Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]שלום,

האם יש יתרון באחזקה של איתוראן גם ללא דרישת הביטוח ברכב קטן כמו יונאי i10 או פיקנטו חדשה ?[/h]

פורסם

שלום,

האם יש יתרון באחזקה של איתוראן גם ללא דרישת הביטוח ברכב קטן כמו יונאי i10 או פיקנטו חדשה ?

ממש לא! חסר לך על מה להוציא בכל חודש את כספך? בדוק עם סוכן הביטוח שלך איזה מיגון צריך אך כיום בדרך כלל המיגון הבסיסי של מכונית חדשה מספיק בהחלט. אגב, גם הקומבינה הישראלית הנקראת קודנית כבר לא נחוצה ורק ממשיכה להעשיר את יבואניה ומתקיניה.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אם התקנת האיתוראן תבטל את הדרישה לקודנית, הייתי הולך על זה.

אין דבר שנוא עלי יותר מקודניות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הקודנית הזו זה דבר מטומטם לחלוטין. המצאה ישראלית שהלוואי שיפטרו ממנה כבר.

אגב, אין שום סיבה שידרשו איתוראן או קודנית לצורך העניין ברכב כזה. בקליאו של אשתי לא דרשו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

במרבית הרכבים העממיים (מלבד דגמים חריגים),

מרבית חברות הביטוח אינם דורשות אמצעי מיגון לביטוח מקיף לרכב.

אמצעי המיגון המגיעים עם הרכב (אמובילייזר) מספקים.

מומלץ מאוד להימנע מהתקנות מקומיות לאמצעי מיגון לרכב.

פורסם

היתרון היחיד הוא הוספת שכבת אבטחה עבור רכב ששוויו האמיתי לא מגולם במחירון.

לדוגמא אם יש לך רכב שבמחירון שווה סכום מסויים ובפועל נסחר בסכום גדול מעל המחירון

מהביטוח לעולם לא תקבל את השווי האמיתי במקרה של גניבה.

בדרך כלל הסרת הדרישה לאיתורן מלווה בדרישה חדשה לאבזור אחר (עלוקות, כספת וכו וכו) ,

כך שהשארת איתוראן תחסוך מידיים מקומיות נגיעה ופירוק של הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - אני לא מסכים איתך. אם הרכב שלך הוזמן, הוא ייגנב בכל מקרה ולא משנה איזו "שכבת אבטחה" יש בו. אמצעי האבטחה מעכבים בעוד דקה את הגנב ואילו עבורנו, עושים לרכב יותר נזק מאשר תועלת, ומן הסתם זה דבר שאינו רצוי ברכב קצת נדיר ששוויו אינו מגולם במחירון.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...