Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שווה הקסדה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה בכותרת כמה שווה הקסדה הזאת בארץ?

ובכמה אני יכול למכור אותה?

אתה יכול למכור אותה למישהו בתור עציץ אם הוא בקטע של בניה ושיפצורים.

בת כמה הקסדה הזאת בכלל?

לא מוכרים אותה פה יותר מאז שאבי הונדה הפסיק להביא את FM לארץ בצורה סדירה.

לפי דעתי היא כבר ישנה מדי ולא בתוקף.

תלה אותה על הקיר למזכרת.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

חח .. מצחיקים אתם היום..

עלתה 8 שקל באנגליה מה רע?

אני חושב עם למכור אותה כאן בארץ לראות כמה אני יכול להוציא עליה

פורסם
חח .. מצחיקים אתם היום..

אם באנגליה אחת המדינות היקרות בעולם קנית אותה ב8 ש"ח, מה חשבת שתוציא פה?

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
חח .. מצחיקים אתם היום..

עבדו אליך הקסדה לא שווה את הפלסטיק ממנו היא יוצרה .(וגם ממש לא בטיחותית כי הקלקר סופג התיבש לפני כמה שנים טובות ).ועם תמכור אותה בכמה שתמכור לא רק שתעבוד על איזה ילד אתה גם תסכן את החיים שלו . בקיצור שמור אותה בבית למקרה שיגנבו לך את הקסדות הנורמליות ותצתרך כסת"ח חוקי לרכיבה עד החנות לקנות קסדה חדשה .

Dead but dreaming

פורסם

אני מוכן להתחיל ב- 8 שקל ו-95 אגורות מישהו מוכן להתמקח איתי פה על מחיר?

לבחור עם הקסדה זאת הצעה שלא תוכל לסרב לה אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי:-D

והקסדה הזאת בכלל תהיה טובה לרוכבים? למשל במקרה של נפילה היא תעזור לרוכה אם הוא יפול על הראש?:roll:

פורסם

על מה אתם מדברים?

מאיפה אתם יודעים מה המצב שלה?

המצב שלה מצויין הריפוד במצב חדש והפלסטיק חדש ובמצב טוב

אז אל תדברו סתם אם אתם מנסים להצחיק

פורסם

הסבר:בקסדה יש חומר סופג אנרגיה שלאחר זמן מסוים מתחיל להתיבש ולאבד את הסגולה הזו .קסדה ישנה יחסית גם עם לא השתמשו בה מעולם לאחר זמן מסוים תהפוך ללא שמישה ולא בטיחותית עקב הנזק המצתבר של הזמן .לכן יש להחליף קסדה כל כמה שנים גם עם היא לא נפלה ולא ניזוקה .ויש להחליף קסדה לאחר כל נפילה חזקה .

יש כתבה שתסביר את הנושא יותר טוב באתר של FULLGAZ.

Dead but dreaming

פורסם
ואיך אתה יודע שזה מה שקרה לקסדה שלי ?

בבקשה "הסבר " עוד פעם

זה כמו לשאול: "מאיפה אתה יודע שהחלב שקניתי לפני שנה ומאז שמרתי במקרר, מקולקל? לי הוא נראה בסדר גמור!"

בקיצור: השרשור האידיוטי הנ"ל נשאר בשל הדברים הנכונים שכתבו פה הגולשים (מלבד, פותח האשכול, כמובן), ולכן הוא לא יימחק. אבל הוא בהחלט יינעל לפני שמישהו יחליט שזו "עיסקה טובה"...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...