Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר דקת נסיעה בבוקר נכבתה התצוגה שמספקת מידע על צריכת דלק/מצב מוסיקה וכו' (מצלמת רוורס),גם כפתורי במערכת הנשלטים דרך ההגה לא הגיבו.

לאחר כ 15 דקות,התצוגה חזרה והיה נראה שהכל בסדר עד שנכנסתי לתדלק כי היה צורך-גם לאחר התדלוק מנורת הדלק נשארה דולקת.

החלטתי בעזרת אחי האמצעי,לבצע ניתוק מצבר ולבדוק מפלס ימים מזוקקים (גם בגלל העובדה שלפעמים בבקרים ההתנעה מעט קשה, לרכב הוחלף מצבר לפני שנתיים וחודש).

כמובן,שכיביתי את הרכב וגיליתי שכדי להגיע לתאי המצבר (מצבר ללא פקקים שנפ שכתוב עליו הונדה) יש לנתק את הקטבים- בוצע, ואז התאפסו מס' נתונים שהסתדרו בנסיעה הבאה למעט פרט אחד ומעצבן- מנורת לחץ אוויר בצמיגים דולקת בלוח השעונים.

ניפחתי אוויר בכל הגלגלים כולל גלגל ספייר אך לשווא,המנורה מסרבת להתכבות.

כאן השאלה, האם יידרש ניתוק מצבר נוסף או האם יש דרך אחרת,שבה המנורה יכולה להתכבות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התחברות לסורק היום העלתה תקלה בחיישן לחץ אוויר גלגל קדמי שמאלי ונאמר,שאם לא היה מוחלף, הגלגל היה עלול להתפוצץ.נאמר גם שהתקלות מוכרות גם בשנתונים מתקדמים יותר לאו דווקא הונדה -החיישנים רגישים ל"פספוסי באמפרים",ירידה לא זהירה ממדרכות ועוד מרעין בישין.

החיישן הוחלף ב 550 ש"ח כולל התחברות/איפוס תקלה ועבודה.

פורסם
ונאמר,שאם לא היה מוחלף, הגלגל היה עלול להתפוצץ.

לא כל כך קל לפוצץ צמיג, ולא ממש ברור לי הקשר בין חיישן לחץ אויר פגום לפיצוץ אפשרי שכזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לאבא שלי יש סיוויק 2013 האצבק עם 17' חתך נמוך (מציין בגלל עניין הבמפרים), מעולם לא ראיתי את הנורה של לחץ האוויר דולקת (מן הסתם שבמהלך התקופה שהרכב אצלנו ירד לחץ האוויר פה ושם עד שמלאתי, לא?), סביר?

פורסם

כנראה שהיה צריך לאפס את החיישנים לאחר הניתוק המצבר. אני בספק שהחיישן מת בדיוק ברגע שניתקת מצבר.

בנוסף להכל החיישנים האלה עובדים על סוללה מובנת בחיישן. הגיוני שאחרי 5 שנים סוללה אחת נגמרה. 550₪ על חיישן לחץ אוויר זה מחיר שחיטה ושוד לאור יום.

פורסם

מצרף תמונה של החצי חלף שנשאר תקוע בתוך גלגל קדמי שמאלי (זה לפחות מה שהראה הסורק)- אשמח להסבר המדוייק (שאולי לא קיבלתי).

תמונת החיישן.jpg

פורסם
מצרף תמונה של החצי חלף שנשאר תקוע בתוך גלגל קדמי שמאלי (זה לפחות מה שהראה הסורק)- אשמח להסבר המדוייק (שאולי לא קיבלתי).

נראה שהוא ממש התפרק ולא סתם הפסיק לעבוד

• תוכן חדש...