Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מזג אוויר נעים לאחרונה (כל מה שמתחת ל 20 ומעל מינוס 10 מעלות עונה אצלי להגדרה הזו ) אני רץ ברחובות, יצא לי לראות כבר 5 קראוונים חונים במקומות כאלה ואחרים, אני מדבר על הדברים האמיתיים, טון וחצי ואורך של 6-7 מטרים.

האם צריך אישור להחנות אותם? האם מותר להעמיד אותם באפור / כחול לבן כמו כל רכב אחר? האם זה שונה מעיר לעיר?

בקיצור מי שיש לו קראוון, איך הוא מחליט איפה להחנות אותו בלילה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אצלנו בחניית הבניין (מחולקת לצד פרטי וצד ציבורי) ישנו קרוואן שעומד בצד הציבורי דרך קבע, ואדם שמתגורר בו.

לא נראה שאי פעם הוא קיבל דרישה להזיז את ביתו המתנייד, שכן הוא חי כבר כבר מעל לשנה והמשטרה/פיקוח עירוני ביקרו בחניה הזאת מספר פעמים בתקופה הזאת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

קיימנו דיון מעמיק בנושא אומנם לא על גרור למגורים אלא גרור המוביל חומרי בניה / אינסטלציה.

חפש שרשור של איציק .נ בנושא

הוא אף הלך למשפט, ולא שיכנע את השופט.

ראה לצורך זה תקנה 69 (ו) ותקנה 76 שגוברת על תקנה 69 אם מדובר במקום בו תמרור מתיר חניה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקנה 69 (ו) מדברת עם גרור מנותק.

קרוואן לא חייב להיות גרור, וגם אם כן אפשר לחנות אותו מחובר לגורר ואז היא אינה רלווטית.

פורסם (נערך)

מצאתי את השרשור

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?562153-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A2/page3&highlight=%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%A8

יש שם כמה דברים מעניינים, אם אני מבין נכון כשקראוון מחובר לרכב הוא יכול לתפוס כל חניית רחוב פנויה כאילו היה רכב אחד בודד?

זה דווקא נחמד, האורך הכולל של דבר כזה זה שלוש חניות בערך, נחמד לדעת שכל עוד נגיד זה עומד באפור כיחידה אחת זה חוקי

הבעיה שאם זה לא עומד מחובר נראה שיכולים לתת לזה דוח, לפחות בת"א לפי המקרה של איציק.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יפה שמצאת

כאמור בתי המשפט מצטטים את תקנה 69 (ו) ומתעלמים מקיומה של תקנה 76.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן תודה, קראתי את רוב השרשור, היה בילד-אפ לערעור שלא התממש יחד עם מסקנה חלקית שיש פה מעגל קסמים שאולי בכלל אין לאף אחד חשק לצאת ממנו

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הכל תלוי ברשות העירונית ועד כמה הנושא נפוץ.

אם מדובר בכמה כלים בודדים - סביר להניח שאף אחד לא יעשה מזה עניין, יבליגו. (שוב, סביר לניח).

ככל שהנושא יצבור תאוצה - מישהו יתעורר ואז הגזרות יהיו בהתאם ליד הגורל, בדיוק כמו עם הנגררת.

במקום לתקן את העיוותים בחוק, מעדיפים להישען על כל מיני פסקי דין מהעבר ולמצוץ מהאזרחים עוד כסף.

מסקנותיי בקיצור: בתל אביב אל תחנה גרור לא רתום לרכב. בירושלים אם החלטת לשפץ דירה, תשלם על חניה *למכולה*.

לכל רשות עירונית חוקים מופלצים משלה ואכיפה סלקטיבית בהתאם להוראות הקודקודים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לכל רשות עירונית חוקים מופלצים משלה ואכיפה סלקטיבית בהתאם להוראות הקודקודים.

איציק

כל הרשויות יונקות את חוקי העזר הקשורים לחניה מתוקף הסמכות הנתונה להם בפקודת התעבורה, והנוסח פחות או יותר מועתק מתקנות התעבורה , אם בפירוט כמו בעירית תל אביב , אם תוך הפניה לאמור בתקנות התעבורה כמו בירושלים.

אכיפה- כל גוף לפי ההדגשים הרלבנטיים לאותה רשות.

מסכים איתך שאם היום הגרורים מצויידים באמצעי בילום עצמיים, המונעים תזוזת הגרור בעת שאינו רתום, טוב היה שמחוקק המשנה היה מתקן את התקנה.

שלח מכתב לשר התחבורה בנדון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...