Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מחפה רכב עד ה 30,000.

הנסיעה בעיקר בין עירוני.

מה שחשוב לי שיהיה בטיחותי, אמין חסכוני בדלק\תחזוקה ככל שאפשר.

עדיפות לאוטומוט

אני כרגע רק בודק כיוונים אז אשמח לשמוע חוות דעת שלכם, כמובן שאחרי שתתנו לי כיוון אני אמשיך ואבדוק ואקרא חוות דעת על כל רכב ורכב.

רכבים שמצאו חן בעייני. - אשמח לשמוע מה דעתכם ואולי לתת לכם תמונה של מה אני אוהב.

קיה פיקנטו ממה שראיתי ביד 2 האוטומט רק מתחילות להיסחר באזור ה 30,000 אז אולי עדיף לי לוותר עליהן. (אני אישית ממש מחבב את הרכב הנ"ל ואת הריו החדשה) וקראתי את הביקורת המפרגנת באתר.

מאזדה 2 לא ממש מכיר את הרכב, אבל ידוע שהיא לא חסכונית.

פיאט 500\בראבו לא סוד שהפיאט בארצנו בעלות מוניטין רע אבל שתי הדגמים הנ"ל מאוד מצאו חן בעיניי במיוחד עם המחירון שלהן די מפתה, אבל בגלל המוניטין אולי כדאי לי להתרחק.

פולו\גולף את הגולף אני יותר מחבב אבל התחזוקה שלהן יקרה יחסית.

פורסם

שלום,

יש לך מבחר סוזוקי סוויפט 2008-2010 בתקציב עם סביב 100 אלף קילומטרים ומידיים פרטיות.

רכב אמין מאוד, אוטומטי ולא יקר לתחזוקה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=254&FromYear=2008&UntilYear=2010&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אם אתם נוסעים לרוב בכבישים בינעירוניים, לדעתי עדיף רכב קצת יותר גדול מאשר קיה פיקנטו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התכוונתי לכתוב הנסיעה בעיקר בתוך העיר עם קצת בין עירוני.

מצטער על הטעות.

בנוגע לסוייפט נסעתי ונהגתי בה ולא יכול להגיד שאהבתי או התחברתי לרכב, אבל לא פוסל לחלוטין את הרכב אם סך היתרונות שלה יעלו על החסרונות.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה גם דיהטסו סיריון, יונדאי i20 ופורד פיאסטה (עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי, לא אלו עם מנוע 1.6 וגיר רובוטי). הסיריון תהיה (קצת) יותר חסכונית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
מבחינת תמורה לכסף שלך, פיאט בראבו הכי טובה. מדובר ברכב קומפקטי עם מנוע טורבו חזק ומאובזר. אמין ובתקציב הזה תוכל להשיג 2010-2011

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

החשש שלי מהפיאט הן השם שלהן (בתקציב הזה אני לא מעניין אותי סחירות יותר מדי לאחר מכן אני מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים שלוש ואז להיפטר ממנו), אני יודע שזאת סטיגמה אבל לא מעט אנשים מזהירים אותי מפניהן.

בנוסף הייתי מעדיף להישאר בסגמנט של המיני\סופר מיני רכב משפחתי זה לא מה שאני צריך כרגע, אבל לא פוסל על הסף רק בודק אפשריות ולאחר מכן אני אעשה השוואה.

תודה לכל מי שהגיב והציע, אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

אז עדכון קל.

בנוגע לפיאסטה קראתי עליה על הדגם של שנת 2010-2009 נראה אוטו פשוט אך במובן הטוב של המילה בטיחות גבוהה נוחות נסיעה מעולה.

וממה שקראתי גם אמינה, צריכה הדלק לא כל כך טובה 1 ל 11-13 אם אני לא טועה. המנוע 1400 מעט חלש כך שאם יש עליות אז הוא קצת מתקשה. מאוד אהבתי את העיצוב.

בראבו אוטו שקראתי עליו רבות ואם לא הסטיגמה ככל הנראה שהייתי כבר מתחיל לחפש מועמדת, מה גם שזה מנוע טורבו אז שנתונים 2010\2011 כבר מדאיגים אותו כי זה אומר בלאי גבוה יותר.

יונדאי i20 מרגישה לי מעט סגפנית פחות מתחבר לעיצוב, היתרון הגדול זאת התחזוקה והאמינות ובמחיר הזה אני כבר מעדיף את הפיאסטה.

פיקנטו - אוטו קטן לעומת שתי המועמדות האחרות בראבו\פיאסטה שזה ייתרון וחיסרון תצרוכת דלק מעט טובה יותר, אמינות גבוהה ובטיחות טובה, אבל נופל בהתנהגות כביש ומנוע חלש יחסית.

אני אמשיך לחפש וללמוד ואולי אפילו אנסה למצוא רכבים לנסיעה מהשלישייה פיאסטה\פיקנטו\בראבו. הבראבו אני חושב תיתן את התמורה הגבוהה ביותר אבל ממנה אני הכי חושש. תודה לכולם ואשמח לשמוע עוד חווות דעת מכל החברים.

פורסם

אני כרגע באותה התלבטות כמו שלך הפיאסטה הכי קורצת לי עד עכשיו, הבעיה שבנסיעות ארוכות אני חושב שהיא תתקשה

פורסם

מאיזו בחינה היא תתקשה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מאיזו בחינה היא תתקשה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

לצערי איני מבין גדול בעולם הרכב, מחפש לקנות רכב ראשון בנתיים בהתיעצויות עם קרובים אלי כשאמרתי שאני מחפש רכב קטן לנסיעות מחוץ לעיר אמרו שהפיאסטה אינה מתאימה

פורסם

לפיאסטה נתונים די דומים ל-i20, ובוודאי טובים יותר מהפיקנטו. לא מדובר ברכב חזק או מהיר במיוחד, אבל לא פחות מהמתחרות הרלוונטיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לפיאסטה אין שום בעיה עם נסיעות ארוכות ולא משנה באיזה כביש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...