Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם אני מחדש למישהו.

אבל סתם, דוגמא מעכשיו, נסעתי לאסוף מישהו מנתב״ג. בחניון אחוז רכבי היוקרה שחונים במקומות שאסור להחנות (מעברים) גדול משמעותית מאמוז הרכבים האלו על הכביש.

מה הקטע? זה בגלל שלא מזיז להם הדו״ח?

זה בגלל שהם חושבים שהם מעל האדם הפשוט?

לא ברור לי. הם עוברים הדרכה בזמן רכישת הרכב?

פורסם

חסרה לך חוליה בשרשרת.

אנשים שמרגישים "בעל הבית" בכל מקום, בסבירות גבוהה מאוד יסעו ברכב יקר, מה גם שאלו רכבים שמטבע הדברים מושכים יותר את עיניך ואת תשומת ליבך.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

המרצה שלי לשיטות מחקר היתה אומרת שלא הראית סיבתיות: האם בגלל שיש להם רכב יקר הם מרשים לעצמם לשים זין, או בגלל שהם אנשים שהפוזה חשובה להם ומראש שמים זין על אחרים, יש להם רכב יקר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם תתנהג יפה ותדבר כמו בן אדם, מי ישים לב לשיער החזה המעוטר בגורמט זהב, לחולצה הוורודה הצמודה והג'ינס שקנית ב600 שקל?

או במילים אחרות, אם חנית כמו שצריך בחניה מסודרת, מי ישים לב שיש לך ג'יפ מרצדס בחצי מליון שקל?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המרצה שלי לשיטות מחקר היתה אומרת שלא הראית סיבתיות: האם בגלל שיש להם רכב יקר הם מרשים לעצמם לשים זין, או בגלל שהם אנשים שהפוזה חשובה להם ומראש שמים זין על אחרים, יש להם רכב יקר.

זה מה שאני מחפש לדעת

פורסם
שנקנה ב-100% מימון, כמובן.

מי שקונה רכבים של חצי מיליון פלוס במימון הוא לא ממש מקבץ נדבות וקונה במימון מלא כדי שגם לו יהיה.

מכיר לא מעט כאלו שמבחינתם את החצי מליון האלו להשקיע בעסק/ה כלשהו/יא יניבו הרבה יותר מהריבית תשלומים שהם משלמים על הרכב.

ויש הרבה כאלו שסך הרכבים שלהם עולה על כמה מיליוני שקלים ואף אחד לא נטול שיעבוד.

לא כל נורמטיב הייטקיסט יכול להעמיד כזה רכב באותה קלות שהוא יכול לצאת עם רכב פרטי צנוע מהסוכנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש כאלה שחונים במקומות אסורים על מנת שלא ייפגעו לכם ברכב, כי הישראלי שחונה לא אכפת לא מרכב אחר. יש גם כאלה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

לדעתי, אתה יותר שם לב לזה כי קל לך לשים תגית "יוקרה" , מאשר שתראה פורד פוקוס שחונה על המדרכה, אז הוא לא יהיה "בעלי הפורד השמוקים" אלא סתם שמוק בפני עצמו.

בדיוק כמו שקל לעשות תיוג של דת ועדה למי שמתנהג בצורה וולגרית או לא מוסרית, אך לא לתייג כשאדם זה לא משתייך לזרם דתי או עדתי כלשהו.

פורסם
מי שקונה רכב יוקרה במימון, בסופו של דבר משלם עליו יותר ממי שקונה את הרכב במזומן.

לא חידשת כלום

אבל מי שסוחר עם מאות אלפי שקלים מרויח איתם הרבה יותר ממה שהוא היה חוסך איתם כאשר היה משלם בעזרתם על הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...