Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נתקלתי בסרטון הנ''ל,

הבחור בסרטון מראה איך בפעולה פשוטה של בשמת חומר הגנה לגומי על החגורה היא תאריך חיים למאות אלפי קילומטרים

מה דעתכם משהו ניסה פעם?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

חבל שאין סרטון איך מאריכים חיים לבני אדם..

עוד לא הומצא החומר שיאריך חיים לגומי, ובטח לא כזה שמושפע ממזג אוויר, קרינת שמש וכדומה.

רצועה נקרעת כי הגומי מיתייבש ומתפרק.

זה לא נראה כך, אבל רצועת אביזרים עובדת קשה ונמצאת במתיחה מתמדת ובתנועה מתמדת, והיא חייבת להיות עשוייה מחומר בעל כושר בלייה גבוה וכושר קריעה גבוה.

אין נוסחת קם, לא לרצועות ולא לצמיגים - כשמגיע זמנם צריך להחליף אותם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא ממליץ.

גומי זה דבר רגיש- כאשר הוא מתייבש הוא עלול להיקרע ולא הייתי מהמר על זה-עדיף להחליף רצועה פעם ב 2-3 טיפולים יזום (אצלי יצא פעם ב 3 זה לא נורא).

יש מקרים שבהם זה לא נעים ולא נורא כמו חגורת אלטרנטור/רצועת מנוע (בתנאי שלא מעורבת שם משאבת המים) ויש מקרים,שבהם זה לא נעים ונורא מאוד כמו רצועת טיימינג או רצועת הגה כח-באחד מהם תישאר עים חור בכיס ונזק למנוע ובמקרה השני אתה עלול לאבד את תגבור ההגה בנסיעה,מה שעלול להוביל לתאונה.

עלות רצועה כזו היא כמה עשרות שקלים ועם עבודה לא מגיעים ליותר מ 150-200 (כמובן לא חגורת טיימינג).לא חושב,שבשביל סכום כזה הסיכון שווה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יודע אם ראיתם גם את הסרטון אבל מראים שם חגורה שעברה הרבה קילומטרים ולא היו בה חריצים בכלל

פורסם

יש מאות מוצרי קסם המשווקים בצורה כזו או אחרת כדי לגרום לנו לנסות ולחשוב שהצלחנו לדפוק את חוקי התרמודינמיקה. במציאות זה לא עובד ומשהו רע קורה.

תנסה ותגיד לנו איך היה.

הזול עולה ביוקר

פורסם
לא יודע אם ראיתם גם את הסרטון אבל מראים שם חגורה שעברה הרבה קילומטרים ולא היו בה חריצים בכלל

אז תנסה, קח רכב, עשה בו 200K תחזור תספר לנו איך היה התהליך, לאחר שהורדת מדי שנה את החגורות בתהליך מסובך והחזרת אותן שוב פעם.

ככה, כולנו נוכל לדעת האם זה נכון או לא.

יש יצרנים אשר משקיעים ומתקינים חגורות המחזיקות עד 10 שנים או 150K קילומטרים למשל סתם לידע כללי.

פורסם

אתה מכיר את כל סוגי החגורות שאתה אומר בביטחון? חלקן יכולות לעלות מאות שקלים כולל עבודה.

בחלק מהמקרים לא ניתן להחליף לבד אלה עם ציוד מתאים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...