Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי הלבשה על הטמבון המקורי. התחילו לו קילופי צבע ושפשופים.

הייתי אצל כמה פחחי רכב, והם רצו בין 800 ל1200 ש"ח לצביעה בתנור של שני צבעים (שחור ואפור, שהחלק השחור הוא הגדול יותר), רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לעשות את העבודה לבד, ביותר זול ובלי הרבה מאמץ?

אם אפשר בבקשה המלצה על שיטות או על צבע מתאים.

או שמישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב ולא יקר שמוכן לעשות את העבודה?

תודה רבה.

WhatsApp Image 2017-07-07 at 14.51.38(1).jpegWhatsApp Image 2017-07-07 at 14.51.39.jpegWhatsApp Image 2017-07-07 at 14.53.40.jpegWhatsApp Image 2017-07-07 at 14.51.38.jpeg

פורסם

פות"ש תרכוש מיכל ספרי כסוף+שחור מבריקים מטופקולור/קארפיקס ותעשה את הבסיעה בבית.

בנוסף תרכוש ניירות לשלייף סבון ברמות חיתוך 800 עד 3000, את חלק הכרום תמסך כמו שצריך עם מסקנטייפ, לאחר מכן תשייף את כל הטמבון לרמה שיראה חלק, אם החלקים הכסופים ברי פירוק תפרק,אחרת תצתרך למסך בהתאם.

• תוכן חדש...