Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בדור הנוכחי של הרכבים, כשיש מערכות בטיחות אקטיביות, ייבוא אישי עדיין אופציה אמיתית? סימני הכביש שונים ממדינה למדינה. האם בקרת הסטייה מנתיב תעבוד כמו שצריך ברכב ש"מכיר" פסים צהובים בארה"ב? האם וולוו שיודעת לזהות סכנה להתנגשות חזיתית ותיובא לארץ מארה"ב, עדיין תדע להבדיל בין נתיב נסיעה באותו כיוון לכזה של תנועה נגדית?

סובארו למשל עבדו במשך מספר שנים על התאמת המערכת לארץ. האם התוצאה של העבודה הזו מוטמעת גם בכל רכביהם בחו"ל?

האם לחברות שעובדות עם טכנולוגיה של מובילאיי (כחלק מהמערכת המקורית) יש יתרון בנושא הזה (למיטב ידיעתי קיה ויונדאי לא נאלצו לבצע התאמות)?

פורסם

אם מדובר במערכות מקוריות, ממש לא מאמין שקיימת בעיה.

רוב המכוניות בעולם (בניגוד לשלנו) יודעות לחצות גבולות ולעבוד עם מערכות תמרורים שונות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הדוגמא הקטנה שלנו - מובילאיי יודעת להתריע על חציית קו הפרדה גם אם הוא לבן סטנדרטי, גם אם הוא שול צהוב וגם אם הוא סימון זמני אדום\כתום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סובארו למשל עבדו במשך מספר שנים על התאמת המערכת לארץ.

אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל זה נשמע לי כמו לא יותר מהתירוץ הכי קל לאי הבאת המערכת לישראל.

לשאלתך, קשה לי להאמין שתהיה איזשהי בעיה עם מערכות חו"לניקיות, כי בכל העולם יש פסים לבנים וצהובים, וסימונים כתומים זמניים, ורוב המערכות שסורקות את הצדדים של הרכב (בליינד ספוט, תנועה חוצה ברוורס) סורקות את שני הצדדים. ואלא שסורקות קדימה, אין הבדל באיזה צד של הכביש אתה נוסע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...