פריצת מחזירי שמן, פגיעת קומפרסיה וכו וכו...

פורסם (נערך)

נתחיל בזה שאין שום קשר בין שסתום עקום לבין לחץ עוקה.

גם אם המוביל סדוק לא יהיה לחץ עוקה כלכך גדול בטח עם מדיד שמן בחוץ או פקק מילוי פתוח.

אם יש לחץ עוקה חריג אין טעם בכלל להשקיע בפירוק ראש מנוע להחלפת השסתום, אלא לשקול החלפת מנוע או לחיות עם זה עוד קצת.

לפני הכל יש לאבחן את הבעיה.

לבצע בדיקת ליקייג' לכל הצילינדרים ולחזור עם תוצאות של נפילות לחץ בכל בוכנה.

בנוסף יש לבדוק לאן בורח הלחץ.

יש כאן קצת סלט נקווה שיצא טעים לפחות.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...