Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הרסו כלום, המבחן החדש פשוט יותר מחמיר. ההשוואה שלך לא נכונה.

ידידי, אתה טועה ומטעה, אתה צודק לגבי ההחמרה ברמת מערכות הבטיחות, אך לא להגנה על הגוף, ובמקרה הזה כן הרסו אותה, זו עובדה,

בבקשה תראה כאן את ההגנה הגרועה שיש לפיקאנטו החדשה על הילדים מאחור: (וזה ממש לא משנה אם החמירו או לא, זה פשוט רמת הפגיעה הגופנית נטו, אשר בישנה עדיפה בהרבה)

1.jpg

2.jpg

פורסם
ככלל לנו הקונים אפשרות צרכנית להשפיע על שוק הרכב פשוט לא לקנות רכב ללא מערכת בלימה אוטונומית ודרוג פחות מ4 כוכבים.ולעדיף רכב עם אחראיות ארוכת שנים

כך פסלתי את הסוויפט החדשה בגלל 3 כוכבי בטיחות , את המאזדה 2 ויאריס פסלתי בגלל שדה ראיה חיישני הלייזר (האם זה לא מסוכן לנהג קרינת לייזר?) מסתירים לי את הדרך בהחלט סביר שלאדם פחות גבוה זה לא יפריע , את ההונדה גאז פסלתי בגלל שלארץ מביאים אותה עם מנוע 1250 סמ"ק (נמאס מקומבינת המנועים החלשים ) כך שבסוף הלכתי על הפיקנטו בגלל מערכת בלימה אוטונומית מבוססת ראדר ולא לייזר ושדה ראיה מצוין.וכן אחראיות חלקית 7 שנים וסחירות. גם את הקיה ריו פסלתי 3 כוכבים במבחני ריסוק

זכותך, אך אני מעדיף תמיד לחקור יותר לעומק,

אתן דוגמא למה אני מעדיף רכב עם 3 כוכבי בטיחות שיתן לי הגנה טובה על הילדים מאשר 4 כוכבים כאשר ההגנה על הילדים גרועה, ועם כל הכבוד למערכות הבטיחות שעוזרות לרוב במהירות נמוכה שגם כך לא תגרום נזק רציני, במהירות גבוהה התאונה תקרה עם מליון מערכות בטיחות, כאשר המכה תבוא אני רוצה שהרכב יגן על הנוסעים כמה שיותר טוב.

כאן יש רכב עם 3 כוכבי בטיחות שמגן על הילדים יותר טוב מרכב עם 4 כוכבי בטיחות, ש4 כוכבים התקבלו בעיקר בגלל נושאים שממש לא מעניינים אותי:

1.jpg 2.jpg

פורסם
ידידי, אתה טועה ומטעה, אתה צודק לגבי ההחמרה ברמת מערכות הבטיחות, אך לא להגנה על הגוף, ובמקרה הזה כן הרסו אותה, זו עובדה,

בבקשה תראה כאן את ההגנה הגרועה שיש לפיקאנטו החדשה על הילדים מאחור: (וזה ממש לא משנה אם החמירו או לא, זה פשוט רמת הפגיעה הגופנית נטו, אשר בישנה עדיפה בהרבה)

[ATTACH=CONFIG]494573[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]494574[/ATTACH]

שים לב שבפיקנטו הישנה הילדים מאחור הם בעצם במושב בטיחות ועד בני שנה וחצי, בחדשה המבחן לפחות לפי מה שהצגת מתייחס לילדים בני 6-10. לכן זאת לא השוואה ישירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]494573[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]494574[/ATTACH]

מה, אתה מסתלבט עלי? אתה רואה שהילדים שונים ואומר לי שהמבחן לא שונה? דה פאק?

כנ"ל לגבי ההודעה הבאה שלך - שני מבחנים שונים משנים שונות, ואתה נדבק לאחוזים האלה? שאלוהים יעזור לך, אני לא יודע איך...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
המבחנים משץנים, הם הולכים ומחמירים ולכן אין אפשרות להשוות בין מבחן שנערך לפני מספר שנים למבחן שנערך לפני חודש.

מה שהוא אמר.

אי אפשר להשוות בין הגרסה הנוכחית לקודמת על סמך שני מבחני ריסוק שונים.

פורסם

אני חייב לציין שחברי הפורום כאן נשמעים דו בפרצופיים משהו,

כאשר רכב כמו סוזוקי איגניס או פיג'ו לא מעניינת מקבלים 3 כוכבי בטיחות מתחילים לרוץ תגובות של "רכבים פח" , לא בטיחותיים", "סכנת נפשות" ומה לא...

אך כאשר מדובר ברכב עממי כמו קיה פיקאנטו פתאום זה הופך להיות בסדר ומקובל בגלל סיבה X ומה לא...

מצטערף אך זו רמת ידע ממש נמוכה ולא אמינה.

פורסם

למה אתה מערבב שמחה בששון? האמירה שהפיקנטו החדשה פחות בטיחותית מהישנה לא נכונה. או לפחות אי אפשר בוודאות לדעת שהיא נכונה. זה אחד, ועל זה הדיון.

דבר שני הוא הרכבים של סוזוקי. התלונות שם הן לא על זה שהם קיבלו 3 כוכבים ולכן הם "רכבים פח" (ממש היום חבר פורום נחסם בגלל התבטאות בנוסח וביסוס דומה, אז ראה את זה כאזהרה), הן על זה שהרכבים של סוזוקי נמכרים בישראל ללא מערכות בטיחות איתן הם נמכרים בחו"ל, בעוד שהפיקנטו, מה שיש - מגיע. אז אם כבר, האשם הוא היבואן של סוזוקי, ולא הרכבים שלהם. למרות שכן, גם הרכבים שלהם לא להיט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...