Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מנסה להבין דבר אחד למה השעון הזה נמצא מתחת למכסה מנוע ?

הוא ניראה דיי חשוף וגלוי לנזקים כאלה ואחרים

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

זה סתם שעון פוזה לאנשים שאוהבים אודיו לרכב(אני) לדעתי מיותר לחלוטין....ואם אני לא טועה הוא גם משמש כפיוז...

פורסם

התצוגה הזאת היא תצוגת המתח ברכב... מתח של המצבר! לכל המשכילים שכאן.

יופי עכשיו שזה ברור, השאלה הנשאלת היא למה זה מתחת למכסה מנוע ....

ת'אמת אין סיבה רצינית כל כך, פשוט זה עניין של פוזה.

רוב חובבי האודיו (כמוני לדוג') אוהבים שטויות מסוג זה בגלל שזה עוד אביזר אודיו.

זהו כאן זה נגמר. (לי אין כזה ברכב )

למה בכללי יש מד מתח ברכב, בשביל לדעת האם יש נפילות מתח ועד כמה הם רציניות. (זאת דעתי בכל אופן).

נא לסגור את הטופיק הזה עכשיו.

פורסם

מעבר לפוזה, האם מד המתח הזה הוא בעל תגובה דינמית מהירה ויכולת זיכרון לשמירת ערכי מקסימום/מינימום?

אחת הבעיות בצריכת זרם של מגברים גדולים היא נפילות מתח, במיוחד כשהמצבר מתרוקן או מתיישן (במצב זה האימפדנס שלו עולה משמעותית). לכן צעצוע כזה, אם אכן הוא בעל יכולת לכידה של הנפילה והצגתה אחר כך, יהיה שימושי למשל כדי לקבוע אם נדרש קבל. אחרת זו סתם פוזה.

יוסי

• תוכן חדש...