Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר בעבודה טוען שחבר שלו הינו המשווק בארץ של תוסף למנוע האמור לשפר את צריכת הדלק של רכב (גם אם הוא חדש לגמרי). נשמע מוזר, אבל מהאתר של החברה בחו"ל וזה של המשווק בארץ התקשיתי להבין מה זה באמת, ממה זה מורכב ואיך זה בדיוק אמור לפעול. בדרך כלל אני יודע שרוב התוספים הם די שטויות במיץ עגבניות (אולי אני טועה, לא יודע).

אשמח לחוות דעתכם המלומדת.

http://atomium.eu/home/how-does-atomium-work/

http://topparts.co.il/Atomium-Suprotec

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

תשמע....

אם חברות הדלק לא חשבו על זה תצא מנקודת הנחה שכל חברה אחרת לא תצליח לעשות זאת

לחברות הדלק יש כל כך הרבה אינטרסים להוריד את צריכת הדלק והם לא מצליחות

פורסם

כל כמה שבועות מתפרסם בפורום איזה מין חידוש שמבטיח חסכון בדלק, בדרך כלל מדובר בעקיצה.

לא יודע לגבי האטומיום, אבל הייתי לא הייתי משקיע בזה שקל עד שלא ראיתי הוכחה חותכת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אל תמהר לשלוח ידך אל הארנק :)

הישראלים מוכנים לקנות כל דבר כל עוד יש עליו תווית של "חסכון בדלק", גם אם יקראו לזה חרטניום.

פורסם
תשמע....

מה האינטרס של חברות הדלק להוריד את צריכת הדלק? זה רק אומר שהן ימכרו פחות.

פורסם

אם אני בתור חברת דלק מוכר דלק שמוכח שהוא מוריד את הצריכה, יותר אנשים יקנו ממני.

כנראה

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בוא נציע דיל כזה.

בקש מחבר של חבר שלך להעניק לחברי הפורום 50 תוספים כאלו בחינם, יש כאן לא מעט חברי פורום שמודדים צריכת דלק באופן עיקבי.

אותם 50 חברים יתחייבו לדווח האם חל איזשהו שינוי בצריכת הדלק, לחיוב או לשלילה. למרות שזה לא מדגם מייצג ומדגם קטן בכל קנה מידה, לפחות נוכל לקבל כיוון האם יש לו אפקטיביות, ובכמה, אם בכלל, העלות של התוסף מתקזזת עם צריכת הדלק.

הולך?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ובשביל שחבר שלך לא ירגיש מנוצל, אם לאותם 50 איש תהיה ירידה ממוצעת בצריכת דלק של יותר מ5%, הם משלמים לו על התוסף. כייייייף?

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא מחקרים הראו שהמצאות תוספי החרטא האלה גורמים למשתמשים לרצות לחסוך דלק בכוח ככה שהם פשוט נוסעים לאט יותר וחוסכים דלק.

ככה שלא הייתי שולל שהשימוש בזה יניב לחלק מהאנשים חיסכון של 5%...

פורסם
דווקא מחקרים הראו שהמצאות תוספי החרטא האלה גורמים למשתמשים לרצות לחסוך דלק בכוח ככה שהם פשוט נוסעים לאט יותר וחוסכים דלק.

ככה שלא הייתי שולל שהשימוש בזה יניב לחלק מהאנשים חיסכון של 5%...

השאלה היא האם זה תקף רק לכאלה שבאמת מאמינים בתוסף, או גם לספקנים דוגמת חברי הפורום?

יום טוב גם לך

פורסם
תשמע....

חברות הדלק קונות את הדלק ממאגרים שבז"ן מיצרת. בז"ן מיצרת דלק לפי תקנים שהמדינה קיבלה אותם.

החברה היחידה שמתחייבת לצריכה טובה יותר היא סונול. השמועה אומרת ששמים בדלק גם תוסף.

סונול זו החברה הכי רווחית, לא.

• תוכן חדש...