Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתנו לי הצעת מחיר של 82 אלף לדגם הנוכחי (כולל אגרת רישוי , צבע ואיתוראן) האם נשמע אטרקטיבי או לחכות עוד קצת שיגיע הדגם החדש?

פורסם

82 זה המחיר הרגיל של האיביזה, השאלה אם לקנות או לא קשה כיוון שלא ידוע המחיר של האיביזה החדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה המחיר הרגיל, לפני שבועיים הוצע לי לרכוש ב80K-79K,

ולדעתי זה עדיין יקר,

בין ספטמבר לדצמבר מגיע הדגם חדש .

פורסם

היה להם מבצע ושבו נתנו גם מגנזיום ועוד תוספות בבמחיר הזה.

מאמין כיוון שהדגם החדש צריך להגיע עוד מעט גם במעמד סגירה תקבל את התוספות.

Shima

למה אתה חושב שזה יקר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם עלות דגם חדש הגיעה לכדי 79K זה מייתר לחלוטין את ה0 קילומטר שנמכרות ב77 אלף, מעניין אם ניתן להשיג הנחה נוספת על ה0 קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
80 על הכביש

80 על הכביש

כולל

חישני רוורס

חישוקים

איתורן + עלוקה

בקר שיוט

תוספת צבע

ועוד 2 דברים שאני לא זוכר

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל מעדיף שזה יהיה אני מאשר שתתבאס בעצמך.

אל תקנה את הרכב הזה כחדש! ותכלס? גם לא הייתי קונה כמשומש. הרכב הזה נחות מאד ביחס לשותפות שלו [פולו, פאביה]

ויקבל שדרוג מאד מאד משמעותי עם הדגם החדש שאוטוטו מגיע. או שתתאפק או שתקנה כזה משומש.

הירידת ערך היא מאד משמעותית גם ככה וכשמתחלף דגם באותה שנה על אחת כמה וכמה.

פורסם

כמה עולה הפאביה או הפולו ברמת איבזור ומנוע דומה?

אם תסתכל תיראה שהיא הרבה הרבה יותר זול, למעשה פאביה יקרה ברמת איבזור AMBITION ב 20 אלף בערך ומעט פחות מאובזרת. ובה היא טובה יותר?

הפולו מתחילה ב100 אלף לרמת איבזור טרנדליין הפחות מאובזת ועם מנוע חזק פחות.

יש הבדל כספי גדול בין האיביזה לאחיות שלה.

אז אתה לא מבאס אף אחד, כי המחירים שונים לגמרי.

• תוכן חדש...