Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכנס שהתקיים, נאמר שיש לשלם במעמד החתימה מלבד ה 7% גם תוספת של 5000 שח (כולל מעמ) שכר טרחת עורך דין. בחוזה שלהבנתי הוא סטנדרטי לכל הפרוייקטים, אכן יש סעיף שמתייחס לשכר טרחת עו"ד אך לא מצויין בו הסכום.

מבדיקה עם זוג חברים שזכה גם כן בפרוייקט אחר, הם שילמו רק 1600 שח.

מבדיקה עם חבר אחר שזכה, בכלל נאמר לי שיש פה שיטת מצליח וש 5000 שח זה לא הגיוני ויש לבדוק את חוקיות העניין.

אז שאלתי היא, לאחרים שזכו, האם שילמתם שכר טרחת עורך דין ואם כן, מה היה הסכום ששולם? האם זה הגיוני שצריך לשלם 5000 שח? נשמע לי הזוי לחלוטין.

פורסם

החוק מ-2014 מאפשר לקבלן לגבות עד 5000 ש"ח או חצי אחוז מערך הדירה, הנמוך מביניהם (מקור). לפני החוק, קבלנים היו גובים כחצי אחוז, בדירות רבות זה היה יותר מ-5000 ש"ח.

אם חברך שילם 1600 ש"ח, אני משער שהקבלן גילם את עלות עורך הדין בתוך מחיר הדירה, כלומר גבה קצת יותר על הדירה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
החוק מ-2014 מאפשר לקבלן לגבות עד 5000 ש"ח או חצי אחוז מערך הדירה, הנמוך מביניהם (מקור). לפני החוק, קבלנים היו גובים כחצי אחוז, בדירות רבות זה היה יותר מ-5000 ש"ח.

אם חברך שילם 1600 ש"ח, אני משער שהקבלן גילם את עלות עורך הדין בתוך מחיר הדירה, כלומר גבה קצת יותר על הדירה.

אבל ערך הדירה משתנה לפי החדרים. זה לא יוצא אותו סכום לכולם. ועדיין כשהדבר נאמר לא הוזכר שהסכום משתנה בהתאם למחיר הדירה. דירת 3 חדרים בעלות של 700 אלף שח, גם תשלם 5000 שח.

פורסם
היי אם כבר דיברת על מחיר למשתכן. מה פריסת התשלומים?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

7% במעמד החתימה ואחרי זה לפי התקדמות הבניה

13% בקבלת היתר בניה

20% אחרי שבונים רצפה ראשונה וכו'

אבל אני חושב שהאחוזים משתנים בין פרוייקט לפרוייקט.

• תוכן חדש...