Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. יש ברשותי פולקסווגן גולף 2016 (באחריות). בחודש האחרון תוך כדי נסיעה קפצה לי הודעת שגיאה עם קול לשנייה אחת ונעלמה פעמיים. הספקתי לקרוא רק את המילה Error. רציתי לשאול במידה ואני קופץ למוסך תהיה להם בעיה לגלות מה מקור ההודעה הזאת או שזה בעצם סוג של לעבור חלק חלק ולראות אם הכל תקין...

אני רוצה לדעת מכיוון שאם זו לא נחשבת לעבודה גדולה (החיפוש אחר השגיאה הזאת שקופצת ונעלמת) אחכה פשוט לטיפול התקופתי..אך במידה וזה סיפור למצוא, אולי עדיף לתת למוסך כבר עכשיו לבדוק את פשר הבעיה..

פורסם

סיכוי טוב מאוד שסריקה של המחשב תגלה מה הייתה התקלה. חמש דקות במוסך ותהיה לך תשובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
Error work shop leave vehicle in parking only .

תגיד להם שזה מה שקופץ לך , יחליפו לך בורר הילוכים.

בהצלחה.

אם אני לא אגיד להם, הם יוכלו לעלות על זה לפי הסריקה של המחשב ?

פורסם
מילא warning שלא נרשם בלוג , אבל error ?! למה זה לא נשמר ?

אצלי אפילו אם נדלקה נורית (מפלס) דלק נמוך זה נרשם במחשב.

קפצה לי ההתראה הזאת בדיוק. הלכתי למוסך והחליפו בורר הילוכים.

הם בטח ירצו לראות תמונה אז תחפש מהאינטרנט תצלם להם ותראה

פורסם

מעניין שזה נשמע כמו תקלה מוכרת,

יש לי 3 חברים עם vag בליסינג (2 אוקטביות ולאון סטיישן) ומופיעה להם השגיאה - האם זה יכול ליצר סכנה מעבר להודעה המציקה?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
מעניין שזה נשמע כמו תקלה מוכרת,

יש לי 3 חברים עם vag בליסינג (2 אוקטביות ולאון סטיישן) ומופיעה להם השגיאה - האם זה יכול ליצר סכנה מעבר להודעה המציקה?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

בהמשך , יופיע בתדירות גבוהה יותר ברמה שלא בר סיבולת ;)

פורסם
סיכוי טוב מאוד שסריקה של המחשב תגלה מה הייתה התקלה. חמש דקות במוסך ותהיה לך תשובה.

ן-250 ש"ח...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...