Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה רובוטית 2008-9.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4.5 שנים את הרכב, 2009 עם 90k. מתרגלים מהר מאוד בתנאי שלא מזגזגים ונוהגים גם באוטומטי וגם ברובוטי. אמין, מרווח, בטיחותי ו.. זול לקניה. יש פתרון לכל בעיות הנוחות שצינו פה, שימוש בבלם יד, הורגת הילוכים מהשיפטרים שלצידי ההה, שימוש במצב ספורט בפקקים. לרכב 124 כ״ס והוא מאיץ מהר כשצריך, אבל בהחלט זה רכב שגורם לך לנסוע רגוע ולהנות מהמשפחה וציוד מלא בלי להצטופף

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הייתרון העיקרי שלו הוא שמקבלים הרבה רכב ומעט כסף. הבגאז שלה ענק לטעמי!

החיסרון העיקרי שלו מבחינתי הוא ה"חשש" מנורת האזהרה N :)

פורסם

עוד משהו שלא הוזכר כאן, וכדבר שצריך לקחת בחשבון, בפקקים ארוכים יש מצב שהגיר עובר ל'נוטרל', צריך לעצור בצד לחכות ואז להפעיל את הרכב שוב, אבל למרות כל החסרונות צריך לשקלל את הכל ביחד,

למשל אני קניתי אותו לפני שבועיים עם 180 אל' ב-16,500 בלבד, הרכב נוסע חלק נראה מצויין, אין שום רכב היום בשוק שיכול להשתוות אליו, עם נוחות אמינות ומחיר, נכון לא הכי נוח אבל זה חלק מהמחיר...

פורסם (נערך)

איך אתה רושם שהרכב נוסע חלק אבל מצד שני רושם לא נוח?

לעצור בצד בפקק, בילבול בין ההילוכים, העברות הילוכים בעיר לא נעימות ואצה אומר שאין רכב בשוק שמשתווה אליו?

נו באמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד משהו שלא הוזכר כאן, וכדבר שצריך לקחת בחשבון, בפקקים ארוכים יש מצב שהגיר עובר ל'נוטרל', צריך לעצור בצד לחכות ואז להפעיל את הרכב שוב, אבל למרות כל החסרונות צריך לשקלל את הכל ביחד,

למשל אני קניתי אותו לפני שבועיים עם 180 אל' ב-16,500 בלבד, הרכב נוסע חלק נראה מצויין, אין שום רכב היום בשוק שיכול להשתוות אליו, עם נוחות אמינות ומחיר, נכון לא הכי נוח אבל זה חלק מהמחיר...

לא קרה לי בחיים. זו לא התנהגות תקינה של הרובוט.

אהבתי את זה שרכב יכול להציע נוחות מבלי להיות נוח.

פורסם

אני נוסע על טויוטה קורולה רובוטית 2008 קרוב לשנה. קיבלתי אותה מאחותי. בעבר הרחוק נסעתי על קסנטיה 94 שני ליטר ידנית. בהשוואה אליה האוטו עגלה.

קלאץ' הוחלף חודש לפני שקיבלתי את האוטו. הייתה פעם אחת בעייה איתן וטופל במסגרת האחריות. האוטו מגלה אמינות למעט החלפת כוהל הצתה.

לרובוט מסתגלים. ומדי פעם אני חושב שנרדם ומורה לו להחליף הילוך ידני.

איכות נסיעה טובה מאוד, יש רעשי רוח צפונית ל120 קמש.

בסך הכל 7,5 מתוך עשר

אוהד

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני נוסע על טויוטה קורולה רובוטית 2008 קרוב לשנה. קיבלתי אותה מאחותי. בעבר הרחוק נסעתי על קסנטיה 94 שני ליטר ידנית. בהשוואה אליה האוטו עגלה.

קלאץ' הוחלף חודש לפני שקיבלתי את האוטו. הייתה פעם אחת בעייה איתן וטופל במסגרת האחריות. האוטו מגלה אמינות למעט החלפת כוהל הצתה.

לרובוט מסתגלים. ומדי פעם אני חושב שנרדם ומורה לו להחליף הילוך ידני.

איכות נסיעה טובה מאוד, יש רעשי רוח צפונית ל120 קמש.

בסך הכל 7,5 מתוך עשר

אוהד

בכמה ק"מ הוחלף הקלאצ של הרכב?

• תוכן חדש...