Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW פאסאט החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין איך אף אחד ל אמר את זה.

התחת ממש ממש דומה לאחוריים של הBMW (5,7(

אני דווקא מאוד מעריך את VW אולי בארץ לא אוהבים אותם בגלל היבואן בכל מקרה אני לא מבין

מה זה האנטיגוניזים הקולקטיבי (:-P ) הזה נגד התאגיד.

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

אני רואה את עצמי כקהל היעד של המכונית הזו ואני מאמין שאם מחירה יהיה דומה לזה של ה407 למשל, אני אשקול ברצינות לקנות אחת כזאת.

מחיר הנושק ל200 אלף הוא מחיר גבוה מדי ולא ריאלי ואני מאמין שבמחיר כזה, מרבית האנשים יעדיפו ללכת למקומות אחרים, קצת יותר יוקרתיים. זה מה שאני הייתי עושה.

הפולקסווגן הזאת נראית קנייה נהדרת, כל עוד המחיר לא מטפס לשחקים הללו. 180K זה סביר בהחלט, במיוחד בהתחשב שהגולף 2.0 ליטר עולה בסביבות ה180K.

פורסם

מצמץ אני חושב שהמחירים יעולה בגרף ליניארי ביחס לאיבזור

זה נכון שבקט' של הפאטון אין כבר חשיבות לכסף

אבל אני די מאמין שבקט' הזאת אנשים יעדיפו פאסאט מאלה מאשר 3 ריקה יחסית

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מצמץ אני חושב שהמחירים יעולה בגרף ליניארי ביחס לאיבזור

זה נכון שבקט' של הפאטון אין כבר חשיבות לכסף

אבל אני די מאמין שבקט' הזאת אנשים יעדיפו פאסאט מאלה מאשר 3 ריקה יחסית

תקרא שוב את דברי ותראה שזה בדיוק מה שאמרתי...(כשמדובר בפאסאט אל מול הגרסאות הבסיסיות והערומות של ה3 וכיו"ב).

פורסם
תקרא שוב את דברי ותראה שזה בדיוק מה שאמרתי...(כשמדובר בפאסאט אל מול הגרסאות הבסיסיות והערומות של ה3 וכיו"ב).

מיצטער ידידי

אך הפעם אני חושב שלא הבנת אותי

אתה אמרת שבגירסאות היותר מאובזרות יעדיפו ליקנות אודי ומרצ'

ואני אישות חושב שעדיין יעדיפו את הפאסט על ה-3 והשאר כי שוב עליית מחיר ליניארית

ואני אישית הייתי מעדיף פאסאט עם איבזור מלא ולא 3 עם חצי איבזור

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מיצטער ידידי

אך הפעם אני חושב שלא הבנת אותי

אתה אמרת שבגירסאות היותר מאובזרות יעדיפו ליקנות אודי ומרצ'

ואני אישות חושב שעדיין יעדיפו את הפאסט על ה-3 והשאר כי שוב עליית מחיר ליניארית

ואני אישית הייתי מעדיף פאסאט עם איבזור מלא ולא 3 עם חצי איבזור

OK, עכשיו זה ברור :-)
  • תוכן חדש...