Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי [הונדה או BMW] יצא לי להתקל היום בהונדה סיביק

שנת 94, מצב לא רע בכלל, מלבד ק"מ - שלטעמי שווה לפחות שאלה :

240K לרכב שנת 94.

שווה לגעת? להתרחק?

אילו עוד מכלולים ראויים להבדק אחרי כל כך הרבה ק"מ?

-האוטו שלי, רנו 5 שנת 88 עושה היום את ה-250K אבל מדובר פה באוטו שצעיר מהמכונית שלי ב-6 שנים...

לכן אני שואל

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

240k ,זה פחות או יותר הדרך שעושה מכונית בת 11 ,מה שכן ,תבקש ספר טיפולים לראות שהחליפו הכל בזמן ,חגורת טיימינג,בולמים ,שמנים, וכו'

המנועים של הונדה מצטיינים באמינות גבוהה לאורך זמן,רק תוודא שהאוטו מתוחזק כמו שצריך .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אם המנוע טופל בהתאם ויש ספר טיפולים מסודר אין כל סיבה לחשוש.

מנוע מטופל מהסוג הזה לא יורגש מהק"מ הרב.

לבדוק היטב ספר טיפולים/היסטוריית טיפולים ולהוריד במחיר בהתאם.

אמיר.

פורסם
במסגרת חיפושי [הונדה או BMW] יצא לי להתקל היום בהונדה סיביק

שנת 94, מצב לא רע בכלל, מלבד ק"מ - שלטעמי שווה לפחות שאלה :

240K לרכב שנת 94.

שווה לגעת? להתרחק?

אילו עוד מכלולים ראויים להבדק אחרי כל כך הרבה ק"מ?

-האוטו שלי, רנו 5 שנת 88 עושה היום את ה-250K אבל מדובר פה באוטו שצעיר מהמכונית שלי ב-6 שנים...

לכן אני שואל

תודה מראש

רון.

לפחות מניסיון אישי שלי, סיביק 91 עם 237,000 ק"מ והמנוע חזק מאוד וחסכוני ! לא אוכל גרם שמן.

כמו כן זה בדיוק הגיל לבעיות במערכת הקירור - והחלפנו רדיאטור כי הקודם החל לנזול (ראו שהוא כבר עבר ניקוי פעם אחת בחייו, אבל כנראה שכבר תם זמנו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפחות מניסיון אישי שלי, סיביק 91 עם 237,000 ק"מ והמנוע חזק מאוד וחסכוני ! לא אוכל גרם שמן.

כמו כן זה בדיוק הגיל לבעיות במערכת הקירור - והחלפנו רדיאטור כי הקודם החל לנזול (ראו שהוא כבר עבר ניקוי פעם אחת בחייו, אבל כנראה שכבר תם זמנו).

איציק

קודם כל תודה לכולם על התגובות - שאלה נוספת - אני פשוט חוסך בשרשור חדש

ראיתי שחלק מהסיביק באות עם בלמי דיסק מאחור וחלק באות עם תופים - האם בזמנו היתה אופציה של תופי בלימה או דיסקים? זו היתה תוספת בתשלום או משהו?

והאם רכבים עם דיסקים מאופיינים בעוד הבדלים שמבדילים אותן מהרכבים עם התוף?

ולגבי חסכוניות - במה זה מתבטא? כמה ק"מ \ לליטר - בערך -

תודה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התגובות - שאלה נוספת - אני פשוט חוסך בשרשור חדש

ראיתי שחלק מהסיביק באות עם בלמי דיסק מאחור וחלק באות עם תופים - האם בזמנו היתה אופציה של תופי בלימה או דיסקים? זו היתה תוספת בתשלום או משהו?

והאם רכבים עם דיסקים מאופיינים בעוד הבדלים שמבדילים אותן מהרכבים עם התוף?

ולגבי חסכוניות - במה זה מתבטא? כמה ק"מ \ לליטר - בערך -

תודה

רון.

לא ידוע לי לגבי דיסקים/תופים, אצלנו יש תופים מאחורה. ברמה העקרונית אין הבדל בכושר הבלימה למעט העובדה שהדיסקים מתקררים יותר טוב. זה זניח למדי ברכבים מהסוג הזה כי עדיין מדובר בבלמים אחוריים שלא נושאים את מלוא נטל הבלימה.

הרכב הוא אוטומטי ועושה מעל 10 קמ לליטר בעיר בנסיעה לא ממש רגועה משהו... (שזה נתון נאה לרכב בן 14 עם מנוע 1600 ותיבה אוטומטית)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...