Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים הרגשתי התנעה קשה בבוקר בדרך לעבודה.

בדרך חזרה, שוב הניעה קשה, ותוך כדי נסיעה קצרה נדלקת נורת מצבר וחלק מצרכנים הפסיקו לפעול.

ואני נוסע לחשמלאי שקובע "המצבר מקוצר", וגרם נזק לבקר טעינה. כרגע תקוע על 18 וולט.

זהו מצבר שנאפ לבן עם מכסה שחור, שהחזיק כ- 3 שנים.

מצבר חדש סטארט-אפ תוצרת גרמניה 12 חודשי אחריות, (מדבקת טלרון וורטא)

היה צריך להחליף בקר טעינה שהוא חלק מאלטרנטור בקורולה.

שבוע שעבר, רכב של אשתי מתניע בקושי רב. (רכב אחר)

מצבר שנאפ לבן עם מכסה שחור, עדיין באחריות יצרן.

אני נוסע לחשמלאי ממנו רכשתי, שמסכים להחליפו במצבר חדש של MCT ,תוצרת ספרד הפעם עם 24 חודשי אחריות (מדבקת טלרון וורטא).

כמה שאלות, מה ההבדל בין "וורטא גרמניה" ל- "ספרד" מבחינת איכות המוצר?

האם ניתן לממש אחריות של 24 חודשים בטלרון, כאשר ברשותי אין קבלת תשלום עליו?

(יש צריבת חום עליו, עם תאריך יצור 03-18)

ראיתי מצברים זולים ממותג הבית של Max Battery, אשמח להבין מי מייצר אותם, ומה האיכות.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

תיבת הדואר שלך מלאה ולא ניתן להשיב לך, אז אנחנו עונים על שאלותיך כאן, מאמינים שיש בתשובות גם שירות לציבור.

מצברי ורטה מיוצרים בשלושה מפעלים עיקריים באירופה אחד מהם בספרד, כולם בבעלות ג'ונסון קונטרול.

Max Battery אינם מיוצרים על ידי ורטה, למיטב ידיעתנו, עם כל הזהירות, מדובר בזיוף. הם אינם מיובאים על ידינו, ולא ניתנם להם אחריות מטעמנו.

מצברי סטארט-אפ מיוצרים באותו קו יצור כמו מצברי ורטה ובאותם מפעלים.

חג שמח,

שרות לקוחות טלרון

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

שרות לקוחות טלרון,

תודה על תגובתך, אני אחדד את השאלה.

1) מצבר בשם MCT - יש עליו תאריך יצור מוטבע ורשום 24 חודשי אחריות. בנוסף ישנה מדבקה לבנה של טלרון בעברית, ורשום וורטה.

האם זהו מצבר זהה למצבר וורטה / סטרט-אפ / פוור אם?

האם ניתן לממש אחריות במידת הצודך בזמן שללקוח אין קבלת רכישה? (פרק זמן עד 24 חודשים מתאריך המוטבע על המצבר)

2) האם לדעתך ועל סמך נסיונך, ניתן לצפות ממצבר המיוצר בצ'כיה / ספרד לאיכות ואורך חיים זהים ליצור במפעל גרמני?

* בוצע ניקוי לתיבת הדואר

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר MCT הוא מצבר המיוצר על ידי ג'ונסון קונטרול.

לצרכי אחריות אם תתעורר בעיה יש לפנות למי שהתקין את המצבר, במידת הצורך ניתן לפנות לשירות לקוחות של טלרון.

ג'ונסון קונטרול מייצרת מספר רב של סוגי מצברים בהתאם לדרישות שונות.

ארץ הייצור אינה הגורם המשפיע על אורך חיי המצבר.

בברכה,

שרות לקוחות טלרון

טלפון 1-700-700-130

פורסם

בעוד מספר חודשים, לא יהיה לי אחריות על מצבר שנפ המקורי, כך שאין לי מה לפנות למתקין.

השאלה היא לגבי תקנון טלרון.

לקוח בעל מצבר ללא חשבונית רכישה, אבל מוטבע תאריך יצור והוא בתוקף.

זכאי לקבל שירותי אחריות או לא?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

שתי הבהרות חשובות:

1. על מנת לקבל אחריות למצבר המיובא על ידי טלרון יש לפנות לתחנת שירות עם תעודת אחריות מקורית וחשבונית.

2. לטלרון אין קשר ל max battery.

בברכה,

שרות לקוחות טלרון

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...