Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב (או אפילו לילה) לחברי הפורום

היום נקלעתי למצב לא נעים שלא הייתי אמור להגיע אליו אך הגעתי.

בצומת הנ"ל ישנה מצלמה:

https://www.google.co.il/maps/@32.0721066,34.7945346,3a,75y,37.14h,95.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRhqDFg2ioog1BcGpCfPPVA!2e0!7i13312!8i6656

לא ראיתי את הסימונים (הגשם, המשקוף של הקסדה ועוד כל מיני סיבות שלא ממש חשובות לשאלה כרגע)

והגעתי לרמזור, למי שמכיר, הפנייה שמאלה מתבצעת משני הנתיבים השמאליים, וישר מהשניים הימניים.

עכשיו בגלל שנסעתי בין כמה רכבים הגעתי די קרוב לצומת וראיתי שהרמזור של הפניה שמאלה (שלי) התחלף לאדום והימני (ישר) לא התחלף אז הייתי חייב לעלות על המעבר חצייה ואף 2 הגלגלים הקדמיים (קטנוע תלת גלגלי) ירדו בטיפה מהעבר בכדי לאפשר מעבר לרכבים הממשיכים ישר.

שמתי לב שיש מצלמה אך לא ראיתי שום פלאש או כל דבר שיעיד על כך שצולמתי (אך הייתי עסוק בו הרגע לאפשר מעבר לרכבים אז יכול להיות בהחלט שלא שמתי לב)

השאלה שלי היא - האם המצלמה פעילה בכלל? (בתור מצלמת רמזור)

הוייז אומר שלא (מצלמה עם איקס אדום)

באתרים של מיקומי מצלמות (כנ"ל מחיפוש כאן בפורום) לא ראיתי דבר בנוגע למצלמה שם חוץ משרשור אחד בפורום שלא ממש עזר.

והאם יש סיבה לדאגה בכלל היות ולא נכנסתי לצומת עצמה, אך עדיין עברתי את המעבר חצייה (אם גם במעט) בכדי לאפשר מעבר לרכבים הממשיכים ישר (דו"ח)

אשמח אם יש מישהוא שיוכל לעדכן אותי ושאוכל לישון בראש שקט.

פורסם
המצלמה לא פעילה. מצלמות פעילות מסומנות בוויז.

אפשר הסבר למה שכתבת? האם כל מצלמה פעילה מסומנת בווייז? האם יש הסכם בין המשטרה לוויז שהמצלמות יופיעו באפליקציה או שזה מה שהגולשים מעדכנים ואז לא בטוח שיש אמינות של 100 אחוז בכיסוי.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

באופן כללי יש 2 סוגי מצלמות:

גאטסו ומלטנובה.

מולטנובה יצאה משימוש אך במקומות רבים השאירו את גוף המצלמה בכדי להרתיע, ואף את חלקם צבעו מחדש, הם מסומנות בוויז עם איקס עליהם ולא תקבל התראה במעבר לידם.

גאטסו כולם פעילות, מצלמות אור אדום ומהירות, וויז נחשב די אמין בהתראות עליהם. יש המון תמונות של המצלמות האלו ברשת, במידה ותרצה לדעת להבדיל בניהם

• תוכן חדש...