Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 307 , שנת 2002 , ק"מ יחסית נמוך לשנתון בערך 150K .

רגע לפני שפירסמתי אותה בתקווה למכור (מקווה לקבל באזור ה 3000 +-), הרכב נתקע, המצבר גמור בוודאות, יכול להיות שיש עוד בעיה ויכול להיות שלא (לא יודע...).

האם לדעתכם שווה להשקיע כ 500 שקל למצבר ? יש מצב שאני אצליח למכור אותו תוך זמן ומאמץ סביר ?

או שהסיכוי גבוה שאם אני אשקיע במצבר, אני אנסה למכור ללא הצלחה עד התקלה הבאה/ הטסט, אפסיד כסף וזמן ובסוף אשביט אותו ממילא...?

תודה

פורסם

אם המוכר לא ינסה להניע הוא לא ישים לב.

אם הוא ינסה להניע ולא יצליח - יילך. בצדק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מוכרים גם מצברים משומשים עם 3 חודשי אחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לצורך סגירת המעגל למרות שלא אני פתחתי את השרשור (נפתח בהמשך שרשור מסודר).

נתחיל מהסוף - יצאתי לפרויקט חדש ורכשתי את האוטו לטובת אחותי. הרכב יחליף לאחר יישור קו קטן את הרכב הקיים.

IMG_20170801_192953.jpg

הרכב נגרר לגבע. שם אובחן בנוסף למצבר גמור גם שהגדרות ה-BSI מחוקות לחלוטין ונדרש לבצע תכנות BSI ולימוד מפתחות.

לימוד מפתח מצריך את הכרטיס שפעם היה מקבל כל רוכש רכב ועליו 4 אותיות/ספרות ומחשב דיאגנוסטיקה שמריץ תוכנת PP2000.

יש עוד כמה תקלות ברכב (צפוי, אעדכן בהמשך) אבל בסך הרכב בסדר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בהצלחה למשביח הפג׳ו הלאומי.

תודה... הוא רצה להשבית אותה וזה מה שקנה אותי:wink:

תתחדש, נראה יפיוף. זה XS?

כן.

פורסם

חבל שהשוק של רכבי פיג'ו כל כך מת.

אני אוהב אץ הרכבים שלהם.

תתחדש.

פורסם

תודה לחברי הפורום על התשובות והסיוע.

בהצלחה לאלעד בהשבחה, ומקווה שהרכב ישרת את אחותו כמו ששירת אותי ב 7 שנים האחרונות.

פורסם (נערך)

מדהים כמה בארץ המכוניות האלה לא מוערכות, ומי שלא חושש מסטיגמות יכול להנות מאיכות בגרושים.

אני רכשתי לפני שנה + את הסיטרואן קסארה של איציק.

אמנם שימש כרכב שני ונסע באיזור ה10,000 ק''מ בלבד, אבל עשה זאת באמינות מופתית (מלבד חלון נהג שנפל לא הוצאתי אגורה על האוטו), כשהאוטו על 258,000 ק''מ.

נכנס מחר לטיפול והכנה לטסט (ליטוש פנסים וכד'), ואולי גם אטפל ב2 בעיות שאיתם קניתי את האוטו - נזילה ממשאבת הגה כח + ידית אור גבוה לא "נתפסת".

מלבד הנ''ל, שהיה ידוע בעת הרכישה - אפס תקלות.

כמובן שגם אין ירידת ערך לרכב שנקנה לפני שנה ב3000₪

מודל 2003, מפנק ומאובזר הרבה מעבר ליפנומטיות מהשנתון שלו, מושבים יותר נוחים מהסלון שלי בבית, מתלים שאוכלים את השיבושים העירוניים באופן מושלם, קרוז קונטרול, שליטה מההגה על כל מיני, מזגן מקפיא, 4 ח''ח, נעילה מרכזית, 4 כ''א, איזו פיקס, שלט נוחות אולר, פנסי ערפל, בקרת אקלים, מד שמן דיגיטלי, מראות חשמליות, ועוד ועוד.

בקיצור, אלעד, תהנה המון מהאוטו, יש לו ערך מוסף הרבה יותר ממזדה 323 משנה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
הרכב ניראה חמוד מאוד.

על זה רצית למכור אותו ב 3000 אלף שקל?

אני מכרתי כזאת עם צבע מקולף ו 220 אלף ב 5 אלף

אף אחד לא כתב את המחיר שנרכש הרכב. אני גם אשמח אם המוכר לא יפרסם.

לרכב יש כמות של ריג'קטים שלפדנט כמוני מפריעים. לא תיארתי את כולם. יש הרבה מה לעשות אבל צריך גם להפעיל שיקול דעת. חכו לשרשור שלי שם אספר מה הולך להעשות עם הרכב.

כרגע הוא בחניה מתחת לבית, מחכה לחבילה מהדואר.

אלעג

פורסם
הרכב ניראה חמוד מאוד.

על זה רצית למכור אותו ב 3000 אלף שקל?

אני מכרתי כזאת עם צבע מקולף ו 220 אלף ב 5 אלף

רציתי יותר, קיבלתי פחות.. ומאמין שהייתי גם מקבל יותר (לפחות כשהוא נסע) אבל גם לא רציתי להתעסק במכירה יותר מידי , להתמודד עם כל מיני עסקנים, ולהגיע איתו לביטוח, טסט וכאלה.

גם הזמן והעצבים שלי שווים כסף…

• תוכן חדש...