Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום באלדן וסגרתי עסקה על אימפרזה. לאחר מכן התייעצתי והבנתי שאולי עשיתי טעות .

הרכב עלה 40 עבר 100 אלף שנת 2014 בנוסף בטופס בדיקה רשום נזילת שמן.

אשמח לשמוע מה אתם אומרים ואיך להמשיך

פורסם

האם הבדיקה הייתה של אלדן או שלך? אם של אלדן היא לא שווה כלום ונדרש לקחת לבדיקה משלך.

בנוסף הרכב נסע הרבה - ב4 שנים הוא עשה 100 אלף קילומטר שזה 25,000 לשנה שהממוצע השנתי הוא 17,000.

יש לך היסטוריית טיפולים מלאה של הרכב? האם טופל במוסך מורשה יבואן?

אני אישית לא אוהב מכוניות יוצאות ליסינג, הן לרוב טופלו ביד פחות אוהבת והיו בלי "אבא"(גם למשתמש לרוב פחות אכפת מהרכב מצד אחד ומהצד השני חברת הליסינג מנסה לחסוך בתחזוקה שלו כמה שאפשר).

נשמע כמו רכישה אימפולסיבית קצת, האם יש אפשרות לביטול עיסקה?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זאת היית די רכישה אימפולסיבית למרות שאני בודק רכבים לרכישה כבר קרוב חצי שנה, הלכתי עם אמא שלי ופשוט קנינו.

טופל במוסך מורשה כן. מחר אני אמורלחזור לשם לראות אולי אפשר לקחת רכב שונה ובמקרה שלא אז ניתן לבטל אבל בעלות שך 2000.

פורסם
כבר קנית, תלמד בחיים לא להביט לאחור, תתחדש ותהנה

תנסה להוציא דו"ח טיפולים מהמוסך המורשה ותראה איך הוא טופל. הייתי אולי לוקח אותו גם לבדיקה לבדוק באמת מה מצב הרכב ולא להסתמך על הבדיקה שלהם. ממליץ לך לפרסם פה את הממצאים ולקבל ייעוץ.

המחיר הוא דיי זול יחסית למחירון, אני זוכר שבהתחלה גם חיפשתי כזאת. אם הרכב טופל כמו שצריך וגם בבדיקה נראה סה"כ תקין חוץ מהנזילה הייתי ממשיך עם הרכב.

פורסם
הייתי היום באלדן וסגרתי עסקה על אימפרזה. לאחר מכן התייעצתי והבנתי שאולי עשיתי טעות .

הרכב עלה 40 עבר 100 אלף שנת 2014 בנוסף בטופס בדיקה רשום נזילת שמן.

אשמח לשמוע מה אתם אומרים ואיך להמשיך

אתה ביצעת את הבדיקה ואו הסתמכת על הבדיקה של אלדן ?

אני לא הייתי מודאג במיוחד מנזילת השמן, ניתן לטפל בעלות סבירה.

מה שמדאיג יותר הוא שאם לא לקחת לבדיקה חיצונית ייתכן ויש נזקים \ בעיות נוספות שאינך מודע אליהם.

מציע לקחת את הרכב לבדיקה במכון חיצוני אם לא בוצע ואז לקבל החלטה , באם ימצא נזק ואו למשל מכה בשילדה שלא דווחה לך זכותך לבטל עיסקה ללא עלות מצידך עקב חוסר בגילוי נאות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רכשתי בעבר מאלדן רכב סובארו אימפרזה, והם מטפלים במוסכי מורשה יבואן בלבד ברכבי סובארו. נקודת התחלה טובה. היה לי את כל הפלט של הטיפולים . הטיפולים בוצעו לפפי הספר בלי עיגולי פינות. הרכב שירת אותי הרבה שנים.

פורסם

הלכתי היום עם עובד אלדן שאני מכיר בסופו של דבר שינינו את העסקה ליונדאי I20 שעשתה 70 , שנת 2014 נקיה לגמרי ב48.

לא הייתי שלם עם הסובארו. מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה

פורסם
הלכתי היום עם עובד אלדן שאני מכיר בסופו של דבר שינינו את העסקה ליונדאי I20 שעשתה 70 , שנת 2014 נקיה לגמרי ב48.

לא הייתי שלם עם הסובארו. מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה

ביצעת בדיקה של הרכב מטעמך?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שנת הדגם נקבעת לפי תאריך העליה על הכביש. ככל שזכור לי אין שינוי כלשהו בין דגמי 2014 ל-2015 בדגם הזה, זה דגם 2014.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב משפחתי בסיסי ואמין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...